Türkiye Finans’ın Happy Kart kartları buna değer mi? – ESTOA

Türkiye Finans’ın Happy Kart kartları buna değer mi?

Türkiye Finans tarafından sunulan tüm kredi kartları hakkında daha fazla bilgi edinin


Advertisement


Advertisement


Kredi kartı kullanımına ilişkin ihtiyaçlarınızı karşılayan ve mal ve hizmet satın almanıza ve bunları taksitle (mali durumunuza göre belirli kredi bakiyenize göre) ödemenize olanak tanıyan bir ödeme hizmeti nasıl çalışır? Bu ödeme aracı hakkında şimdi daha fazla bilgi edinin!

Kartınızı bir avantaj programında kullanma ve ATM’ler, POS cihazları ve e-ticaret siteleri ile alışveriş yapma imkanı. Kredi kartı ile yapılan harcamalar aylık taksitler halinde veya belirlenen asgari ödeme tutarı ile bankaya geri ödenir.


Advertisement


Türkiye Finans’ta kredi kartı kullanımı

Türkiye Finans, banka katılım ilkelerine göre kredi kartı sahibi müşterilerine de aynı ilkeleri göz önünde bulundurarak hizmet ve finansman sunmaktadır. 

Banka aracılığıyla müşteriler alışverişlerini kredi kartı ile yaparlar. Banka tarafından düzenlenen kart hamili ve varsa ek kart hamili tarafından yapılan mal ve hizmet alımlarında, alımların önce banka adına yapılması ve daha sonra banka tarafından kart hamiline satılması yaygındır. 

Advertisement


Kredi kartı ile müşterilerin banka katılım ilkelerine uygun olmayan alışverişler yapmadıkları anlaşılmaktadır.

Happy Card nedir?

Happy Card, Türkiye Finans ve Garanti Bankası işbirliğiyle çeşitli bonus özelliklere sahip bir kredi kartıdır. Bonus platformuna üye olan tüm üye işyerleri için geçerlidir. 

Advertisement


Taksit, bonus puan, kampanya gibi avantaj ve faydalar sunar. Kartı dünyanın her yerinde kullanabilir, alışverişlerinizi yaparken bonus kazanabilir ve bonusu programa üye işyerlerinde harcayabilirsiniz.

Happy Card çeşitleri nelerdir?

Mutlu Kart Gümüş

Bonus üye işyerlerinde yapılan alışverişlerde ödeme yapmak, kampanyalarla puan biriktirmek ve kazanılan bonusla diğer alışverişleri yapmak için kullanabileceğiniz kredi kartı. Happy Advance ve Happy Asistans gibi avantajların yanı sıra Happy Kart Silver size Happy Card kampanyalarının avantajlarını da sunar.

Advertisement


Happy Kart Gold

Happy Card Gold’a sahip olmak, bonus üye işyerlerinden taksitli alışveriş yapmak, kampanya bonus puanları kazanmak ve bonus puanları bonus üye işyerlerinde harcamak, hepsi mümkün! Bu kredi kartı size Happy Advance hizmetleri ve Happy Asistans gibi avantajlar da sunar. Ayrıca Türkiye Finans kredi kartına sahip olmanın diğer tüm avantajları.

Happy Kart Platinum

Happy Kart Platinum ile sadece Türkiye Finans kredi kartının tüm avantajlarından yararlanmakla kalmaz, günlük hayatınızın detaylarını da kolayca ve birçok avantajla planlayabilirsiniz. Ücretsiz transferlerden kuru temizlemeye, sinema ve tiyatro biletlerinde indirimden hafta sonu restoranlarda yapılan harcamalar için bonuslara kadar birçok hizmet.

Mutlu Sıfır Kart 

Happy Zero Kart, yıllık aidat ödemediğiniz Türkiye Finans kredi kartıdır.

