Отримайте кредит Швидка готівка від Абанку: максимально просто і вигідно – ESTOA

Отримайте кредит Швидка готівка від Абанку: максимально просто і вигідно

Надійний партнер в особі Абанку допоможе вам уникнути складностей кредитування


Advertisement


Advertisement


Бажаєте отримати потрібну суму грошей в найкоротший термін і при цьому не потрапити в боргову яму? Абанк кредит – ідеальне рішення для вас. Вони пропонують Швидка готівка, бюрократічний мінімум, доступну процентну ставку і приємні бонуси. Дізнайтеся більше в нашому докладному огляді.

Вам потрібна грошова допомога? Абанк на виручку!

Абанк пропонує кредит, від якого складно відмовитись. Швидка готівка від Абанку дозволяє отримати до 500 000 гривень при процентній ставці всього 55% на рік . Термін кредиту може варіюватись від 6 до 60 місяців, при цьому у вас є можливість дострокового погашення кредиту без комісії.

Аби отримати такий кредит, потрібно мати лише ІПН та паспорт. Також ви повинні бути віком від 18 до 69 років. Штраф за прострочену заборгованість складає всього 0,07% від суми, не може бути більше подвійної ставки НБУ та не повинен перевищувати 15% суми простроченого платежу.

Advertisement


Важливо: різноманітні типи працевлаштування приймаються, включаючи найманих працівників, фрілансерів, пенсіонерів та навіть осіб, які тимчасово не працюють.

Правила гри: Умови отримання кредиту в Абанку

Отримання кредиту від Абанку – це простий процес, що зведений до трьох основних кроків.

Advertisement


Перший крок – заповнення заявки на кредит, що займе у вас всього 5 хвилин. Після цього наступає другий крок – чекання на рішення про затвердження кредиту, яке ви отримаєте по SMS або телефоном. І наостанок, третій крок – отримання грошей на банківську картку.

Також є кілька способів погашення кредиту. Ви можете внести платіж в касах і терміналах відділень Абанку, перевести гроші на розрахунковий рахунок, або ж провести оплату онлайн через сайт Абанку або інтернет-банкінг.

Advertisement


Додаткові переваги кредиту від Абанку

Поряд з простим процесом отримання та погашення кредиту, маються відмінні бонуси співпраці з Абанку. Ви можете витратити отримані гроші на будь-що. На додаток, ви отримаєте кешбек 2% (але не більше 500 грн) після першого планового погашення кредиту.

Виділення швидкого кредитування з Абанку – це прозорість умов та зручність сервісу. Всі вас не тільки улюбленими клієнтами банку, але і довірливими партнерами!

Advertisement


Знайомтесь з незамінним помічником – Абанк ассістант!

З автоматизованою системою Абанк ассістант ви зможете стежити за своїми кредитами, здійснювати платежі та розуміти, що відбувається з вашим кредитним рахунком. Крім того, команда Абанк ассістант завжди готова допомогти вам розібратися в кредитному процесі, дати поради і рекомендації, що допоможуть вам ефективно використовувати кредит та уникнути можливих труднощів.

Абанк ассістант зручний для вас!

Абанк ассістант – це ваш самостійний помічник, який допоможе вам підтримувати свою кредитну історію у гарному стані. Він підкаже, коли слід внести платіж, і допоможе вам розібратися в ситуаціях, коли у вас виникають питання. Ви завжди можете звернутись до Абанк ассістант за допомогою, і він буде радий допомогти!

Завдяки Абанк ассістант оформлення кредиту ще простіше!

Абанк ассістант робить весь процес оформлення кредиту прозорим і зрозумілим для вас. Він надає вам доступ до всієї необхідної інформації про кредит, і ви завжди можете перевірити свій баланс, дізнатися про терміни кредиту та виконати інші дії.

Висновок: вибір вигідного кредиту разом з Абанк ассістант

Отже, виличіть Швидкі гроші від Абанку – вибір тих, хто цінує свій час і гроші. З Абанк ассістант ви завжди залишатиметесь в курсі всіх кредитних процесів та новин. Зробіть свій кредитний досвід максимально прозорим, зручним і вигідним. Зверніться до Абанку зараз і дізнайтеся більше про Швидку готівку. Можливо, це саме те, що вам потрібно.