Coop krediitkaart – Parim Krediitkaart Eestis Reisikindlustuse ja Tasuta Ostukindlustusega – ESTOA

Coop krediitkaart – Parim Krediitkaart Eestis Reisikindlustuse ja Tasuta Ostukindlustusega

Paindlik Maksemisel, Nutikad Makseviisid ja Kuni 40-Päevane Intressivaba Periood


Advertisement


Advertisement


Coop krediitkaart – parim krediitkaart Eestis reisikindlustuse ja tasuta ostukindlustusega

Kas otsid krediitkaarti, mis pakub paindlikkust maksetingimustes, intressivaba perioodi ja lisakindlustusi? Coop krediitkaart on selleks ideaalne valik! Selle krediitkaardiga võid nautida kuni 40-päevast intressivaba perioodi, kasutades samal ajal nutikaid makseviise ja tasuta ostukindlustust. Lugege edasi, et avastada kõik selle kaardi eelised ja miks see on parim krediitkaart Eestis.

Paindlikud tagasimaksetingimused

Advertisement


Coop krediitkaart annab sulle vabaduse otsustada, millal ja kuidas kasutatud krediiti tagasi maksad. Võid valida, kas maksad kogu summa korraga intressivabalt või jaotad tagasimaksed endale sobivatel tingimustel. Tagasimakseviisi saad mugavalt kohandada mobiilipangas ja internetipangas.

Ülekanded arvelduskontole

Advertisement


Kaardil olevat krediiti saab vajadusel kanda üle oma arvelduskontole. See on eriti kasulik ootamatute väljaminekute või suuremate ostude korral, mis vajavad kohest rahastamist. Krediitkaardilt arvelduskontole ülekanded on kiired ja lihtsad.

Ostukindlustus kestvuskaupadele

Advertisement


Coop krediitkaardiga on kõik su suuremad ostud automaatselt kindlustatud. 180-päevane ostukindlustus kehtib kõikidele kestvuskaupadele, mille hind on vahemikus 100-2500 eurot. Olgu selleks mobiiltelefonid, sülearvutid või isegi väärisesemed, ostukindlustus kaitseb su investeeringut.

Kuni 40-päevane intressivaba periood

Advertisement


Naudi kuni 40-päevast intressivaba perioodi, mille jooksul saad tehtud kulutused katta lisatasudeta. See aitab hallata su rahavoogusid ja vältida intressikulusid, kui maksad summa õigeaegselt tagasi.

Reisikindlustus kogu perele

Lisa oma Coop krediitkaardile kuumaksega reisikindlustus, mis katab kogu maailma reisimise ajal meditsiiniabi, pagasikindlustuse ja palju muud. Kui reisid perega, on ka nemad kindlustatud, mis teeb muretut reisimist veelgi lihtsamaks. Aastane reisikindlustus maksab vaid mõne euro kuus.

Nutikad makseviisid

Coop krediitkaart toetab erinevaid nutikaid makseviise. Saad maksta oma mobiiltelefoni, käekella või mõne muu nutiseadmega. Ava Wallet ja kasuta turvalist Apple Pay või Google Pay kõikjal, kus on võimalik viipemakse.

Kuidas taotleda Coop krediitkaarti

Coop krediitkaardi taotlemiseks pead olema vähemalt 20-aastane Eesti kodanik või kehtiva elamisloaga isik. Lisaks on vajalik minimaalne netosissetulek 500 eurot kuus ja korrektne varasem maksekäitumine. Taotlusprotsessi saab alustada mugavalt internetipangas.

Kulud ja hinnakiri

Coop krediitkaardi kuutasu on vaid 1 euro. Kaardi saatmine ja sulgemine on tasuta. Maksimaalse krediidilimiidi suurus on 5000 eurot, intressimäär algab 18%-st kasutatud krediidilimiidilt aastas. Ülekanded arvelduskontole ja sularaha väljavõtmine omavad väikseid lisatasusid.

Turvalisus ja kasutusmugavus

Krediitkaardi turvalisus on tagatud mitmete meetmetega. Kaardi kaotamise või varguse korral saab selle kiiresti mobiili- või internetipangas blokeerida. Krediidilimiidi ja kasutuslimiitide muutmine on samuti lihtne mobiilipangas.

Korduma kippuvad küsimused

Kui avastad kontoväljavõttelt tundmatud tehingud, blokeeri kaart ja teavita panka kohe. PIN-koodi unustamise korral saad seda vaadata mobiili- ja internetipangas. Kõikidele nendele küsimustele saad vastused panga veebilehelt või klienditoest.

Miks valida Coop krediitkaart?

Coop krediitkaardi eelised on selged: paindlikud maksetingimused, intressivaba periood, tasuta ostukindlustus ja nutikad makseviisid teevad sellest ühe parima krediitkaardi Eestis. Lisaks on kasutajatel ligipääs ka soodsatele reisikindlustuse tingimustele ja partnerpakkumistele.

Ära lase võimalust mööda ning avasta, kuidas Coop krediitkaart võib muuta su igapäevase rahaasjade haldamise lihtsamaks ja turvalisemaks! Kasutujasõbralik mobiilirakendus

Üks silmapaistvamaid omadusi Coop krediitkaardi juures on selle mobiilirakendus, mis teeb igapäevase finantskäitumise hallatavamaks ja sujuvamaks. Mobiilirakendus võimaldab jälgida kõiki oma kulutusi reaalajas, seada eelarveid ja saada teavitusi, kui olete kulutuste piirile lähenemas. Lisaks pakub rakendus juurdepääsu eksklusiivsetele pakkumistele ja allahindlustele, mida saab kasutada ainult kaardiomanikud. Pole enam vajadust logida eraldi internetipanka – kõik vajalikud funktsioonid on mugavalt ühes rakenduses.

Eelispartnerite pakkumised

Coop krediitkaardi omanikud saavad kasu eripakkumistest ja allahindlustest, mis on saadaval ainult koostööpartneritelt. Need pakkumised hõlmavad laia valikut teenuseid ja tooteid, alates toidukaupadest kuni elektroonikani. Silmapaistvalt on noortele peredele ning reisisellidele suunatud pakkumised, mis muudavad kaardi kasutamise veelgi väärtuslikumaks. Kasutades neid privileege, saab iga ostu muuta tulusamaks ja soodsamaks, mis kasvatab pikaajalist kokkuhoidu.

Uued funktsioonid ja tulevikuplaanid

Coop krediitkaart ei piirdu ainult praeguste funktsioonidega. Pangale on oluline pidevalt arendada ja täiustada oma pakutavaid teenuseid, et vastata klientide muutuvatele vajadustele. Tulevikus on plaanis integreerida rohkem digitaalseid lahendusi, pakkuda veelgi paindlikumaid maksevõimalusi ja lisada uusi kaitsemehhanisme kaartide turvalisuse suurendamiseks. Selline lähenemine tagab, et Coop krediitkaart jääb üheks parimaks krediitkaardiks Eestis nii nüüd kui ka tulevikus.

Kui tundsite huvi selle suurepärase krediitkaardi vastu, siis kindlasti soovite avastada ka teist erakordset maksevahendit, mis võib teie vajadustele sobida veelgi paremini. Tehke oma järgmine finantsalane avastus nüüd!