Mutlu Sanal Kart

Başka pek çok avantaj sunmasa da, hırsızlık, kayıp ve hasara karşı önlemler ve tedbirlerle güvenli bir şekilde çevrimiçi ve/veya telefonla alışveriş yapmak istiyorsanız, bu ideal bir seçimdir. Tamamen sanal bir kart olan Happy Virtual Kart fiziksel olarak basılmamaktadır. Sadece başka bir kredi kartı ile birlikte çalışan ek bir karttır.

Happy Kart Bonus’un özellikleri ve avantajları nelerdir?

Happy Kart kredi kartına sahip olmanın, bonus platformuna üye işyerlerinde taksitli alışveriş yapma, aynı alışverişler için bonus kazanma ve biriken bonusları alışverişlerde harcayabilme gibi avantajlarını zaten biliyorsunuz. Dilerseniz Bağış Puan uygulaması ile ikramiyelerinizi bankamız ile anlaşmalı vakıf ve derneklere de bağışlayabilirsiniz. 

Happy Kart Bonus kredi kartının Happy Advance adında bir avans kaynağı da bulunmaktadır. Bu sayede finansal aciliyetleriniz komisyon ve vade farkı olmadan karşılanabilir. 


Happy Kart’ın bir diğer avantajı da gıda, restoran, alkollü içecek, kuyum, kozmetik, akaryakıt, doğrudan pazarlama, doğrudan telekomünikasyon ve kanunen taksitlendirmeye kapalı diğer sektörlerdeki alışverişler hariç, 100 TL ve üzeri tüm harcamalarınızı taksitle ödemenizi sağlayan TAKSİTLE hizmetidir. 

Otoyol ve köprü geçişlerinde HGS ödemeleriniz için otomatik yükleme talimatı vermek de Happy Card ile mümkün. Faturaların ödenmesi için, düzenli veya tek seferlik ödemeler için de talimat verebilirsiniz. TL GSM’inizi kolayca şarj edin.

Hatta Happy Asistans özelliği ile sunulan hizmetlerden faydalanabilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Bu kaynaktan, desteğe ihtiyaç duyduğunuzda aşağıdaki gibi kaynaklara ulaşabilirsiniz: 

  • Tıbbi Yardım
  • Kişisel Hizmet
  • Konut Yardımı
  • Home Concierge
  • Seyahat Hizmeti
  • Teknik Destek

Kartınıza haftanın 7 günü, günün 24 saati limit artırım talebi gönderebilirsiniz.

Happy Kart ile BKM Express’e üye olarak kartınızı ayarlayabilir, online alışverişlerinizi hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca çeşitli puan ve indirim avantajları da elde edeceksiniz.

Hatta Happy Kart sanal kartınızı hemen oluşturabilirsiniz. Online ve/veya telefon alışverişlerinizde zaten güvenle kullanıyorsunuz.

Happy Kart’ınızı kullanarak aşağıdaki kanallar üzerinden işlem yapabilirsiniz:

  • SMS
  • ATM
  • İnternet şubesi
  • Mobil şube
  • Türkiye Finans Şubeleri
  • Müşteri iletişim merkezi

Happy Kart Bonusu için nasıl başvurabilirim?

Türkiye Finans’tan Happy Kart Bonus kredi kartına başvurmanın birkaç yolu var. İnternet üzerinden sadece Bankanın resmi web sitesine girin ve kart için başvurun. Telefonla aramayı tercih ederseniz, 0850 222 22 44 numaralı telefondan Müşteri İletişim Merkezini arayın. SMS için “HAPPY T.R. ID No” yazıp 2442’ye gönderin. Ya da bir Türkiye Finans şubesini ziyaret edin.

Talebin sonucu hakkında 0 850 222 22 44 numaralı telefondan Müşteri İletişim Merkezini arayabilirsiniz, ancak her durumda talebiniz işleme alınır alınmaz sonuç size bildirilecektir. 

Aşağıdaki butona tıklayarak, kredi kartları, krediler ve çok daha fazlası için çeşitli seçenekler bulacaksınız! Özel bir kredi fırsatı, paranızın hoş karşılandığı ve özel koşullara sahip seçenekler. Hemen aşağıdaki butona tıklayın ve daha fazla bilgi edinin.