Revolut Metal: Paras Prepaid-Maksukortti Ylellisyyksiin – ESTOA

Revolut Metal: Paras Prepaid-Maksukortti Ylellisyyksiin

Matkavakuutus, Lounge-Pääsy ja Maksutapaedut – Täydellinen Kortti Matkustajille


Advertisement


Advertisement


Revolut Metal: Paras Prepaid-Maksukortti Ylellisyyksiin

Matkavakuutus, Lounge-Pääsy ja Maksutapaedut – Täydellinen Kortti Matkustajille

Revolut Metal prepaid-kortti on markkinoiden paras valinta ylellisyyttä ja huippuetuja arvostavalle matkustajalle. Tämä korkealuokkainen, metallista valmistettu kortti tarjoaa lukemattomia etuja, jotka tekevät siitä varteenotettavan vaihtoehdon kenelle tahansa matkustamisesta ja laadukkaasta elämästä nauttivalle.

Advertisement


Revolut Metal -kortin Edut ja Ominaisuudet

Revolut Metal prepaid-kortin käyttäjänä saat nauttia monista ylellisistä edusta, mukaan lukien lentokenttälounge-pääsy ja matkavakuutus. Lisäksi korttiin sisältyy kätevät ja käyttäjäystävälliset maksutapaedut.

Tärkeimmät Ominaisuudet:

Advertisement


  • Maksuton käteisnosto: Nosta rahaa ilman kuluja 600 euroon asti kuukaudessa.
  • Matkavakuutus: Turvaa matkasi kattavalla vakuutuksella, joka kattaa kaiken ensiavusta matkavarausten peruuttamiseen.
  • Maksutapaedut: Ansaitse cashbackia jokaisesta ostoksestasi, riippuen ostospaikasta ja valuutasta.
  • Lounge-pääsy: Nauti mukavuudesta ennen lentoa eksklusiivisissa lentokenttäloungeissa.
  • Concierge-palvelu: Apua varauksiin ja palveluihin ympäri maailmaa.

Hakea Revolut Metal -kortti

Revolut Metal prepaid-kortin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Riittää, että lataat Revolut-sovelluksen ja täytät hakemuksen suoraan sovelluksessa. Kortti toimitetaan sinulle kätevästi postitse, ja voit seurata toimitusta reaaliaikaisesti.

Näin haet korttia:

Advertisement


  1. Lataa Revolut-sovellus (saatavilla Android ja iOS -järjestelmiin).
  2. Rekisteröidy ja täytä tilaus.
  3. Odota kortin saapumista Global Express -toimituksella.

Revolut Metal -kortin Plussat ja Miinukset

Revolut Metal prepaid-kortti erottuu edukseen monella tapaa, mutta siinä on myös joitakin asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon.

| Plussat | Miinukset | |——–|———–| | Maksuton käteisnosto 600 €/kk asti | Vuotuinen jäsenmaksu 156 € | | Maksutapaetu kaikkialla maailmassa | Ei luotto-ominaisuutta | | Matkavakuutus | Ei sopiva korkeaa luottolimiittiä tarvitseville | | Lounge-pääsy | Osamaksulla hieman korkeampi hinta | | Concierge-palvelu | |

Advertisement


Haluatko tietää, kuinka moni muukin hyötyy näistä eduista? Jatka lukemista ja hyödynnä kaikki cardin tarjoamat upeat mahdollisuudet.

Matkavakuutus ja Lisäedut

Revolut Metal prepaid-korttiin liittyy kattava matkavakuutus, jonka yhteistyöpartnerina toimii White Horse Insurance Ireland Ltd. Tämä vakuutus kattaa muun muassa ensiavun, terveydenhoitokäynnit ja matkatavaroiden viivästymiset. Tämän ansiosta voit matkustaa huoletta tietäen, että sinulla on tukenasi luotettava vakuutus.

Lounge-Pääsy ja Concierge-palvelu

Kortinhaltijoille tarjottu lounge-pääsy on todella tervetullut etu matkustajille, jotka viettävät paljon aikaa lentokentillä. Loungeen pääsee Revolut-sovelluksen kautta huokealla 22 dollarin hinnalla.

