Så ansöker du om Bank Norwegian kreditkort – ESTOA

Så ansöker du om Bank Norwegian kreditkort

Förmåner, kreditkortsbetyg och de senaste räntauppdateringarna


Advertisement


Advertisement


Är du intresserad av att ansöka om Bank Norwegian kreditkort, Norwegian-kort? Du är inte ensam. Vem skulle inte vara intresserad av ett kreditkort där fördelarna inkluderar flygbonusar, ingen årsavgift och inkluderade försäkringar? Från resa till kontaktlös betalning, med Norwegian-kortet kan du tjäna cashback eller flygbonus på alla dina inköp, och sedan enkelt använda det på resan för att undvika kontantuttagsavgifter.

Vad döljer sig bakom fördelarna och hur går du om att faktiskt ansöka om Norwegian bankkortet?

Norwegiankortet står ut från mängden tack vare dess generösa erbjudanden och förmåner, inklusive förmånliga räntor, räntefri kredit och en mobilbetalningsfunktion. Å andra sidan är det förståeligt att du kanske har en del tvivel på grund av tanken på en potentiell kreditbedömning.

Advertisement


Bank Norwegian kreditkort recension och fördelar

För den oinvigde kan Norwegian-kortet verka för bra för att vara sant. Men saken är den att detta kort erbjuder en rad fördelar som inkluderar bonuspoäng eller cashback på alla köp, ingen avgift på kontantuttag och vivarierande bonus- och försäkringsprogram. Tillsammans skapar dessa fördelar ett attraktivt kreditkortspaket som kan passa en rad olika kreditprofiler.

Norwegian-kortet erbjuder dessutom appen Bank Norwegian, genom vilken du får full oversikt över ditt kreditkort och kan göra flera inställningar. Har du fler konton hos Norwegian, som till exempel privatlån, kan du även hålla koll på dessa i appen.

Advertisement


En annan viktig punkt är tillgången till kontaktlös betalning. Bank Norwegian kreditkort kan kopplas till flera e-plånböcker, som Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay och Garmin Pay. Med Apple Pay och Google Pay kan du lägga till kreditkortet i din plånbok och därmed betala både med din smartphone eller smartklocka till exempel.

Flygbonus på köp, reseincentiv och möjligheten att ansöka om kreditkort online

Bank Norwegian erbjuder en flygbonus på köp som kan vara mycket attraktiv för frekventa resenärer. När du handlar med Norwegian-kortet kan du samla bonuspoäng, så kallade CashPoints, som du sedan kan använda för att köpa flygbiljetter och tilläggstjänster hos Bank Norwegian.

Advertisement


Norwegian-kortet erbjuder också en kreditkort med reseförsäkring som tillämpas automatiskt och utan extra kostnad, för dem som tar uppemot 150 000 kr i kreditgräns på Norwegiankortet.

Det är lätt att se varför Norwegian-kortet är populärt bland resenärer. Men det är inte enbart dess förmåner som gör det tilltalande. Att ansöka om Norwegian

Advertisement


Tänk på detta innan du ansöker om Norwegiankortet

Innan du ansöker om ett Bank Norwegian kreditkort bör du överväga alla aspekter av kortet. Som med alla kreditkort är det viktigt att balansera fördelarna med eventuella nackdelar. Du bör uppmärksamma eventuella avgifter, liksom räntesatserna och potentiella skuldfällor, särskilt om du använder kortet för att finansiera stora köp. Det är också en bra idé att jämföra Norwegian-kortet med andra kreditkort på marknaden för att säkerställa att du får det bästa kortet som ligger i linje med ditt ekonomiska beteende och behov.

Ansökan om kreditkortet är enkel och snabb

Att ansöka om ett Norwegian bankkort är enkelt och utan krångel. Fyll bara i ett formulär online, och din ansökan kommer att behandlas omgående. Du kommer att informeras om godkännandet genom en notifiering på din e-post eller genom ett meddelande i Bank Norwegian appen.

För att ansöka om kortet, behöver du vara minst 18 år, vara skriven i Sverige och ha en fast årsinkomst. Mer information hittar du på deras webbplats.

Gå med i Bank Norwegians värld genom egen mobilapp

Bank Norwegian erbjuder en egen mobilapp, “Bank Norwegian” till alla kunder. Appen är en kraftfull assistent som gör det möjligt för dig att sköta alla dina bankärenden direkt från din telefon: betala räkningar, kontrollera saldo och transaktioner, hantera din budget och mer. Med hjälp av appen kan du även hålla jevnlig kontakt med din bankmedarbetare och snabbt lösa eventuella bekymmer eller frågor du kan ha.

Innan vi avslutar, vill vi nämna att om Bank Norwegian kreditkortet inte passar dig helt, finns det många andra kort att överväga. Det viktigaste är att du väljer ett kort som passar dina individuella traditioner och behov, för att underlätta ditt ekonomiska liv och ge dig lugn och stabilitet. Bli upplyst om alla dina alternativ och gör det rätta valet för dig.