Gekåskortet – Förmåner för trogna Ullareds-besökare – ESTOA

Gekåskortet – Förmåner för trogna Ullareds-besökare

Gekåskortet kreditkort: Ingen årsavgift och bonuspoäng på alla köp


Advertisement


Advertisement


Gekåskortet – Förmåner för trogna Ullareds-besökare

Att hitta rätt kreditkort kan vara avgörande för att maximera dina fördelar och besparingar som konsument. Gekåskortet, som ges ut av det populära shoppingvaruhuset Gekås Ullared, erbjuder ett unikt värde för dem som ofta handlar där. Med detta kort kan man dra nytta av bonuspoäng, rabatter och försäkringar, vilket gör shoppingupplevelsen både ekonomisk och säker.

Fördelar med Gekåskortet kreditkort Den mest framträdande fördelen med Gekåskortet kreditkort är att det saknar årsavgift. Dessutom ges bonuspoäng på alla köp, vilket resulterar i värdecheckar som kan användas på Gekås Ullared. Reseförsäkringen med avbeställningsskydd är en annan värdefull fördel, särskilt för dem som planerar att betala resor med kortet. De rabatter man får hos Gekås samarbetspartners är också ett attraktivt inslag.

Advertisement


Vill du fortsätta läsa och upptäcka fler förmåner och hur du ansöker om Gekåskortet? Fortsätt genom hela artikeln för att inte missa några viktiga detaljer.

Kreditvillkor och avgifter Gekåskortet erbjuder en maxkredit på 15 000 kr, med en effektiv ränta på 22,05 %. En särskilt lockande del är att du har upp till 60 dagar räntefri kredit på alla köp. Vidare är korttypen Mastercard, vilket innebär att det accepteras på de flesta ställen. Uttagsavgiften ligger på 3,00 % (min 35 kr) och valutapåslaget är 1,95 %. Det tillkommer även några andra mindre avgifter som aviavgift och påminnelseavgift.

Advertisement


För att ansöka om Gekåskortet måste du vara minst 18 år, vara anställd och inte ha några betalningsanmärkningar. Uppfyller du dessa kriterier kan du enkelt ansöka online och få ditt kort inom några dagar.

Mobila betalningsmetoder med Gekåskortet kreditkort En av de mest praktiska funktionerna med Gekåskortet är att det stödjer flera mobila betalningsmetoder. Du kan koppla kortet till Google Pay, Apple Pay och Samsung Pay. Detta innebär att du kan lämna det fysiska kortet hemma och ändå göra säkra betalningar med din mobiltelefon. Det ökar flexibiliteten och bekvämligheten för den moderna konsumenten.

Advertisement


Är du intresserad av möjligheterna med mobila betalningsmetoder? Läs vidare för att få en fullständig översikt av hur Gekåskortet förbättrar din shoppingupplevelse.

Försäkringar som ingår med Gekåskortet Reseförsäkringen som ingår när du betalar minst 75 % av resan med Gekåskortet omfattar både avbeställningsskydd och försäkring för förseningar och bagageproblem. Försäklingen gäller för både dig och din familj, och ersättningarna kan variera från att täcka transportförseningar till kostnader för hyrbil vid vägassistans. Självriskskydd för både hem- och bilförsäkring ingår också, vilket ger dig ett extra lager av trygghet på resan.

Advertisement


Bonuspoäng Gekåskortet: Så tjänar du på alla köp Alla köp du gör med Gekåskortet genererar bonuspoäng. När du når 10 000 poäng får du en bonuscheck värd 100 kr som kan användas på Gekås. Bonuspoängen syns på ditt konto en månad efter att köpen gjorts och dras automatiskt av på dina framtida köp i varuhuset. Du kan även få hem fysiska värdekuponger om du föredrar det.

Det är värt att notera att vissa köp, som att betala räkningar med kreditkortet, inte är bonusgrundande. Men det finns många andra sätt att tjäna poäng och nyttja bonusar.

Nyttiga erbjudanden från Gekås samarbetspartners Gekåskortets innehavare får dessutom exklusiva erbjudanden och rabatter från Gekås samarbetspartners. Exempelvis kan du få rabatt på greenfee-avgifter på Ullareds golfklubb, samt erbjudanden om rabatterade boenden i Gekåsbyn. Dessa extra förmåner är särskilt användbara för de som planerar att göra mer av resan till Ullared än bara shopping.

Vill du veta mer om alla de exklusiva erbjudandena? Håll dig kvar och upptäck hur du kan maximera dina rabatter med Gekåskortet.

Betala räkningar med Gekåskortet kreditkort En annan praktisk funktion är att du kan använda Gekåskortet för att betala dina vanliga räkningar. Tjänsten, som tillhandahålls av Resurs Bank, innebär att dina räkningar hamnar på nästa månadsfaktura för kreditkortet, trots att betalningen sker omedelbart. En avgift på 1,95 % av räkningens belopp tillkommer. Denna funktion är perfekt för dem som vill samla sina betalningar på ett ställe.

