Πιστωτική κάρτα Visa Gold από την HSBC – ESTOA

Πιστωτική κάρτα Visa Gold από την HSBC


Advertisement


Advertisement


Η πιστωτική κάρτα Visa Gold προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ και προνόμια, απολαμβάνετε πολλά οφέλη και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αν αυτό είναι που αναζητάτε σε μια κάρτα, τότε εμείς στην HSBC έχουμε την ιδανική υπηρεσία για εσάς.  

Οφέλη: 

Ένα από τα βασικά μας πλεονεκτήματα είναι η υπηρεσία ειδοποιήσεων SMS, θα λαμβάνετε μηνύματα κειμένου μέσω του κινητού σας τηλεφώνου κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά. Η εγγραφή στο τηλέφωνο είναι δωρεάν και έχετε άμεση πρόσβαση στο Online Banking.      

Advertisement


Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον τραπεζικό σας λογαριασμό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μέσω της υπηρεσίας “On 3” χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα Visa Gold στο δίκτυο ΑΤΜ της HSBC και επίσης μέσω των δικτύων Alphanet και DIAS. Η πρόσβαση είναι 24 ώρες την ημέρα, μπορείτε επίσης να πληρώνετε τις κάρτες σας όταν μπορείτε, απλά να λαμβάνετε μια ηλεκτρονική κατάσταση της δραστηριότητας του λογαριασμού και να λαμβάνετε μια ηλεκτρονική ειδοποίηση των συναλλαγών σας ακόμη και πριν από την έκδοση της κατάστασης λογαριασμού σας.    


Advertisement


Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν κατά τη διάρκεια της πρώτης, δηλαδή δεν θα μετράει τόκους κατά τη στιγμή της αίτησης, περνώντας ο όρος στη συνέχεια δημιουργεί μια ετήσια αμοιβή ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιείτε την κάρτα σας, η αμοιβή είναι τουλάχιστον 2%, μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το ποσό της τιμής κατά τη στιγμή της αγοράς. Εάν η ετήσια χρήση είναι 5.000 ευρώ ή περισσότερο, είναι σημαντικό να αφορά αγορές ή τοκοχρεολυτικές δόσεις, πάγιες εντολές και μεταφορές υπολοίπου με πιστωτικές κάρτες που είναι ενήμερες, εντός του εγκεκριμένου πιστωτικού ορίου και έγκυρες κατά την επετειακή ημερομηνία έκδοσης. Το συνολικό ΣΕΠΕ (Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης) ισχύει για το ποσό μεταφοράς υπολοίπου 3.000 ευρώ που μπορεί να εξοφληθεί σε 12 ισόποσες τοκοχρεωλυτικές δόσεις με ονομαστικό επιτόκιο, το οποίο σήμερα είναι 5,99% συν ένα επιτόκιο 0,60% βάσει του νόμου 128/1975, το επιτόκιο που περιλαμβάνεται στην πρώτη σας δόση είναι 9,76%. Επομένως, για κεφάλαιο 3.000 ευρώ, οι συνολικές πληρωμές πρέπει να είναι 3.150,61 ευρώ.   

Ένα από τα κριτήρια επιλεξιμότητάς μας είναι ότι για να απολαμβάνετε τα προνόμιά μας πρέπει να είστε επίσης πελάτης της HSBC.

Advertisement


Προνόμια:

Το πρόγραμμα προνομίων Home&Away προσφέρει αποκλειστικές προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μπορείτε να εκδώσετε έως και δύο επιπλέον κάρτες για τα μέλη της οικογένειας που επιθυμείτε, ώστε να μοιράζονται τα ίδια προνόμια Visa Gold με εσάς.   

Advertisement


Αναφέραμε προηγουμένως ότι μπορείτε να ελέγξετε και να λάβετε οφέλη στο εξωτερικό, και αυτό γιατί η πιστωτική κάρτα HSBC Visa Gold είναι αποδεκτή σε περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως. Είναι αποδεκτό παγκοσμίως σε πολυάριθμες εταιρείες, οπότε όπου κι αν βρίσκεστε και το χρειάζεστε, απλά κοιτάξτε γύρω σας και θα βρείτε ένα υποκατάστημά μας με υπηρεσία και υποστήριξη. 

Άμεση μεταφορά υπολοίπου  

Με την HSBC Visa Gold μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας μέσω της υπηρεσίας Phone Banking, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διαδικασίες και δικαιολογητικά, η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική, επωφελείστε από το προνομιακό επιτόκιο 5,99%, το υπόλοιπο μπορεί να επιστραφεί εγκαίρως εάν δεν συμβεί κάτι απρόβλεπτο και χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία.     

Σημαντικό: 

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι εμπιστευτικές και κανένας από τους εκπροσώπους μας δεν θα ζητήσει ποτέ τα στοιχεία σας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν λάβετε ένα μήνυμα ή κάποιος επικοινωνήσει μαζί σας ζητώντας τα στοιχεία σας λέγοντας ότι είναι από την HSBC και τη Visa, μην απαντήσετε και αναφέρετε το περιστατικό καλώντας στο 8010 11 72000 και μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας υποστηρίξουμε.  


Σε σχέση με το Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Επιτόκιο (TAEG) το ποσό αγοράς σε 3.000 ευρώ και καταβλήθηκε σε 12 ισόποσες και αμειβόμενες δόσεις μπορεί να έχει ονομαστικό επιτόκιο, σήμερα το επιτόκιο αυτό είναι 17,95% συν εισφορά 0,60% σύμφωνα με τους όρους του νόμου 128/1975, περιλαμβάνεται στην πρώτη δόση 20,53%.

Επωφεληθείτε από εφάπαξ δόσεις, άτοκες δόσεις και χρησιμοποιήστε ειδικές προσφορές σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Απαιτήσεις: 

Είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα κατά την αίτηση για την κάρτα σας, όπως επικυρωμένο αντίγραφο και των δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας (στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να προσκομίσετε αντίγραφο της πιο πρόσφατης φορολογικής σας δήλωσης). Παρουσιάστε το πρωτότυπο του εκκαθαριστικού σημειώματος του μισθού σας ή, στην περίπτωση των αυτοαπασχολούμενων, πρέπει να προσκομίσετε άλλο έγγραφο εργασίας που πρέπει να αποδείξετε, για παράδειγμα, τη διεύθυνση της εταιρείας. 

Πώς να υποβάλετε αίτηση:

Τέλος, για να υποβάλετε αίτηση για την πιστωτική σας κάρτα, μπορείτε να την υποβάλετε τηλεφωνικά ή να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα της HSBC.  

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί τώρα και ενημερωθείτε για τις καλύτερες επιλογές πιστωτικών καρτών στην περιοχή σας. Μια ποικιλία επιλογών που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη πίστωση, τις καλύτερες ευκαιρίες και αυτή που ταιριάζει στο εισόδημά σας! Κάντε κλικ τώρα και μάθετε περισσότερα.