Mastercard Basis: Din betalingsløsning i Danmark og i hele verden. – ESTOA

Mastercard Basis: Din betalingsløsning i Danmark og i hele verden.

At have en mest accepteret kort i verden har aldrig været nemmere.


Advertisement


Advertisement


Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du kan forenkle dine daglige transaktioner, uden problemer med renter mens du nyder den fornøjelse af at rejse? Med Mastercard Basis kort, får du denne mulighed og meget mere.

Mastercard Basis er ikke bare et kort, men en livsstil. Det er et betalingsmiddel, der giver mulighed for at håndtere dine ugentlige indkøb, større køb og selv online handel. Hvis du elsker at rejse, vil du sætte pris på, at Mastercard er det mest accepterede kort i verden.

Dine penge, Din kontrol For det første giver det dig mulighed for at skræddersy din betaling som passer bedst til dine behov. Med Mastercard Basis kan du vælge, om du vil betale med det samme, eller om du vil vente med betalingen i op til 6 uger. Tilpas betaling med Mastercard er nemt og under kontrol, hver gang du bruger kortet.

Advertisement


Forsikring til rådighed Mastercard Basis tilbyder dig muligheden for at kombinere kortet med flere typer forsikringer, såsom den attraktive ’Årsrejse Europa’. At Kombiner kortet med forsikringer giver dig ekstra sikkerhed, mens du nyder godt af alle de komfort Mastercard udbud.

Debet/Kredit Med Mastercard Basis vælger du selv, om du vil bruge kortet som debetkort eller kreditkort. Det afhænger af hvad der passer dig bedst. Med Rentefri kredit, kan man betale op til 6 uger senere for sine køb rentefrit.

Advertisement


Betaling i Rater Et af de unikke aspekter af Mastercard Basis er muligheden for Betaling i rater. Med et Mastercard Basis kan du også udvælge enkelte køb på dit kreditkort og opdele betalingen i mindre rater. Det gør Mastercard Basis til et fleksibelt og praktisk værktøj i alle dine finansielle behov.

Online Handel med Mastercard Mastercard Basis er ikke kun for butikker og rejser. Med Nethandel med Mastercard, kan du bruge kortet ved Online handel. Betaling i Nethandel med Mastercard Basis er lige så enkel og sikker som at bruge det i fysiske butikker.

Advertisement


Rejse med Mastercard

Rejse med Mastercard er en rejseoplevelse, du vil elske. For globetrottere er Mastercard det mest accepterede kort i verden, hvilket gør Rejse med Mastercard Basis til en endnu større glæde.

At have et Mastercard Basis er meget enkel. Du kan Ansøg om Mastercard Basis på netbanken, og det kræver kun en kreditgodkendelse. Du kan også Bestil Mastercard Basis direkte fra dit hjem eller kontor.

Advertisement


Så hvorfor vente? Udforsk verden af finansiel frihed med Mastercard Basis – det kort der indfrier dine behov, inden du endda ved, at du har dem.

En konklusion af Mastercard Basis’ fordele

Mastercard Basis kortet giver dig frihed i en travl verden. Dine penge kan flyde friere og du kan nemt betale i både butikker og på nettet uden problemer. Afhængig af dine behov, kan Mastercard Basis enten fungere som et debet eller kreditkort, og giver dig mulighed for at betale i mindre rater.

Sikkerhed er Prioriteten

Sikkerheden ved Mastercard Basis er upåklagelig. Du kan bruge det til Nethandel uden bekymring, da det er lige så sikkert som at bruge det i butikker. Desuden tilbyder kortet muligheden at kombinere det med forskellige slags forsikringer, såsom ‘Årsrejse Europa’.

Mastercard – Dit Rejsekompanion

For dem der elsker at rejse, er Mastercard det mest accepterede kort i verden. Det betyder at du kan Rejse med Mastercard basis, og stadig have nem adgang til dine penge, hvor end du vælger at rejse hen.

Ansøg om Mastercard Basis nu

Hvis du ønsker mere finansiel frihed og fleksibilitet, er det tid du Ansøger om Mastercard Basis. Du vil opleve hvor meget nemmere det er at håndtere dine daglige og større betalinger med det, uanset om du er i Danmark eller et andet sted i verden.

Tag chancen nu og dyk ned i verdenen af finansuel frihed med Mastercard Basis. Med den kraft i dine hænder, vil dine behov blive opfyldt, før du overhovedet ved, at du har dem.

Du vil blive omdirigeret til bankens officielle hjemmeside