Ava och nackdelar med Advisa: En komplett lånejämförelse – ESTOA

Ava och nackdelar med Advisa: En komplett lånejämförelse

Lämplig låneförmedling eller bara en hög månadskostnad?


Advertisement


Advertisement


Har du någonsin funderat på vilka för- och nackdelar låneförmedlingsföretaget Advisa erbjuder sina kunder? Betyder en hög Ränta nödvändigtvis att du kommer att bära en tung månadskostnad? Låt oss bryta ner varje aspekt för att ge dig den fullständiga bilden.

Advisa, grundades 2011, är ett företag som förmedlar lån åt privatpersoner. Med ett mål att hjälpa kunder att sänka sina lånekostnader, har de byggt ett starkt samarbete med 40 olika banker och blivit en av Sveriges största låneförmedlare. Men är deras tjänster verkligen värda det?

Advisas lånevillkor

Hos Advisa kan du ansöka om ett lån från 5000 kr till 600000 kr. Återbetalningstiden kan variera från 365 till 7300 dagar, vilket gör Advisa till ett förmånligt alternativ som passar många. Du kan även lösa hela lånet i förtid utan någon extra kostnad.

Advertisement


När du ansöker om ett lån genom Advisa utförs det bara en kreditupplysning. Tack vare Advisas samarbete med 40 olika banker har du chansen att jämföra olika låneerbjudanden utan att oroa dig för din kreditvärdighet. Även om du har betalningsanmärkningar kan du fortfarande ha möjlighet att få ett lån godkänt, särskilt om du har en medsökande.

Hur du ansöker om lån

Låneansökan via Advisas hemsida är en snabb och smidig process. Du fyller i ett formulär där du anger huvudsakligt syfte med lånet, lånebelopp och lånetid. När formuläret är ifyllt skickas ansökan till 40 olika långivare.

Advertisement


Efter att du har skickat in din ansökan börjar du få erbjudanden om lån direkt på skärmen. Cirka en arbetsdag senare har du vanligtvis fått alla svar. Du har nu möjlighet att välja det alternativ som bäst passar din situation. Om du har svårt att välja kan du alltid få hjälp av Advisas kundtjänst.

Fördelar och nackdelar med Advisa

Advisa jobbar med flest långivare vilket gör det lättare att hitta en långivare som passar dina behov och förutsättningar. Tjänsten är kostnadsfri och du får snabba och smidiga svar.

Advertisement


Men, det finns några nackdelar att tänka på. För det första måste du ha en fast inkomst på minst 10000 kr per månad. För det andra får du inte ha skulder hos Kronofogden. Dessutom kommer ett lån genom Advisa sannolikt att ha en högre Ränta, vilket kan öka din månadskostnad.

Hur står sig Advisa jämfört med andra låneförmedlare?

Advisa och konkurrenten Lendo erbjuder liknande tjänster, men skiljer sig åt på några punkter. Advisas lägsta möjliga lånebelopp är 5000 kr, medan Lendo börjar på 10000 kr. Vad gäller räntan har Advisa ett räntespann på 3,06 – 29,99 %, medan Lendo är lite högre med 3,25 – 32,49 %.

Advertisement


Kundtjänst och säkerhet

Advisa erbjuder en tillgänglig kundtjänst som kan nås via telefon, mail och via meddelande på hemsidan. De följer rekommendationer från Personuppgiftslagen för att garantera kundernas säkerhet och säljer inte vidare kunduppgifter till tredje part.

Sammanfattning

Advisa erbjuder en tjänst som gör det möjligt för privatpersoner att jämföra olika låneerbjudanden och välja det som passar bäst. Trots en relativt hög Ränta och specifika lånevillkor, gör deras stora utbud av banker och lån dem till ett flexibelt alternativ för många.

Färdigheter hos en Advisas assistent

Advisa har en engagerad team av assistenter som är experter på lån och finansfrågor. De är tillgängliga för att ge dig den hjälp du behöver när det gäller att jämföra lån och hitta det bästa lånet för din ekonomiska situation. Dessa assistenter utnyttjas till fullo för att tillhandahålla en tjänst av hög kvalitet till kunder.

Så, är Advisa värt det?

För många kunder kan det tyckas att månatliga kostnader och Ränta som kommer med ett Advisa lån är tämligen höga. Det är verkligen en viktig aspekt att vara medveten om när man överväger ett lån genom Advisa. Men du måste också komma ihåg att genom Advisa, har du möjlighet att jämföra lånerbjudanden från 40 olika banker. Du kan göra allt detta med bara en kreditförfrågan, vilket sparar dig tid och potentiellt förhindrar dig från att skada din kreditvärdighet.

Vilken roll spelar en kundtjänstassistent?

Advisas kundtjänstassistenter är avgörande för att förstå och använda företagets tjänster. De erbjuder expertis och hjälp om du har några frågor eller behöver hjälp att fatta ett informerat beslut. Så, om du känner att du behöver mer vägledning, tveka inte att kontakta Assistansavdelningen.

Slutsats

Sammantaget, Advisa erbjuder en kraftfull och användbar tjänst för att jämföra lån och hitta det som passar bäst för dig. Med tanke på den omfattande service och expertis de erbjuder, kan Advisa vara ett bra alternativ att överväga när du behöver ett lån. Inte övertygad än? Ta reda på mer detaljerade information och användarkommentarer om Advisa på vår djupgående genomgång på nästa sida. Är du redo för en mer överlägsen låneupplevelse med Advisa? Vänta inte längre, klicka nu för att fördjupa din förståelse!

Du kommer att omdirigeras till bankens officiella webbplats