Ta reda på allt om Re:member Flex Kreditkort – ESTOA

Ta reda på allt om Re:member Flex Kreditkort

Med många belöningar blir re:member flexkortet ett måste.


Advertisement


Advertisement


Re:member flex är ett populärt kort med ett belöningssystem som kan ge dig upp till 25 % rabatt på över 300 olika nätbutiker, och det är ett kort utan årsavgift. Du kan till och med få en extra reseförsäkring om du väljer att betala minst 50 % av din resa med kreditkortet. 

Till och med re:member flex-kreditkortet utsågs till det bästa kreditkortet 2018.


Advertisement


Bonusar och cashbacks

Om du gillar att handla på nätet är re:member definitivt det perfekta kreditkortet för dig. Genom att handla med kortet kan du få tillgång till olika rabatter som erbjuds genom medlemsprestationsprogrammet. Företaget har samarbetat med över 300 onlinebutiker, där du kan få upp till 25 % rabatt på alla dina inköp.

Kreditkortsförsäkring Re:member Flex

Jämfört med andra kort med försäkringar är re:member flex inget undantag. De flesta kreditkort innehåller redan försäkringar eller kan mot en liten avgift inkludera försäkringar. Re:member flex har flera förmånliga försäkringar och ger dig fortfarande flera tillägg, till exempel kan dessa försäkringar skydda dig mot sårbara perioder.

Advertisement


Kompletterande reseförsäkring

Du får också en kompletterande reseförsäkring när du betalar minst 50 % av resan med re:member-kreditkortet. En tilläggsförsäkring som täcker sådant som inte täcks av hemförsäkringen. Nedan finns en förteckning över sådana aspekter:

  • Identitetsstöld
  • Missat anslutningsflyg
  • Avbeställningsskydd
  • Försening av bagage vid utlandsresor
  • Inledande av resetäckningen
  • Försenad avgång med kollektivtrafik
  • Självförsäkring vid utlandsresor
  • Överflödig hyrbil vid utlandsresor
  • Enhetsbelopp vid olycksfall

Säkerhetspaket

En säkerhetspolicy som du kan teckna är säkerhetspaketet. I det här programmet har re:member beslutat att samla alla sina mest populära försäkringar på ett ställe för att göra ditt liv enklare. För en extra kostnad på 129 danska kronor per år. Se listan över de mest populära försäkringarna som ingår i säkerhetspaketet nedan:

Advertisement


Avbeställning av evenemang – vid sjukdom, olycksfall eller om någon oförutsedd händelse inträffar i ditt hem: upp till 10 000 SEK. 

Allriskförsäkring – du får automatiskt en allriskförsäkring för produkter som du har betalat med re:member flex-kreditkortet. Täcker kostnaden för produkten om den går sönder. Gäller vid köp av produkter som kostar minst 1 000 pund. Gäller inte mobiltelefoner och datorer. 

Advertisement


90 dagars prisgaranti – om du använder din re:member flex för att köpa en vara och inom 90 dagar hittar samma vara till ett lägre pris än vad du betalade, får du tillbaka skillnaden från re:member. Upp till 5 000 pund.

Betalning Plus-skydd

Om du är sjukskriven i mer än 21 dagar i följd eller om du blir uppsagd på grund av frånvaro från arbetet i mer än 30 dagar, träder försäkringen Payment Protection Plus i kraft. Det gäller också om du dör i hemmet eller drabbas av plötslig sjukdom.

Men hur fungerar denna betalningsförsäkring? Om du till exempel har en kreditskuld på 20 000 pund får du 2 500 pund per månad i upp till åtta månader. Försäkringen kan betala tillbaka maximalt belopp för befintliga skulder och 12,5 % av den skuld som du har vid skadedagen. Men om du inte har några skulder kostar försäkringen ingenting, eftersom skyddet kostar 0,6 % av ditt skuldsaldo varje månad. 

Räntesatser och kreditgränser

Det högsta beloppet som kan beviljas på detta kort är 100 000 kronor. Men kreditgränsen som du kan få på ditt kort är speciell och beror på din ekonomiska situation och din allmänna betalningsförmåga. 

Räntan bestäms också av kunden och hans ekonomiska situation. Den kan variera mellan 9,74 % och 24,74 %. Med andra ord, om din ekonomi är stabil och i ordning är det ett bra tillfälle att få en låg ränta.

Priser på kreditkort Re:member Flex

Oroa dig inte! Du behöver inte oroa dig för att använda ditt kort eller känna skuld för att du inte använder det, eftersom re:member flex-kreditkortet inte har någon årsavgift. I stället för att vara orolig kan du lämna kortet hemma eller i plånboken utan skuldkänslor och använda det så ofta du vill.

Tilläggsavgift för valuta

Kostnaden för alla inköp som görs utomlands med kreditkortet, det så kallade valutatillägget, är 1,75 %. Ett måttligt pris med tanke på att andra kreditkort har mycket högre valutatillägg och andra lägre.

Uttagsavgift

Både i Sverige och utomlands är uttagsavgiften 35 kronor, eller minst 3 %. Det gör den mer lämplig för personer som föredrar att betala med kort i stället för kontanter.


Extra kort

Det kostar inget att köpa ett extra kort, så om du är intresserad och vill köpa ett extra kort till din partner, ditt barn eller någon annan är detta ett utmärkt tillfälle. Med gratis årsavgift och ingen beställningsavgift. Även om transaktionerna registreras per kort finns det en enda faktura.

Krav

Även om de har få krav måste du ha en månadsinkomst på minst 8333 kronor för att få ett re:member-kreditkort. Du måste också vara över 20 år gammal och får inte vara studerande eller arbetslös.

Mer information

I Europa var det det första kreditkortet med en app där inloggningen skedde med hjälp av fingeravtryck. Med målet att presentera innovativa betalningslösningar.

Varumärket är ett samarbete mellan Swedbank och Barclays Bank i Storbritannien och ägs av EnterCard. Erbjuder kreditkort och personliga lån, alltid med moderna betalningslösningar.

Genom att klicka på knappen nedan hittar du olika kreditkortsalternativ, lån och mycket mer! En exklusiv kreditmöjlighet, alternativ där dina pengar är välkomna och med exklusiva villkor. Klicka på knappen nedan för att få veta mer.