Personlig lån Lendo – ESTOA

Personlig lån Lendo


Advertisement


Advertisement


Det personlige lånet Lendo er ofte en fluktdør for et uforutsigbart problem, en måte å gjøre opp gjeld på og til og med den raskeste måten å få penger for å dra nytte av en unik mulighet.

Men før du ansetter, er det bra at du er klar over alle problemene som involverer dette emnet, dette er for deg å velge det best mulige alternativet, om nødvendig.


Advertisement


Hvis du velger å gjøre det, bør du vurdere følgende punkter:

Velg lånet hos den långiveren som passer deg best

Advertisement


Utfør analyser på tvers av flere banker

Forhandle et lån med kausjonisten med lav rente

Advertisement


Det er gratis, uforpliktende og vil garantere deg det beste alternativet.

Adhesion Process

1 – Registrering

Fyll inn informasjon om deg selv. Med ett klikk sender vi søknaden din til flere banker samtidig.

Advertisement


2- Motta tilbud

Hvis forespørselen din blir godkjent, samler vi de beste tilbudene fra ulike banker for deg, helt gratis.

3 – Få pengene

Velg det tilbudet som passer deg best og få pengene på bankkontoen din.

Hva er det beste forbrukslånet ifølge testen?

Det er ikke lett å vite hvilket som egentlig er det beste forbrukslånet på en test, med tanke på at så mange alternativer viser seg å være. Hva skal man gjøre i dette tilfellet? Løsningen kalles å utføre en sammenligningstjeneste, hvor du kan se alle låneforslag som stilles til rådighet for forbrukeren.

Det er mange nettsider som jevnlig velger det forbrukslånet som er best i en test. Det mange ikke vet er at dette vanligvis er betalt annonsering. Per i dag er det ingen offisiell rangering av hvilke forbrukslån som er best i testen, så det kan være tilfeldig hvor disse resultatene kommer fra og om de er til å stole på. Det er også slik at det som er bra for en person ikke nødvendigvis vil være bra for en annen. Så det er bra at noen kan hjelpe deg med å finne det beste tilbudet for deg.

Smart sammenligningstjeneste for forbrukslån

Når du søker om lån eller skal refinansiere kredittkort eller andre smålån, er det en fordel å få tilbud fra flere ulike tilbydere samtidig. Dette arbeidet kan være tungvint og tidkrevende hvis du må gjøre det selv. En sammenligningstjeneste som Lendo kan spare deg for tid og penger fordi du bare fyller ut et enkelt skjema og Lendo gjør resten av jobben. Lånetilbud er tilgjengelig fra ulike banker og du kan selv vurdere hvilket tilbud som passer best for deg.

Sjekk det selv uten kostnad

En kredittsjekk er enkelt forklart som et oppslag av betalingshistorikken din, som banker og andre låneinstitusjoner kjører for å se om du er kredittverdig før de tilbyr deg et lån.

Hva betyr en kredittsjekk?

Alle med et såkalt «genuint behov» for kredittinformasjon om seg selv kan få tilgang til det fra kredittopplysningsbyråer. Dette kan for eksempel være å søke om lån hos långiver, innføre en avdragsordning i butikk, eller å tegne et nytt telefonabonnement. Kredittopplysningsbyråer er avhengige av opplysninger om deg som de henter fra blant annet folkeregisteret og Brønnøynsundregistrene. De innhenter også informasjon fra inkassoselskaper og dommere i saker som omhandler pengekrav.


Det er ni selskaper som har tillatelse fra Datatilsynet til å utføre kredittrapporteringsvirksomhet, men i praksis er det tre selskaper som brukes av de fleste i markedet: Bisnode, Experian og Evry. Lendo samarbeider med Bisnode for å verifisere at søkeren har en kredittrapport. Når vi henter kredittpoengsummen din, bruker vi Creditsafe. Poengsummen din måles på en skala fra 0 til 100. Kredittopplysningsbyråer oppbevarer informasjon om deg i opptil tre år.

Forskjellen mellom kredittvurdering og kontroll

Det er forskjell på en kredittvurdering og en kredittsjekk. En kredittvurdering er en analyse av søkerens samlede betalingsevne, mens sjekken undersøker om de har negative betalingskarakterer registrert, og om de har en akseptabel inntekt.

Lån uten bekreftelse

I utgangspunktet utfører alle banker og andre låneinstitusjoner en kredittsjekk av alle søkere. Dersom det for eksempel er betalingsforsinkelse, vil det normalt alltid være klassifisert som ikke kredittverdig. Som et resultat vil du ikke motta et lån eller en avdragsordning. Noen smålånstilbydere gir lån uten kredittsjekk, men dette er beløp på under 5000 kroner.

Her må du imidlertid være ekstra forsiktig, for disse lånene har som regel svært høye renter. Dersom lånet ikke betales tilbake innen avtalt periode, kan gjelden din raskt mangedobles. Du må være over 25 år og ha en fast inntekt på minst 250 000 for å få lån fra de aller fleste banker. I noen tilfeller kan det være mulig å få sikret boliglån gjennom Lendo.

Få kontroll over livet ditt

Du bør få oversikt over gjelden din og samtidig kunne forhandle deg frem. Utfør en analyse av alle bidragene dine, inkludert kredittkort og ha mer økonomisk helse. Ikke glem å konsultere oss når du trenger det.

Klikk på knappen nedenfor og oppdag de beste kredittkortalternativene i din region. En rekke alternativer for deg å finne den beste kreditten på markedet, de beste mulighetene og det som passer best for din inntekt! Klikk nå og lær mer.