Az ÉnPostám Hitelkártya: Kedvezmények és Hűségpontok Egy Kártyában – ESTOA

Az ÉnPostám Hitelkártya: Kedvezmények és Hűségpontok Egy Kártyában

MBH Bank Hitelkártyás Vásárlási Kedvezmények, 5000 Ft Visszatérítés és Hűségprogram Előnyök


Advertisement


Advertisement


## Az ÉnPostám Hitelkártya: Kedvezmények és Hűségpontok Egy Kártyában

Ha egy olyan hitelkártyát keres, amely nem csak költéseit segíti, hanem bőséges kedvezményeket és hűségpontokat is kínál, az ÉnPostám hitelkártya a tökéletes választás. Az MBH Bank hitelkártyájával számos előnyben részesülhet, beleértve a postai vásárlások visszatérítését, az élelmiszervásárlások után járó kedvezményeket és még sok mást.

Induló kedvezmények

Az ÉnPostám hitelkártya az új ügyfelek számára azonnali előnyöket kínál. A hitelkártya aktiválása után, ha az első három napban legalább egy sikeres vásárlást végez, egy egyszeri 4000 hűségpont jóváírásban részesülhet. Továbbá, ha a hitelkártyáját két hónapon belül legalább öt alkalommal, összesen 50.000 Ft értékben használja, további 5000 Ft visszatérítésre számíthat.

Advertisement


Folyamatos kedvezmények

Az ÉnPostám hitelkártyával számos folyamatos kedvezményben részesülhet. Minden postai költése után 5% visszatérítést kap, havonta maximum 2.500 Ft-ig. Ezen felül, minden egyéb vásárlás után, legyen az élelmiszer vagy üzemanyag, 1% visszatérítést kap, szintén havi maximum 2.500 Ft-ig.

Hűségpont jóváírás

Minden postai tranzakció esetén 100 Ft költés után 1 hűségpontot írnak jóvá az ÉnPostám Hűségprogramban. A gyűjtött hűségpontokat különböző postai szolgáltatásokra használhatja fel, így még több előnyben részesülhet.

Advertisement


Hogyan lehet igényelni az ÉnPostám hitelkártyát?

Az ÉnPostám hitelkártya igényléséhez bizonyos feltételeknek kell megfelelni:

  • 18 év feletti életkor
  • Magyarországi állandó lakcím
  • Rendszeres jövedelem: nyugdíjasoknál legalább 100.000 Ft, alkalmazottaknál legalább 150.000 Ft havonta
  • Érvényes személyi igazolvány, lakcímkártya és egyéb dokumentumok

A hitelkártya dokumentáció

A hitelkártya igényléséhez szükséges dokumentumok között szerepel az érvényes személyi igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány és jövedelmet igazoló iratok. Az alkalmazottaknak három utolsó havi fizetéskivonat, a vállalkozóknak NAV által kiállított jövedelemigazolás szükséges.

Advertisement


Az MBH Bank hitelkártya feltételeinek részletei

Az MBH Bank hitelkártyájának THM-je 46,24%, a hitelkamat mértéke évi 39,16%, amely fix. A hitelkártya éves díja 5.100 Ft, de ez nulla forintra csökkenhet, ha a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot.

Szolgáltatások és rugalmasság

Az ÉnPostám hitelkártya kényelmet és rugalmasságot kínál, digitális hitelkártya használattal, amely lehetővé teszi az Apple Pay és Google Pay mobilfizetések használatát. A visszatérítés előnyei magukban foglalják a postai költéseket és a hűségprogram pontjainak gyűjtését.

Advertisement


További, hitelkártyával kapcsolatos költségek és előnyök

  • 5% visszatérítés postai költések után
  • 1% visszatérítés élelmiszervásárlások után
  • 100 Ft-onként 1 hűségpont postai tranzakciók után
  • Hitelkártya kamat mértéke 39,16%
  • Éves kártyadíj 5.100 Ft, de 0 Ft is lehet

Összegzés

Az ÉnPostám hitelkártya a Magyar Posta Zrt. és az MBH Bank együttműködésének eredménye, amely egyedülálló kedvezményeket, pénzvisszatérítéseket és hűségpontokat kínál a felhasználóknak. Ideális választás mindazok számára, akik élvezni szeretnék a hitelkártyák nyújtotta előnyöket, miközben részt vesznek a Magyar Posta hűségprogramjában is. Ha Ön is szeretne élni ezekkel az előnyökkel, ne habozzon igényelni az ÉnPostám hitelkártyát, és élvezze a számos kedvezményt és visszatérítést!

Készpénzfelvétel és online vásárlások

Az ÉnPostám hitelkártya nemcsak a postai és élelmiszerbolti költések esetén kínál kedvezményeket. A hitelkártya birtokosai számára az online vásárlások is jelentős előnyökkel járnak. A digitális hitelkártya használatával az Apple Pay és Google Pay rendszerekben való fizetés egyszerűsíti a mindennapi fizetéseket. Ráadásul, a kártya birtokosai élvezhetik a biztonságos készpénzfelvétel lehetőségét bármelyik bankautomatából, ami különösen hasznos váratlan helyzetekben. Nem is beszélve arról, hogy az online tranzakciók után is gyűjtheti a hűségpontokat. Ha ez mind nem lenne elég, az ÉnPostám hitelkártya lehetőséget kínál a maximális rugalmasságra: a hitelkeret bármikor újra feltölthető, így Ön mindig uralhatja pénzügyeit.

A hűségprogram előnyei az ÉnPostám hitelkártyával

A Magyar Posta hűségprogramja sokkal többet jelent, mint egyszerű pontgyűjtés. Az összegyűjtött hűségpontokat számos különböző postai szolgáltatásra válthatja be, például csomagküldésre vagy levelezési szolgáltatásokra. Az MBH Bank és a Magyar Posta közötti együttműködés révén a program folyamatosan bővül, egyre több felhasználói előnnyel. A hűségpontok mellett az ÉnPostám hitelkártya tulajdonosai különleges, csak nekik szóló promóciókban is részt vehetnek, amelyek még jobban növelik a kártya értékét. Gondolkozzon el, mennyire előnyös lehet Önnek, ha minden egyes postánál elköltött forintja után hűségpontokat kap!

Életének része lesz az ÉnPostám hitelkártya

Amikor egy hitelkártyát választ, fontos, hogy az ne csak a költéseit könnyítse meg, hanem hozzájáruljon mindennapi élete kényelméhez is. Az ÉnPostám hitelkártya éppen ezt kínálja: a mindennapi tranzakciók, az online vásárlások és a postai szolgáltatások során felhalmozott hűségpontok révén könnyedén a mindennapok elengedhetetlen részévé válik. A rugalmas hitelkeret, a különböző visszatérítési lehetőségek és a digitális fizetési opciók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Ön könnyedén menedzselhesse pénzügyeit. De vajon már mindent tud a hitelkártyák világáról? Létezik más típusú hitelkártya is, amely még többet nyújthat? Fedezzen fel egy teljesen új hitelkártya opciót, és tapasztalja meg a különbséget!