Descoperiți cum să solicitați “Creditul De Nevoi Personale ING – ESTOA

Descoperiți cum să solicitați “Creditul De Nevoi Personale ING

Cunoașteți pașii finali pentru a obține creditul personal cu ING în România


Advertisement


Advertisement


Băncile sunt întotdeauna gata să vă aștepte cu propuneri de creditare tentante, dar cunoașteți procesul de solicitare? Astăzi, ne vom concentra special pe “Creditul De Nevoi Personale ING”, un instrument financiar adoptat zilnic de numeroși români pentru a finanța orice necesitate personală.

Imaginați-vă că aveți până la 125.000 lei la dispoziția voastră pentru a utiliza cum doriți. Cine nu ar dori să profite de această oportunitate? Poate că refinanțarea creditelor este o soluție pentru problema iminentă. Să aflăm mai multe?

Ofertele Creditului ING Personal

Creditul ING Personal nu necesită justificarea modului în care veți utiliza banii. Și, în plus, puteți solicita creditul direct din aplicația băncii ING. Interesant, nu-i așa? Suma pe care o puteți împrumuta variază între 2.000 și 125.000 lei.

Advertisement


Există, de asemenea, opțiunea de a alege între dobândă fixă și variabilă. Afaceri bune în perspectivă dacă vă primiți salariul cu ING sau dacă refinanțați un alt credit. În ambele situații se obține o reducere a ratei dobânzii. Poate suna ca muzică pentru urechile voastre, dar citiți următoarea propoziție.

Aveți nevoie de asigurare de viață?

Deși asigurarea de viață nu este obligatorie, poate oferi o reducere de 1% la rata dobânzii dacă este încheiată. Prima lunară pentru asigurare este egală cu 0,138% din suma asigurată, care este 100% din soldul creditului.

Advertisement


O altă notă muzicală pentru urechile voastre este că, dacă refinanțați un credit extern, veți obține o reducere de 1,2% la rata dobânzii.

Atenție la comisionul de analiză dosar

Există o taxă de 200 lei pentru analiza dosarului. Dacă perioada rămasă pentru rambursarea împrumutului este mai mică de 1 an, taxa de rambursare anticipată este de 0,5%. Totuși, dacă perioada este mai mare de 1 an, taxa este de 1%, dar acest lucru se aplică doar dacă aveți dobândă fixă. În plus, trebuie să plătiți și 9 lei comision de administrare cont, dacă nu vă primiți veniturile la ING.

Advertisement


Taxa de înregistrare a ipotecii costă 87,60 lei la începutul creditului. În plus, veți putea găsi diverse alte taxe și comisioane.

Întrebări despre condițiile de creditare

Pentru a solicita Creditul ING Personal, trebuie să aveți minim 18 ani și un venit net lunar egal cu salariul minim. De asemenea, este necesar să aveți cel puțin un an de experiență de muncă și șase luni la angajatorul actual.

Advertisement


Nu lăsați documentele în urmă

La momentul contractării, trebuie să prezentați documentul de identitate, cardul ING (dacă sunteți deja client) și alte documente suplimentare, dacă veniturile nu sunt înregistrate în baza de date a ANAF.

Stilul se unește cu practicitatea

Cu un scor Mr.Finance de 5.0, rapiditatea și simplitatea procesului de aprobare a Creditului ING Personal sunt evidente. Un detaliu suplimentar este că, în cazul încheierii unei asigur rambursările anticipate. Și, deși ING nu obligă, dar încă sfătuiește cu strictețe încheierea unei asigurări de viață și șomaj, oferind un bonus la rata dobânzii. Până la urmă, niciun proces financiar nu este fără avantajele și dezavantajele sale.

Prin urmare, Creditul ING Personal este o alegere înțeleaptă pentru cei care caută flexibilitate în condițiile de împrumut și sunt dispuși să se ocupe de politicile ING. Ce ziceți de a încerca refinanțarea creditelor cu ING?

O invitație de a explora mai multe opțiuni

În România, bănci precum ING sunt angajate să ofere clienților cele mai bune soluții de creditare posibile. Cu toate acestea, este de asemenea valid să fiți deschiși la mai multe opțiuni. Cine știe, poate există un alt card de credit sau modalitate de împrumut care este și mai potrivit pentru dumneavoastră? Este întotdeauna interesant să descoperiți și să comparați alte posibilități pentru a consolida deciziile dumneavoastră financiare. Prin urmare, vă invit să vă extindeți puțin cercetarea.

Cunoașterea este baza deciziilor sigure

A dobândi cunoștințe despre piața de credit și opțiunile disponibile în România este esențial pentru a face alegeri sigure care să corespundă cu adevărat nevoilor și obiectivelor dumneavoastră. Astfel, veți putea înțelege mai bine avantajele și dezavantajele fiecărei propuneri, pătrunzând în profunzime ratele dobânzilor, termenele de plată și alte detalii cruciale înainte de a vă angaja cu o linie de credit specifică.

Căutarea ajutorului unui ‘asistent’ este întotdeauna utilă

Lumea finanțelor poate fi complexă și uneori intimidantă. Prin urmare, nu ezitați să căutați ajutor. Un ‘asistent’ specializat poate fi resursa indispensabilă de care aveți nevoie pentru a face o alegere financiară conștientă. Acesta vă poate clarifica orice îndoială, traducând jargoanele într-o limbă mai comprehensibilă și îndrumându-vă spre cel mai bun drum, bazat pe situația dumneavoastră financiară și aspirațiile de viitor.

Descoperirea nu se termină aici

Prin urmare, sunteți invitat să continuați călătoria în lumea creditelor în România. Lărgiți-vă orizonturile, descoperiți noi alternative financiare și vedeți cum le puteți utiliza pentru a atinge obiectivele dumneavoastră. Și în timp ce explorați, amintiți-vă întotdeauna că luarea deciziilor financiare bine chibzuite implică disecția atentă a tuturor faptelor și detaliilor relevante. Succes!