Descoperă toate avantajele cardului de credit Standard Mastercard – ESTOA

Descoperă toate avantajele cardului de credit Standard Mastercard

La orice comerciant cu amănuntul din lume puteți cumpăra acum și plăti mai târziu. Ajungeți în până la 24 de rate fără dobândă și 59 de zile de plată!


Advertisement


Advertisement


Pentru utilizatorii activi de carduri de credit, avantajele cardului de credit Mastercard Standard sunt perfecte. Pe acest card, grija față de dobândă nu este imediată, la fel ca în cazul celorlalte carduri utilizate în mod tradițional. Cu până la 24 de rate, sunteți absolvit de orice problemă legată de dobânzi oriunde în lume, la care se adaugă o perioadă de grație de 59 de zile, pe scurt, plata va trebui să vă faceți griji doar după ce ați cumpărat. 


Beneficiile Mastercard Standard 

În afară de faptul că cardul de credit Standard Mastercard este fără dobândă timp de 24 de rate, există alte câteva privilegii pe care le are clientul care devine client al acestui card. Acestea sunt: 

Advertisement


  1. Dobânda la rambursările modificabile: Rambursarea pe care va trebui să o plătiți din carduri este de 2,5% din suma datorată sau mai mult. Oricare dintre ele preferi.
  1. Cu cât suma de bani este mai mare, cu atât mai mare este flexibilitatea: Limita de credit oferită de cardul de credit Mastercard ajunge până la 60.000 de lei.
  1. Securitate și globalitate în domeniul plăților: Unul dintre celelalte avantaje foarte atractive ale acestui card este că nu aveți nicio limită de locație pentru a efectua plata și că dispuneți de un sistem de securitate foarte bun. Prin urmare, acest card este perfect dacă preferați să călătoriți în întreaga lume și să faceți mai multe achiziții profitabile. 
  1. Opțiuni de plată: Puteți efectua plata foarte ușor folosind smartphone-ul dumneavoastră și descărcând aplicația Mastercard din Google Play sau Apple Play.
  1. Suspendați contractul de închiriere oricând doriți: Utilizând serviciul de mobile banking sau apelând serviciul clienți al băncii, veți putea modifica contractul de cumpărare în rate ori de câte ori veți considera necesar.

Ce criterii sunt necesare pentru a aplica pentru Mastercard Standard? 

Există câteva documente necesare și cerințe de bază pentru a putea solicita un card de credit Standard Mastercard. În primul rând, în ceea ce privește documentația, veți avea nevoie de cartea de identitate și de documente care să ateste situația dumneavoastră financiară actuală. În cazul în care sunteți angajat MasterCard, analiza veniturilor dumneavoastră se va face automat, folosind sistemul de stocare a datelor ANAF.

Prin urmare, condițiile de bază pentru a utiliza beneficiile creditului Mastercard Standard sunt: 

Advertisement


  • Să aibă cel puțin 18 ani și să fie de origine română. 
  • dovediți că aveți venituri suficiente pentru a rambursa suma oferită de card. 
  • Să aveți o adeverință de venit lunar minim în ultimele 3 luni, din care să reiasă depunerile salariale efectuate în contul dvs. (unele contracte cu condiții specifice sunt acceptate până la 6 luni de la expirare). 
  • Nu puteți avea peste 70 de ani la data de expirare a cardului de credit. 

Cum pot activa planul de rate fără dobândă?

Pentru a obține 24 de rate fără dobândă oriunde în lume cu cardul de credit Standard Mastercard, aveți la dispoziție mai multe opțiuni pentru a beneficia de acest serviciu. Folosind smartphone-ul dumneavoastră puteți accesa Mobile Banking și activa planul.

Celelalte opțiuni de aplicare sunt vizitarea directă a unei sucursale din apropierea dumneavoastră, în care veți fi instruit de către unul dintre asistenții băncii pentru a vă ajuta să activați planul și, de asemenea, prin apelarea serviciului clienți al cardului, în care contactarea unuia dintre asistenți poate fi găsită pe spatele cardului pe care îl dețineți. 

Advertisement


Atunci când este activat serviciul de plată în rate, dobânda aferentă fiecărei tranzacții cu suma mai mare de 100 lei va fi inexistentă, mai jos este un exemplu de funcționare:

  • Pentru tranzacțiile comerciale, se vor plăti 3 rate lunare de aceeași valoare, de la 100 până la 300 de lei.
  • 9 rate lunare egale pentru transferuri comerciale între 600,01 și 1200 lei.
  • 6 Rate lunare cu valoare egală pentru transferuri comerciale între 300,01 și 600 lei.
  • 12 tranșe de valoare egală pentru transferuri comerciale între 1.200,01 RON și 1.800 RON.
  • 18 rate lunare egale pentru transferuri între 1.800,01 și 2.400 lei.
  • 24 de rate lunare egale pentru orice tranzacție în valoare de peste 2.400 de lei. Dacă nu doriți să folosiți această achiziție în rate în acest moment, aveți la dispoziție până la 24 de ore pentru a contacta biroul de servicii pentru clienți, al cărui număr de telefon se află pe spatele cardului dumneavoastră, și pentru a solicita anularea acestui beneficiu de pe cardul dumneavoastră Mastercard Standard.


Advertisement


A existat o reclamație pe cardul meu, ce trebuie să fac? 

În cazul în care aveți ghinionul de a vă pierde sau de a vă fi furat cardul Standard Mastercard, este necesar să îl blocați cât mai curând posibil pentru a preveni utilizarea abuzivă de către terți care ar putea să se folosească de beneficiile dumneavoastră și chiar să vă lase cu o pierdere financiară uriașă din cauza unor cheltuieli neconsecvente. Pentru a face acest lucru, există mai multe opțiuni posibile pentru blocarea acestuia: 

Contactarea serviciului clienți și solicitarea unui nou card de credit la următoarele numere de telefon: 021.315.71.00 / 021.202.69.99. Serviciul este deschis 24 de ore pe zi, de duminică până duminică. 

Prin intermediul aplicației Mobile Banking de pe telefonul mobil, este posibil să solicitați o blocare temporară până când veți putea obține un nou card de credit. Acest blocaj temporar durează 48 de ore. Dacă reușiți să primiți cardul de credit înainte de acest termen sau chiar să găsiți din nou cardul pierdut, îl puteți debloca folosind aceeași opțiune. 

În cazul în care aveți suspiciuni de fraudă în utilizarea cardului dumneavoastră, există, de asemenea, un centru de apel specializat pentru astfel de cazuri. Numerele sunt 021.202.69.99 sau 021.315.71.00.

Faceți clic acum pe butonul de mai jos și descoperiți cele mai bune opțiuni de carduri de credit din regiunea dumneavoastră. O varietate de opțiuni pentru ca tu să găsești cel mai bun credit de pe piață, cele mai bune oportunități și ceea ce se potrivește cel mai bine venitului tău! Faceți clic acum și aflați mai multe.