GO! Platinum Hitelkártya: Prémium Élmények és 3% Visszatérítés a MBH Bank Kártyával – ESTOA

GO! Platinum Hitelkártya: Prémium Élmények és 3% Visszatérítés a MBH Bank Kártyával

Fedezze fel a GO! Platinum Hitelkártya előnyeit, a külföldi vásárlások visszatérítéseitől a prémium szolgáltatásokig az MBH Bank-tól


Advertisement


Advertisement


A prémiumkategóriás hitelkártyák világában a GO! Platinum Hitelkártya valódi újdonságokat kínál. Exkluzív előnyök és visszatérítések széles palettája teszi vonzóvá ezt a MBH Bank által kibocsátott kártyát azok számára, akik a mindennapos vásárlások során is szeretnének prémium szolgáltatásokat élvezni. Ismerje meg a GO! Platinum Hitelkártya főbb jellemzőit, és fedezze fel, hogy miért lehet ez az ideális választás Önnek.

Állandó kedvezmények a GO! Platinum Hitelkártyával

A GO! Platinum Hitelkártya használatával minden vásárlás és csoportos beszedés után 1% visszatérítést kap. Ez a lehetőség a külföldi vásárlásokra is érvényes, beleértve az internetes vásárlásokat. Emellett, ha közüzemi számláit a hitelkártyáról fizeti, az MBH Bank szintén 1%-ot térít vissza.

Ne feledje, hogy a kedvezmények maximalizálása érdekében havi 5.000 Ft visszatérítést kaphat összesen. Így már pusztán ezzel a hitelkártyával jelentős megtakarítást érhet el vásárlásai során.

Advertisement


2%-os visszatérítés egy választott kategóriában

Havi kedvezmény kategórián belül, ahol a legmagasabb költést végzi, további 2%-os visszatérítés jár. Ez azt jelenti, hogy akár 3%-os visszatérítést is elérhet egy vámmentesen meghatározott kategóriában. Ez az extra visszatérítés lehetővé teszi, hogy még inkább kihasználja a GO! Platinum Hitelkártya előnyeit.

A kategóriák között találhatóak a szórakozás, elektronikai áruházak, drogériák, tömegközlekedés, ruházat, lakberendezés, benzinkutak, nyaralás, barkács és kertészet. A havi visszatérítések maximalizálása érdekében érdemes figyelemmel kísérni, mely kategóriákban történnek a legnagyobb költések.

Advertisement


Prémium szolgáltatások és exkluzív előnyök

A GO! Platinum Hitelkártyával olyan prémium szolgáltatásokat is igénybe vehet, mint az exkluzív várók használata a budapesti és bécsi repülőtereken. Ez a lehetőség korlátlan és ingyenes a kártyabirtokos és 18 éven aluli gyermekei számára, valamint egy további felnőtt kísérő belépése is díjmentes.

Továbbá a Mastercard® Fast Track szolgáltatás lehetővé teszi, hogy sorban állás nélkül jusson át a biztonsági ellenőrzésen a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Ez a szolgáltatás szintén ingyenes a kártyabirtokos és 18 éven aluli gyermekei számára.

Advertisement


Különleges hozzáférések és alkalmazások

A kártyabirtokosok PressReader hozzáférést is kapnak, ami több mint 7000 prémium magazinhoz és újsághoz biztosít hozzáférést. A regisztrációhoz szükséges linket a banknál megadott e-mail címére kapja meg.

A hitelkártyához járó utasbiztosítás a külföldi utazások során nyújt védelmet baleset, poggyász- és utasbiztosítás formájában. Lehetőség van kiegészítő Családi utasbiztosítás megkötésére is éves díj ellenében.

Advertisement


Online vásárlási biztosítás és egyéb előnyök

A GO! Platinum Hitelkártyával végzett online vásárlásokra vonatkozóan háromféle biztosítást biztosít a MBH Bank: kiterjesztett garancia, legjobb ár garancia és termékbiztosítás. Ezek a biztosítások további védelmet nyújtanak a hitelkártyával online vásárolt termékekre.

A kiterjesztett garancia egy extra évet biztosít a minimum két éves gyári jótállás mellé, évente legfeljebb két alkalommal, összesen 175.000 Ft összeghatárig. A legjobb ár garancia visszatéríti a különbözetet, amennyiben egy terméket 30 napon belül olcsóbban talál egy másik webáruházban.