Sammanfattning – Är Gekåskortet rätt för dig? Gekåskortet har flera fördelar. Det är gratis utan årsavgift, erbjuder reseförsäkring med avbeställningsskydd och ger bonus på alla köp med kortet. Den stora nackdelen är att bonusen endast kan användas på Gekås Ullared. För trogna besökare är detta kort utmärkt, men om du inte besöker Ullared minst en gång per år kan du kanske hitta ett annat kreditkort som passar bättre.

För att summera: Gekåskortet är ett högst specialiserat kreditkort som erbjuder solida förmåner för en specifik grupp konsumenter. Om du ofta besöker Gekås Ullared och vill dra nytta av bonuspoäng, rabatter och reseförsäkringar, då är detta kort för dig. Annars kan det vara klokt att jämföra med andra gratiskort som erbjuder mer flexibla bonuspoäng.

Fortfarande osäker? Läs vidare om liknande kort för att hitta det som bäst passar dina behov och maximera dina shoppingupplevelser. Extrakort Gekåskortet: Delad glädje och fler bonuspoäng Gekåskortet erbjuder möjligheten att ansöka om ett extrakort, vilket innebär att en extra familjemedlem får tillgång till samma förmåner och bonuspoängsystem. Genom att dela kortet med andra i hushållet kan ni samla bonuspoäng ännu snabbare och nå era värdecheckar på kortare tid. Extrakortet har också samma försäkringsskydd och samma möjlighet att kopplas till mobila betalningsmetoder som huvudkortet. Detta gör det till ett utmärkt alternativ för familjer som ofta handlar tillsammans och vill maximera sina fördelar.

Användningen av extrakort kan dessutom bidra till en mer organiserad och kontrollerad ekonomi inom hushållet. Med en gemensam översikt av alla inköp som görs med korten blir det enklare att hålla koll på spenderingarna och budgeten. Vilket i sin tur kan hjälpa er att undvika onödiga utgifter och bättre planera framtida inköp. Använd era extrakort smart och optimera ert bonussystem som ett team.

Familjer som använder både huvudkortet och extrakortet kommer att dra nytta av samtliga förmåner, vilket gör Gekåskortet till en ännu bättre lösning för den som söker en allsidig och fördelaktig kreditkortslösning. Tänk på alla dessa fördelar och överväg om ett extrakort kan vara ett värdefullt tillägg för din familj.

Shopping bonuskort: Gekåskortets unika erbjudanden Gekåskortet står ut som ett av de mest attraktiva shopping bonuskorten på den svenska marknaden. Utöver de bonuspoäng som samlas vid varje köp, erbjuder kortet även tillgång till unika kampanjer och exklusiva rabatter vid utvalda tillfällen. Vare sig det rör sig om midsommarrean, julhandeln eller säsongsavslutningar, kommer Gekåskortets innehavare alltid att ha något extra att se fram emot. Detta gör kortet till något mer än bara ett betalningsmedel – det blir också en nyckel till att spara pengar under årets viktigaste shoppingperioder.

En annan aspekt som särskiljer Gekåskortet från andra kort är dess integration med Gekås egna lojalitetsprogram. Kunden får tillgång till särskilda medlemmarsförmåner som förbättrar och förhöjer varje shoppingupplevelse. Inte nog med att alla inköp ger bonuspoäng, men specifika produkter eller kategorier kan också vara en del av särskilda kampanjer där du tjänar extra poäng. Alla dessa förmåner gör Gekåskortet till ett exemplarisk bonuskort för lojala kunder.

För shoppingentusiaster, särskilt de som regelbundet besöker Ullared, är dessa erbjudanden ovärderliga. Det är nästan som att ha en personlig shoppingassistent som alltid hittar de bästa deals och rabattmöjligheter åt dig. Nästa gång du planerar en shoppingtur, se till att ha ditt Gekåskort redo för att maximera din besparing och bonuspoäng.

Resor och försäkringar: Förmånligt och tryggt med Gekåskortet När du använder Gekåskortet som ditt primära betalningsmedel för att boka resor, får du inte bara en praktisk betalningslösning utan också en omfattande reseförsäkring. Denna försäkring skyddar dig mot en rad oväntade händelser som kan inträffa under din resa. Oavsett om det gäller bagageförseningar, sjukdomar eller olyckor, ger Gekåskortets reseförsäkring dig den trygghet du behöver för att resa utan bekymmer. Detta är särskilt fördelaktigt för familjer som vill säkerställa att alla medlemmar är täckta under resan.

Dessutom är det värt att nämna att reseförsäkringen även kan omfatta hyresbilassistance och självriskeliminering för skador på hyrbil. Detta innebär att du kan spara betydande belopp genom att undvika dyra självriskelimineringar som annars måste köpas separat. Gekåskortet ser till att du är täckt, från det ögonblick du bokar din resa tills du är tillbaka hemma igen, vilket gör resan mer bekväm och fri från oro.

Oavsett om du reser ofta eller sällan, är Gekåskortets reseförsäkring en av de främsta fördelarna med kortet. Det ger inte bara ekonomiskt skydd utan även ett psykologiskt lugn, vilket är ovärderligt under semestern. Nyfiken på hur andra kort jämför i termer av reseförsäkring och bonusförmåner? Utforska ett annat spännande alternativ som kan passa dina unika behov och preferenser.