Concierge-palvelu puolestaan auttaa sinua tekemään elämästäsi mahdollisimman vaivatonta, olivatpa tarpeesi sitten ravintolavarauksia tai viihdetapahtumien lippuja.

Maksutapaedut ja Revolut Perks

Jokaisesta kortilla tehdystä ostoksesta ansaitset 0,1 % maksutapaetua EU:ssa ja 1 % EU:n ulkopuolella. Voit kerätä maksutapaetua euroissa tai valitsemassasi valuutassa. Tämä tekee Revolut Metal -kortista erinomaisen kumppanin shoppailureissuille kaikkialla maailmassa.

Revolut Perks -ohjelma tarjoaa lisäetuja joka kymmenennestä ostoksesta. Nämä lisäedut voivat olla esimerkiksi alennuksia erilaisiin käyttöpalveluihin ja tapahtumiin.

Et halua missata näitä mahtavia etuja, joten jatka lukemista ja selvitä, kuinka voit hyötyä kaikista Revolut Metal -kortin ominaisuuksista täydellä teholla.

Vuosimaksu ja Kustannukset

Revolut Metal prepaid-kortin vuosimaksu on 156 €, mikä voidaan maksaa myös osamaksuna 13,99 €/kk. Tämä vuosimaksu saattaa vaikuttaa korkealta, mutta kun vertaillaan korttia muihin VIP-luottokortteihin, Revolut Metal tulee huomattavasti edullisemmaksi.

Vuosimaksun ja Etujen Yhteenveto

Kortin vuosimaksuun sisältyy lukuisia etuja, kuten maksuton käteisnosto, lounge-pääsy, matkavakuutus ja maksutapaetu. Näitä etuja yhdistämällä voit helposti kattaa kortin vuosimaksun ja saada vielä enemmän hyötyä takaisin.

Käyttäjien Arvostelut

Monet käyttäjät ovat antaneet Revolut Metal -kortille korkeita arvosanoja. Esimerkiksi Venla, yksi aktiivisimmista matkustajista, on antanut kortille 5 tähteä:

"Matkustan kymmenisen kertaa vuodessa ulkomaille. Metal jäsenyyteen sisältyy lounge etu alle kolmellakympillä sekä matkavakuutus. Sekä tunnin lennon myöhästymisestä annetaan loungeen sisäänpääsy."

Positiiviset käyttäjäarviot kertovat siitä, että Revolut Metal on todellakin hintansa väärti – erityisesti niille, jotka matkustavat usein ja arvostavat ylellisiä etuja.

Yhteenveto Revolut Metal Prepaid-Kortista

Revolut Metal prepaid-kortti on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat matkustamisen helppoutta, turvallisuutta ja ylellisyyttä. Kortin monipuoliset edut ja ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan jokaiselle, joka haluaa yhdistää matkoihinsa hieman ekstraa.

Jatka matkustamista murehtimatta ja nauti kaikista Revolut Metal -kortin tarjoamista eduista. Hanki omasi jo tänään ja koe, kuinka se muuttaa tapasi maksaa ja nauttia elämästä!

Sijoitusmahdollisuuksia Prepaid-Luottokortilla

Revolut Metal -kortti tarjoaa myös mielenkiintoisia taloushallinnan työkaluja, jotka tekevät kortinhaltijoiden elämästä helpompaa. Kortin mukana tuleva Revolut-sovellus mahdollistaa reaaliaikaisen kulujen seurannan ja luokittelun, mikä auttaa pysymään ajan tasalla omista rahankäytöstä. Sovelluksen avulla voit myös luoda budjetteja ja saada ilmoituksia, kun lähestyt asettamiasi rajoja. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat pitää taloutensa tiukasti hallinnassa.

Toinen merkittävä etu on mahdollisuus sijoittaa erilaisiin omaisuuseriin suoraan sovelluksen kautta. Olipa kiinnostuksen kohteenasi pörssiosakkeet, kryptovaluutat tai raaka-aineet, Revolut Metal -kortin käyttöliittymä tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän tavan aloittaa sijoitusten tekeminen. Sijoitusten tekeminen sujuu helposti etkä tarvitse erillisiä pankkitilejä tai -ohjelmistoja tähän tarkoitukseen. Tämä yhdistää kaikki taloushallinnan työkalut yhteen paikkaan, mikä lisää mukavuutta ja tehokkuutta.

