Kuidas taotleda Väikelaenu? Ulatuslik õpetus LHV Finance’ist  – ESTOA

Kuidas taotleda Väikelaenu? Ulatuslik õpetus LHV Finance’ist 

Kõik, mida pead teadma Väikelaenu taotlemisest, lepingu sõlmimisest ja tingimustest


Advertisement


Advertisement


Väikelaen on kiire ja paindlik viis raha laenamiseks. Selle peamine eelis on vabadus raha kasutamisel – sina ise otsustad, kuidas raha kulutada. Tagatist pole vaja, raha laekub otse kontole ja iga taotleja saab vastuse mõne minutiga.

Kalkulaator: Kuidas mõista laenusummat?

Enne Väikelaenu taotlemist on kasulik kasutada laenude kalkulaatorit. See abistav tööriist aitab arvutada laenusumma, protsendi ja tagasimakse perioodi. Kalkulaator annab sulle väärtuslikku lisateavet, mis aitavad sul teha teadlikku otsust.

Laenusumma: Kui palju saate laenata?

LHV Finance pakub laenu alates 200 eurost kuni 15 000 euroni. Täpne summa sõltub lepingu tingimustest, nende hulka kuuluvad laenusumma ja lepingu pikkus, intressimäärad, lepingutasu ja haldustasu.

Advertisement


Lepingu pikkus: Kaua on aega laenu tagasi maksta?

Lepingus määratletud laenusumma määrab ka laenuperioodi. Kui laenusumma on kuni 7500 eurot, saab lepingu kestuse valida kuuest kuud kuni kuue aastani. Kui laenusumma on alates 7500 eurost, ulatub lepingu kestus kuuest kuud kuni kümnendi.

Tingimused: Millised on laenu nõuded?

Esitatavad tingimused määravad Väikelaenu kulud. Need hõlmavad intressi, lepingutasu, haldustasu ning lepingu pikkuse muutmise tasu. On oluline mõista, et intressi arvutatakse laenujäägilt, mitte kogu laenusummalt, mis vähendab intressimakseid iga kuu, kuna sinu laenujääk väheneb.

Advertisement


Ennetähtaegne tagastamine: Kas saab laenu kõrvaldada enne tähtaega?

LHV Väikelaenu puhul on kogu krediidisumma ennetähtaegne tagastamine tasuta. See tähendab, et sa ei pea muretsema lisatasude pärast, kui suudad laenu enne tähtaega tagasi maksta.

Laenu tagastamine: Kuidas laenu tagasi maksta?

Laenu tagastamiseks tuleb tasuda kuutasud LHV pangakontole. Iga makse saaja on LHV Finance ja viitenumber on sinu lepingu number.

Advertisement


LHV Kindlustus: Kuidas end kaitsta?

Laenukindlustus pakub lisakaitset ootamatute asjaolude korral, mis mõjutavad sinu võimet laenu tagasi maksta. Kindlustus katab töökaotuse, ajalise või täieliku töövõimetuse, haigestumise või surmajuhtumi korral.

Laenukindlustuse tingimused: Mida see katab?

Kaitse sisaldab selliste juhtumite kaitset nagu töötuks jäämine kindlustatu poolt sõltumatul põhjusel; ajutine töövõimetuse, st töövõimetusleht, mis kehtib üle 30 päeva; puuduv töövõime, st laenusaajale on väljastatud töövõime hindamise otsus.

Advertisement


Tasumise periood: Kaua on aega kohustuse täitmiseks?

Laenu tasumise periood sõltub lepingu tingimustest. On oluline mõista, et tagastamise perioodi jooksul tuleks tasuda kõik laenukulud, mis hõlmavad intressi, lepingutasu, ja haldustasu.

Väikelaen on jõukohane ja paindlik finantslahendus, mis on loodud sinu vajaduste rahuldamiseks. Ükskõik, kas plaanid reisida, korraldada suure sulgpalli või alustada ärivõimalust, on Väikelaen suurepärane võimalus oma unistuste elluviimiseks.

Väikelaen konsultatsioon

Väikelaenu rakendamisega seotud küsimuste korral võite pöörduda LHV finantsnõustaja poole. Professionaalsete konsultantide meeskond annab sõbralikke ja asjatundlikke nõuandeid, aidates teil leida teie olukorrale kõige sobivamaid võimalusi. Kui olete otsustanud taotleda väikelaenu, saate meie abil veenduda, et valitud laenupakett on teie vajadustele ja võimetele sobivaim.

Millal Väikelaen sobib?

Väikelaenu sobivust määravad mitmed tegurid, sealhulgas laenusumma, tasumise periood, teie sissetulek ja finantsseisund. Väikelaen on praktikas ideaalne neile, kellel on piisav sissetulek tagasimaksmiseks ja kes otsivad paindlikku finantseerimisvõimalust suuremate ostude või väljaminekute katmiseks.

Otsustamine laenu võtmisel: läbimõeldud valik või hetkeimpulss?

On oluline, et te ei kasutaks laenu hetkeimpulssidel või tarbimisvajaduste rahuldamiseks, vaid oleksite läbi mõelnud, kuidas laenusummat kasutada ja kuidas maksate selle tagasi. Järgige läbimõeldud otsuste tegemisel alati oma võimalusi ja vältige üle jõu käivate laenude võtmist.

Kontrolli lõpuks veel kord

Enne laenu taotlemist kontrollige hoolikalt kõiki tingimusi, summasid ja määrasid ning kaaluge tõsiselt oma tagasimaksevõimet. Konsulteerige vajadusel LHV finantsnõustajaga, kes aitab teil leida teie olukorrale kõige sobivamad laenutingimused.

Väikelaen on soodne ja paindlik valik, mis võib muuta teie unistused reaalsuseks. Enne laenulepingu sõlmimist pidage nõu LHV finantsnõuandjatega või uurige põhjalikult oma võimalusi ja tagastamise kohustusi. Juhul, kui soovite tutvuda teiste LHV finantseerimisvijade või laenuvõimalustega, oleme alati valmis teile teisi võimalusi tutvustama. Oleme finantspartner, kes keskendub teie isiklikele vajadustele ja soovidele ning seisame alati teie kõrval.