Проценти, Швидка готівка і переваги кредиту від Абанку – ESTOA

Проценти, Швидка готівка і переваги кредиту від Абанку

Досвід на чолі до повного користування кредитом Абанку


Advertisement


Швидка готівка з Абанка – Ваш надійний фінансовий партнер.

Advertisement


Наполегливо шукаєте надійний кредит? Потрібна швидка готівка зі зрозумілими процентами та чесними умовами? Абанк – ось Ваш варіант. З 55% річної процентної ставки та можливістю отримати до 500 000 ₴ в кредит на період до 60 місяців, складно знайти більш привабливий варіант.

Актуальні терміни та умови кредиту

Абанк кредит надає особам у віці від 18 до 69 років та це стосується як офіційно працюючих осіб, так і неофіційних працівників, пенсіонерів і тих, хто тимчасово не працює. І одним з найважливіших факторів є те, що Абанк не вимагає будь-які посвідчення заробітна плати або співпраця з роботодавцем. Вам потрібні тільки ІПН та паспорт для отримання кредиту.

Вам потрібно заповнити заявку на кредит, що не займе більше п’яти хвилин. Термін кредиту може вар’юватися від шести до шістдесяти місяців за вашим вибором, а реальна річна процентна ставка складає від 72,47% до 162,18%.

Advertisement


Важливість своєчасного погашення кредиту

Абанк явно встановлює штраф для боржників, які прострочують свої виплати. Штраф становить 0,07% від суми простроченої заборгованості, але не перевищує подвійну ставку НБУ і не може перевищувати 15% суми простроченого платежу. Отже, своєчасне погашення кредиту може заощадити вам ще більше грошей.

Дострокове погашення кредиту з Абанку

Хочете погасити кредит достроково? Вітаємо! Абанк не вимагає додаткової комісії за дострокове погашення кредиту. Ви можете повернути гроші коли забажаєте та без будь-яких додаткових витрат. Саме сьогодні погашення кредиту з Абанку може стати вашим найкращим вибором.

Advertisement


Переваги кредиту від Абанка

Уявіть, що ви можете витратити гроші на що завгодно! Можливо, вам потрібен новий автомобіль, освіта або свято? З Абанком це можливо. Зручне погашення кредиту без комісії в усіх відділеннях А-Банку, ABank24, або за телефоном 7776 робить процес ще легшим. А за перше планове погашення кредиту ви отримуєте кешбек 2% (але не більше 500 грн.) Вище кредитний рейтинг, вищі переваги!

Останні кроки для отримання кредиту

Вам залишається лише заповнити заявку на кредит, дізнатися рішення (через SMS або телефон) та отримати гроші. Рішення за кредитом надаються в tSMS або за телефоном і гроші автоматично переказуються на вашу картку. Добро пожаловать в команду Абанка, партнера, який надає підтримку та кредитів без зайвих клопотів.

Advertisement


Отже, чому б не почати сьогодні та переконатись в перевагах кредитування з Абанком? Ваши фінансові потреби знайдуть рішення з Абанком. Дякуємо, що обрали нас своїм кредитором довіри!

Що більше Ви можете очікувати від Абанка

Абанк також пропонує забезпечуйучий ряд витончених послуг, включаючи гнучкі таможенні консультанти та консультанти з страхових продуктів, що допомагає максимізувати ваши можливості інвестицій. З нашими високоякісними додатковими функціями, банківські рішення Абанк становлять надійний і полегшений спосіб забезпечення й управління вашими фінансовими потребами.

Advertisement


Переконайтесь в перевагах кредитування з Абанком

Розмір, структуру та гнучкість кредитного пакету Абанку важко перебити. За роки роботи ми заробили собі репутацію надійного кредитора, який підтримує своїх клієнтів на кожній стадії процесу кредитування. Ми ставимо своїх клієнтів на перше місце і надаємо класову підтримку та сервіс.

Вітаємо вас на борту

З відкриттям казначейського рахунку в Абанку ви будете користуватися безліччю переваг. Відмінний сервіс, конкурентні умови та прозоре обслуговування – все це ви знайдете в Абанку. Ваш казначейський рахунок у нас – перший крок до налагодження сильних економічних стосунків та налагодження процесу кредитування.

Ви готові?

Вам просто потрібно заповнити заявку на кредит і прокінутися до світу можливостей, який відкриває Абанк. Ви займаєтесь своїм бізнесом і з мінімальним затриманням отримуєте потрібну суму. Ми завжди поруч, щоб підтримати вас на кожній стадії кредитування. Будьте готові до того, що ваші фінансові потреби будуть задоволені з Абанком. Вам забезпечено успіх. Фінансируйте своє майбутнє з нами!