SAS EuroBonus World Mastercard – Parempi Luottokortti Matkustajille – ESTOA

SAS EuroBonus World Mastercard – Parempi Luottokortti Matkustajille

SAS EuroBonus World Mastercardin Edut ja EuroBonus-Pisteiden Keräys


Advertisement


Advertisement


### SAS EuroBonus World Mastercard – Parempi Luottokortti Matkustajille

Tutustu SAS EuroBonus World Mastercardin Etuihin ja EuroBonus-Pisteiden Keräykseen

Haluaisitko kerätä EuroBonus-pisteitä jokaisesta ostoksestasi ja hyödyntää matkavakuutukset helposti? SAS EuroBonus World Mastercard voi olla juuri sinulle täydellinen valinta. Tämä luottokortti ei ainoastaan tarjoa runsaita etuja matkustajille, vaan myös mahdollisuuden käyttää pisteitä monipuolisesti. Lue lisää ja selvitä, miksi tätä korttia kannattaa harkita.

Advertisement


Kortin Pääominaisuudet ja EuroBonus-Pisteet

SAS EuroBonus World Mastercard -luottokortti on suunniteltu erityisesti matkustajille, ja se tarjoaa kattavat edut. Tässä on muutamia tärkeitä kohokohtia:

  • Luottoraja: Jopa 8 000 €
  • Vuosimaksu: 55 €
  • Koroton luotto: 30 päivää ilman korkoa
  • Matkavakuutus ja peruutussuoja: Kun maksat matkan kokonaisuudessaan kortilla

Luottokortilla keräät EuroBonus-pisteitä jokaisesta ostoksesta. Yksi euro vastaa yhtä pistettä. Näitä pisteitä voit käyttää SAS:n ja sen kumppaneiden palveluihin, kuten lentoihin, hotelleihin ja autonvuokraukseen. Pisteitä voi myös hyödyntää SAS:n omassa EuroBonus Shop -kaupassa.

Advertisement


Travel Wallet Sovellus ja Lisäbonukset

Travel Wallet -sovelluksen avulla voit kerätä lisäpisteitä. Kun yhdistät luottokorttisi sovellukseen, saat 15 lisäpistettä jokaisesta ulkomailla tehdystä 10 euron ostoksesta ja 2 lisäpistettä jokaisesta kotimaassa tehdystä 10 euron ostoksesta. Tämä tekee pisteiden keräämisestä entistäkin houkuttelevampaa ja kannattavampaa.

Matkavakuutus Luottokortilla

SAS EuroBonus World Mastercardiin sisältyy kattava matkavakuutus ja peruutussuoja. Vakuutukset aktivoituvat, kun maksat matkasi kokonaisuudessaan tällä kortilla, ja ne kattavat sekä sinut että alle 18-vuotiaan perheenjäsenesi. Tämä vakuutus korvaa ulkomailla tapahtuneen matkatapaturman ja matkasairauden aiheuttamia hoitokuluja.

Advertisement


Kannattaako SAS EuroBonus?

Tämän kortin selkein etu on mahdollisuus kerryttää EuroBonus-pisteitä kaikista ostoksista. Näillä pisteillä voit ostaa lisäpalveluita lennoille, hotelleja tai muita matkatuotteita. Mikäli matkustat usein Scandinavian Airlines -lennoilla, tämä kortti voi tuoda merkittäviä säästöjä ja lisäbonuksia matkustuskokemukseesi.

Edut ja Haitat

Edut

Advertisement


  • Koroton luotto 30 päivää
  • Laaja matkavakuutus ja peruutussuoja
  • Jopa 8 000 euron luottoraja
  • EuroBonus-pisteet kaikista ostoksista
  • Lisäbonukset Travel Wallet -sovelluksella

Haitat

  • 55 € vuosimaksu
  • 2 % valuuttamuutosmaksu
  • Käteisnostojen maksullisuus

Pidä mielessä, että tämä kortti on suunniteltu ensisijaisesti matkustajille, joten jos matkustat harvemmin, voi olla hyödyllistä tarkastella myös muita vaihtoehtoja.

Kortin Myöntämisehdot

Jotta voit hakea SAS EuroBonus World Mastercardia, sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

  • Vähintään 19 vuoden ikä
  • Vähintään 20 000 € vuositulot
  • Suomalainen henkilötunnus

Valuuttamuutosmaksu ja Vuosimaksu

Kortin vuosimaksu on kohtuullinen 55 €, mutta pitää ottaa huomioon myös 2 % valuuttamuutosmaksu, joka veloitetaan euroalueen ulkopuolella tehdystä ostoksesta. Näistä kustannuksista huolimatta, kortin tarjoamat edut voivat helposti kompensoida nämä kulut, jos matkustat säännöllisesti.