Revolut Metal mahdollistaa myös automaattisen säästämisen. Jokaisesta kortilla tehdystä ostoksesta voit pyöristää summan ylöspäin ja säästää erotuksen valitsemaasi säästötilille. Tämä on fiksu tapa kerätä pientä pesämunaa pitkällä aikavälillä ilman, että sinun tarvitsee ajatella sitä aktiivisesti. Älä menetä tilaisuuttasi hyödyntää kaikkia näitä sijoitus- ja säästömahdollisuuksia, jotka on suunniteltu tekemään taloudellisesta suunnittelusta vaivatonta ja palkitsevaa.

Kansainvälinen Käyttökokemus

Revolut Metal -kortin käyttö ei rajoitu vain kotimaahan. Kortin avulla voit tehdä ostoksia ja nostoja missä tahansa maailmassa kilpailukykyisin valuuttakurssein ilman piilokuluja. Kun matkustat, voit vaihtaa valuuttaa Revolut-sovelluksessa etukäteen, mikä on paitsi kätevää myös kustannustehokasta. Tämä tarkoittaa, että matkustaminen on entistä mukavampaa, eikä sinun tarvitse huolehtia ylimääräisistä valuutanvaihtokustannuksista.

Kortinhaltijat voivat myös käyttää Revolut Metal -korttia ulkomailla samalla tavalla kuin kotimaassa. Sovellus tarjoaa reaaliaikaiset ilmoitukset jokaisesta maksutapahtumasta, mikä antaa lisäturvaa ja auttaa seuraamaan kuluja matkustamisen aikana. Tämä on erityisen tärkeää turistialueilla, missä luottokorttipetokset ovat yleisempiä. Jos kortti katoaa tai varastetaan, voit helposti jäädyttää sen sovelluksen kautta väliaikaisesti tai sulkea kokonaan, mikä lisää turvallisuustasoa.

Revolut Metal -kortin kansainväliset käyttöedut tekevät siitä ihanteellisen matkustusluottokortin. Kortin valuutanvaihtomahdollisuus sekä kilpailukykyiset kurssit yhdessä monipuolisten lisäetujen kanssa tekevät siitä ylivoimaisen valinnan kansainvälisille matkailijoille. Jos pidät matkustamisesta ja haluat maksimoida etusi myös ulkomailla, Revolut Metal kortti tarjoaa sinulle monipuoliset ja kätevät ratkaisut.

Onko Revolut Metal Sinulle Sopiva?

Jos olet usein matkustava henkilö, joka arvostaa sekä turvallisuutta että ylellisyyttä, Revolut Metal prepaid-kortti voi olla juuri se, mitä tarvitset. Kortin tarjoamat edut, kuten maksuton käteisnosto, lounge-pääsy ja matkavakuutus, antavat sinulle mielenrauhan ja mukavuuden, joita tarvitset olipa matkasi kuinka pitkä tai lyhyt tahansa. Kortin avulla voit myös kerryttää maksutapaetua ja hyötyä Revolut Perks -ohjelmasta, joka tarjoaa lisäalennuksia ja etuja erilaisiin palveluihin ja tapahtumiin.

Loppujen lopuksi, Revolut Metal prepaid-kortti on enemmän kuin vain maksuväline; se on avain ylelliseen ja stressittömään matkustamiseen. Kortti tarjoaa kattavat palvelut ja ominaisuudet, jotka tekevät matkustamisesta nautinnollista ja turvallista. Lisäksi sen avulla voit hallita ja seurata talouttasi tehokkaammin kuin koskaan ennen. Jos tämä kaikki kuulostaa houkuttelevalta, älä enää odota, vaan liity niiden tuhansien muiden tyytyväisten käyttäjien joukkoon, jotka ovat valinneet Revolut Metal kortin elämänlaatua parantamaan.

Kenties olet kuitenkin kiinnostunut erityylisestä kortista, joka tarjoaa aivan toisenlaisia etuja ja mahdollisuuksia. Millainen voisi olla vielä parempi vaihtoehto?