Hol és hogyan használhatja a hitelkártyát?

A GO! Platinum Hitelkártya mindenhol érvényes, ahol Mastercard kártyát elfogadnak. Vásárolhat vele élelmiszereket, ruhákat, cipőket, könyveket, tanszereket, kozmetikai és műszaki cikkeket, valamint fizethet vele szolgáltatásokat. A bankkártyás vásárlások mind Magyarországon, mind külföldön díjmentesek.

Könnyed és biztonságos hitelkártyahasználat

Az MBH Bank biztosítja a GO! Platinum Hitelkártya biztonságos használatát INFÓ szolgáltatással. Ennek köszönhetően minden tranzakció után azonnal SMS értesítést kap, amely tartalmazza a tranzakció helyét, összegét és a felhasználható hitelkeretet. Az MBH Netbank pedig díjmentesen követheti nyomon kiadásait és egyenlegét.

A GO! Platinum Hitelkártya használatának maximális élvezete érdekében, érdemes odafigyelni a napi vásárlási és készpénzfelvételi összeghatárokra, amelyeket bármikor megváltoztathat.

Kapcsolódó ajánlataink

Az MBH Jóljáró csomagban igényelt GO! Platinum Hitelkártya számlavezetési díja az első hat hónapban 0 Ft, majd ezt követően 6.000 Ft havonta. Ez az ajánlat még vonzóbbá teszi a kártya igénylését azok számára, akik szeretnék teljes mértékben kihasználni a GO! Platinum Hitelkártya által kínált előnyöket.

Összegzés

A GO! Platinum Hitelkártya valóban egy prémium hitelkártya, amely számos előnyt és kedvezményt kínál a felhasználóknak. Legyen szó vásárlásokról, utazásokról, vagy mindennapi kiadásokról, ez a kártya minden helyzetben megállja a helyét. Az MBH Bank hitelkártyájának használata nem csak kényelmes, hanem kifizetődő is lehet, hiszen a különféle visszatérítések és prémium szolgáltatások maximalizálják a vásárlási élményt.

Extra Biztonság és Védelem

A GO! Platinum Hitelkártya nemcsak a mindennapi használat során nyújt előnyöket, hanem különleges biztonsági funkcióival is kiemelkedik versenytársai közül. Az MBH Bank által nyújtott kiterjesztett garancia és termékbiztosítás a kártyával vásárolt termékek védelmét szolgálja. Például, ha egy vásárolt elektronikai eszköz meghibásodik a gyári garancia letelte után, a kártyához járó kiterjesztett garancia révén még egy évig biztosított marad. Ez a szolgáltatás évente két alkalommal, legfeljebb 175 000 Ft értékig érvényes. Ne feledje, hogy a legjobb ár garancia segítségével mindig a lehető legjobb árat kaphatja meg, hiszen a különbözet visszatérítésére is van lehetőség.

Hitelkeret és Rugalmasság

A GO! Platinum Hitelkártya egyik legnagyobb vonzereje a hitelkeret rugalmassága. Az MBH Bank ügyfelei bármikor módosíthatják a napi vásárlási és készpénzfelvételi összeghatárokat igényeiknek megfelelően. Ez különösen hasznos lehet nagyobb kiadások, például nyaralások, elektronikai vásárlások vagy háztartási gépek beszerzése esetén. Ráadásul a kártyával elérhető hitelkeret kiváló biztonsági hálót biztosít váratlan kiadások esetére. Az MBH Netbank és az INFÓ szolgáltatás révén folyamatosan nyomon követheti kiadásait, így mindig kontrollban tarthatja pénzügyeit.

Tapasztalja Meg a Prémium Élményt!

Ha máris lenyűgözte a GO! Platinum Hitelkártya sokrétű előnye, érdemes elgondolkodni az MBH Bank többi prémium szolgáltatásán is. Az exkluzív várók, a Mastercard Fast Track, és a PressReader hozzáférés csak néhány az MBH Bank kínálta prémium élmények közül. De mi van akkor, ha egy teljesen más hitelkártyát keres, teljesen eltérő előnyökkel? Hé, van más kártya, amely talán még jobban illik az Ön életstílusához. Kíváncsi, miben más ez az egyedi ajánlat, és hogyan szolgálhatja még jobban pénzügyi céljait? Megéri megnézni a különbségeket és megtapasztalni, mitől válik egy másik kártya igazán különlegessé.