Flexicredit: adaptabil la nevoile dumneavoastră financiare – ESTOA

Flexicredit: adaptabil la nevoile dumneavoastră financiare

Dacă sunteți în căutarea unui împrumut în funcție de starea dvs. financiară, în serviciul de împrumut Flexicredit vă găsește


Advertisement


Advertisement


Cu un suport non-stop pe toată perioada de derulare a creditului, Flexicredit oferă o atenție deosebită clientului său. Așadar, dacă ești în căutarea unui sprijin nu doar financiar, ci și a unor evenimente care pot apărea în cadrul creditului tău, Flexicredit este perfect pentru tine! 

Rapid pe telefonul mobil 

Flexcredit îți poate aduce banii solicitați în cont în 10 minute, dar această facilitate convenabilă este posibilă doar dacă ești client Raiffeisen, retrăgându-ți creditul printr-o metodă complet online de pe telefonul mobil prin aplicația disponibilă. 


Advertisement


Dobânda este redusă cu până la 3%.

În comparație cu planul de împrumut tradițional, puteți reduce rata dobânzii cu până la 3%. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă înregistrați direct salariul la Raiffeisen Bank și să depuneți o cerere online la bancă. Această acțiune este disponibilă fie în aplicația Smart Mobile, fie prin transmiterea unui formular cu datele dumneavoastră completate. 

În termen de 10 minute, banii vor fi acolo în contul dvs.

În orice locație aleasă de tine, direct de pe telefon, folosind aplicația Smart Mobile, poți obține o reducere de până la 2% raportat la rata dobânzii afișată inițial, iar toată această acțiune nu durează mai mult de 10 minute. Este o garanție Flexicredit.

Advertisement


Protecția financiară

Flexicredit oferă, de asemenea, un plan special de asigurare de viață și de șomaj, în cazul în care aveți nevoie. Puteți solicita acest serviciu la orice sucursală, având un dublu avantaj, deoarece este o măsură preventivă excelentă pentru perioadele de dificultăți financiare și oferă în continuare o reducere procentuală de 2% în raport cu dobânda inițială. 

Pauză în tranșe

Numai după a șaptea lună de plată a ratelor, Flexicredit oferă un beneficiu pentru a întrerupe plata acestor rate pentru o perioadă de 3 luni. 

Advertisement


Caracteristicile produsului

Împrumutul are câteva caracteristici specifice care îl fac unic în raport cu serviciile sale. În primul rând, nu are o restricție de utilizare, fiind permisă pentru orice utilizare personală dorită, de la călătorii de vis, renovarea casei sau investiții pentru planuri de viitor. Suma pe care o puteți împrumuta este de minimum 500 de euro până la maximum 20.000 de euro (valori echivalente în lege).  

Termenele în care veți putea achita suma de rambursare a creditului solicitat variază de la un minim de 18 luni la un maxim de 5 ani. 

Advertisement


Multe împrumuturi au ca esență cerința de a oferi garanții, folosind adesea proprietatea dumneavoastră în acest tip de aranjament. În cazul Flexicredit, acest lucru nu este valabil, deoarece nu solicită nicio garanție pentru împrumutul dumneavoastră. 

Un alt serviciu care nu este obligatoriu este asigurarea de viață, deși au un serviciu de oferit, nu trebuie neapărat să vă înscrieți la el dacă nu vă place să folosiți beneficiile sale. 

Cum pot aplica pentru Flexicredit?

În cazul în care sunteți deja client Raiffeisen, vă este mult mai ușor să obțineți împrumutul. 

  1. În primul rând, trebuie să folosești telefonul mobil în mână și să accesezi aplicația Smart Mobile, acolo dai click pe bannerul Flexicredit și, în final, în 10 minute vei putea retrage creditul în totalitate online, fără a fi nevoit să pleci de acasă nici măcar o secundă. 
  1. O altă opțiune viabilă este ca datele dvs. să fie puse la dispoziție online pentru ca serviciul Flexcredit să vă sune și să abordeze situația cât mai curând posibil, cu calcule care să caute cel mai bun tip de împrumut pentru dvs. 
  1. Și în cele din urmă, cea mai tradițională opțiune, ar fi vizita față în față la banca Raiffeisen cea mai apropiată de tine, care, în baza actelor de identitate, îți va oferi suportul pentru cererea de împrumut. Acest sprijin este oferit în orice filială la alegerea dumneavoastră. 

Nu sunt client Raiffeisen Bank, cum funcționează pentru mine?

Pentru a deveni un nou client Raiffeisen Bank nu există birocrație, este ușor și practic, doar stând în spatele celui care este deja client. 

  1. Căutând pe Google Play sau App Store, descărcați aplicația numită Smart Mobile. 
  1. În 5 pași până la maximum 20 de minute veți deveni client al Raiffeisen Bank.
  1. Astfel, acum puteți obține credite complet online, în maximum 10 minute, folosind aplicația Smart Mobile. 


Cerințe pentru a fi selectat

Există o serie de factori pentru ca tu să fii considerat o persoană viabilă pentru împrumutul Flexcredit. Se efectuează o analiză de la informațiile de bază până la cele mai complexe pentru a verifica dacă pentru bancă este o investiție bună să aibă un acord cu dumneavoastră și să nu sufere pierderi în cazul unei ipotetice neplăți. Pentru a contribui la analiza Raiffeisen Bank a profilului dvs. trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

  • Să aibă între 21 și 65 de ani (vârsta de 65 de ani nu trebuie să fie depășită la finalul împrumutului).
  • Venit lunar de cel puțin 300 de euro (valoare echivalentă în legislație). 
  • Extras de salariu pentru ultimele 3 luni de la actualul loc de muncă.
  • Istoric curat în ceea ce privește împrumuturile contractate anterior, fiind identificat ca un bun plătitor, fără întârzieri constante sau absențe pentru o perioadă lungă de timp fără plată. 

Este important de reținut că

Îndeplinirea criteriilor de mai sus nu garantează o aprobare imediată, dar este totuși subiectul unei respingeri pentru a obține împrumutul. 

Faceți clic acum pe butonul de mai jos și descoperiți cele mai bune opțiuni de împrumut financiar din regiunea dumneavoastră. O varietate de opțiuni pentru ca tu să găsești cel mai bun credit de pe piață, cele mai bune oportunități și ceea ce se potrivește cel mai bine venitului tău! Faceți clic acum și aflați mai multe.