Η NotosPlus Visa: Μια Πιστωτική Κάρτα για Έξυπνες Αγορές – ESTOA

Η NotosPlus Visa: Μια Πιστωτική Κάρτα για Έξυπνες Αγορές

Αγοράστε, Εξοικονομήστε και Επωφεληθείτε με τη νέα υπηρεσία των notos πολυκαταστημάτων


Advertisement


Advertisement


Βάλτε plus στις αγορές σας και δώστε δύναμη στην εμπειρία των αγορών σας. Πώς; Γνωρίστε την επαναστατική πιστωτική κάρτα NotosPlus Visa. Αυτή η κάρτα δεν είναι απλώς ένας τρόπος πληρωμής για τις αγορές σας, αλλά ένα καινοτόμο εργαλείο για να μεταλλαχτείτε τις αγορές σας σε τεράστια επιστροφή και μοναδικά προνόμια.

Ας δούμε πώς η notosplus Visa μεταμορφώνει τον τρόπο που κάνετε αγορές, είτε από τα notos πολυκαταστήματα, τα notoshome ή τα notosexclusive.

Πρόγραμμα Επιβράβευσης NotosPlus Visa 

Το καρδιακό σύστημα της notosplus Visa είναι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης. Μέσω αυτού, η notosplus Visa προσφέρει 10% επιστροφή για κάθε αγορά που κάνετε στα πολυκαταστήματα notos, notoshome και notosexclusive. Αυτό σημαίνει ότι δέχεστε επιστροφή ακόμα και σε περιόδους εκπτώσεων και προσφορών!

Advertisement


Αλλά δεν σταματά εκεί. Για τις αγορές σας στις υπόλοιπες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και στο διαδίκτυο, κερδίζετε 1% επιστροφή.

An Άτοκη Δύναμη Πίσω από την Αγορά 

Ο κόσμος της αγοράς έχει αλλάξει απόλυτα. Με αγορές που χτυπούν τις δίκες σας από όλο τον κόσμο, η notosplus Visa προσφέρει την προνομιακή δυνατότητα άτοκων δόσεων. Είτε είστε για Πάσχα στην Ελλάδα ή για διακοπές στο εξωτερικό, μπορείτε να έχετε την ευελιξία έως 36 άτοκων δόσεων για τις αγορές σας στα πολυκαταστήματα notos, notoshome και notosexclusive. Δεν έχετε μόνο την ελευθερία να αγοράζετε αλλά και τον χρόνο να πληρώσετε.

Advertisement


Το Πλεονέκτημα Εξαργύρωσης 

Απόδοση επιστροφής, αυτή είναι η πραγματική αξία της notosplus Visa. Σε κάθε επουσιόδοξη αγορά που κάνετε με την κάρτα notosplus Visa, κερδίζετε επιστροφή με τη μορφή δωροεπιταγής. Αυτή η δωροεπιταγή έχει διάρκεια 6 μήνες* από την ημέρα έκδοσης της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές στα πολυκαταστήματα notos, notoshome και notosexclusive.

Υπενθυμίζουμε πως για την πρώτη σας αγορά με την πιστωτική κάρτα στα πολυκαταστήματα notos, notoshome και notosexclusive, κερδίζετε 10% έκπτωση. Απλώς ακόμα ένας λόγος για να χαμογελάσετε με την πρώτη σας αγορά.

Advertisement


Γιατί η notosplus Visa; 

Η notosplus Visa είναι περισσότερο από μια απλή πιστωτική κάρτα – είναι ένας πολυδιάστατος σύντροφος αγορών. Στον πίνακα των προνομίων, η κάρτα αυτή προσφέρει δωρεάν αποστολή αγορών, προτεραιότητα στη δωρεάν μεταποίηση ρούχων, δωρεάν parking με οποιαδήποτε αγορά. Αυτά τα προνόμια κάνουν τη διαδικασία αγοράς τόσο μα τόσο διασκεδαστική.

Στον κόσμο των πιστωτικών καρτών, υπάρχει η κάρτα NotosPlus Visa – ένας άξιος σύντροφος για τις αγορές σας. Γίνετε μέρος της, αξιοποιήστε τα προνόμια και αγκαλιάστε την ικανοποίηση μιας πραγματικά επιβραβευτικής εμπειρίας αγοράς.

Advertisement


Οι αγορές γίνονται Γιορτή με την NotosPlus Visa 

Με όλα αυτά τα προνόμια στις αγορές, η NotosPlus Visa μεταμορφώνει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις αγορές σας. Δεν είναι πια μόνο μια απλή διαδικασία. Είναι μια γιορτή! Ξεχάστε τη ζάλη, τη σύγχυση και την απογοήτευση στο τέλος της αγοράς. Αντικαταστήστε τα με χαρά, ενθουσιασμό και αναγνώριση με τη NotosPlus Visa.

Εξυπηρέτηση Πελατών NotosPlus Visa 

Ως χρήστης της NotosPlus Visa, έχετε στη διάθεσή σας μια ομάδα εξειδικευμένων εκπροσώπων πελατών που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν. Είτε έχετε απορίες σχετικά με την κάρτα σας, είτε χρειάζεστε βοήθεια στις αγορές σας, με την NotosPlus Visa, πάντα θα παίρνετε βοήθεια όποτε την χρειάζεστε.

Γεμάτος εξοικονομήσεις κόσμος με NotosPlus Visa 

Με την NotosPlus Visa, ανοίγετε την πόρτα σε έναν κόσμο γεμάτο από εξοικονομήσεις και επιβραβεύσεις. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να μειώσετε το κόστος των αγορών σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα προνόμια και δωρεάν δωρεάν υπηρεσίες. Γιατί με την NotosPlus Visa, οι αγορές σας δεν είναι ποτέ βαρετές ή υπερβολικές.

Ένας κόσμος που περιμένει να ανακαλυφθεί με την NotosPlus Visa 

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε αυτόν τον κόσμο με NotosPlus Visa? Μια κάρτα δεν είναι απλά ένα εργαλείο πληρωμής αλλά ένας οδηγός προς λιγότερα εξοδα και περισσότερα προνόμια! Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτή την κοινότητα και να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε την εμπειρία αγορών που πάντα ονειρευόσασταν.