Luottoraja ja Hakeminen

SAS EuroBonus World Mastercard tarjoaa jopa 8 000 euron luottorajan, mutta se määräytyy yksilöllisesti luottotietojen perusteella. Hakeminen on helppoa ja tapahtuu verkossa, missä sinun tulee täyttää tietoja asumismuodosta, työsuhteesta, kuukausituloista ja taloutesi kokonaisvelasta.

Kokemuksia ja Käyttäjäarvostelut

Käyttäjäarvostelut ovat yleensä positiivisia, ja monet pitävät kortin tarjoamia matkustusetuja erittäin hyödyllisinä. EuroBonus-pisteiden kerääminen koetaan helpoksi, vaikka pisteiden käyttö saattaakin aluksi tuntua sekavalta. Käytön myötä järjestelmän rakenne kuitenkin selkeytyy.

Yhteenveto SAS EuroBonus World Mastercardista

SAS EuroBonus World Mastercard on erinomainen valinta paljon matkustaville. Kortin tarjoamat matkavakuutukset, peruutussuojat ja ennen kaikkea EuroBonus-pisteet tekevät siitä erinomaisen kumppanin matkoilla. Suhteellisen kohtuullinen 55 euron vuosimaksu ja mahdollisuus jopa 8 000 euron luottorajaan tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon, erityisesti SAS-lennoilla usein matkustaville.

Jos arvostat kattavia matkavakuutuksia ja haluat kerryttää EuroBonus-pisteitä jokaisesta ostoksestasi, SAS EuroBonus World Mastercard on ehdottomasti harkinnan arvoinen luottokortti. Kuitenkin, jos kulut ja vuosimaksut ovat huolenaihe, kannattaa ehkä vertailla myös muita matkakortteja. Lopulta, oikea kortti riippuu omista tarpeistasi ja matkustustottumuksistasi.

Cashback ja Muut Erikoisedut

Vaikka EuroBonus-pisteet ovat suurin vetonaula, SAS EuroBonus World Mastercard tarjoaa myös käteispalautuksen. Tämä ominaisuus houkuttelee erityisesti niitä käyttäjiä, jotka etsivät suoria rahallisia etuja luottokortiltaan. Cashback-ohjelma toimii siten, että tietty prosenttiosuus kaikista ostoksista palautetaan kortinhaltijan tilille kuukausittain. Näin voit säästää rahaa arjen ostoksista samalla, kun keräät EuroBonus-pisteitä pidemmän aikavälin etuja varten. Tällä kortilla saat parhaat molemmista maailmoista – välittömän rahallisen hyödyn ja pitkäaikaiset matkustusedut.

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Monet saattavat miettiä, kuinka helppoa SAS EuroBonus World Mastercardin pisteiden kerääminen ja käyttäminen todella on. Käyttäjäkokemukset osoittavat, että pisteiden kerääminen on yksinkertaista, mutta niiden käyttäminen voi aluksi tuntua monimutkaiselta. Onneksi SAS tarjoaa kattavia ohjeita ja asiakaspalvelua, jotka auttavat pisteiden käytön maksimoimisessa. Samoin usein kysytyt kysymykset -osio kortin verkkosivustolla kattaa yleisimmät huolet ja kysymykset liittyen vuosimaksuihin, valuuttamuutosmaksuihin ja muihin kortin käytön yksityiskohtiin. Tämä tekee kortin käytön aloittamisesta helppoa ja vaivatonta.

Yhteistyökumppanit ja Lisäpalvelut

SAS EuroBonus World Mastercardin avulla pääset nauttimaan myös SAS:n lukuisten yhteistyökumppaneiden eduista. Tämä tarkoittaa, että kortinhaltijat voivat käyttää EuroBonus-pisteitä paitsi SAS:n omiin palveluihin myös muiden tunnettujen yritysten tarjouksiin. Yhteistyökumppaneihin kuuluu muun muassa hotelliketjuja, autonvuokrausyhtiöitä ja muita matkailualan palveluja, joten voit räätälöidä matkakokemuksesi täysin omien tarpeidesi mukaan. Lisäksi kortinhaltijoille tarjotaan erilaisia lisäpalveluita, kuten pääsy lentokenttäloungeihin ja tarjouksia premium-luokan palveluista. Näin matkustaminen muuttuu entistä sujuvammaksi ja mukavammaksi.

Haluatko tietää, mikä toinen luottokortti voisi tarjota täysin erilaisia mutta yhtä houkuttelevia etuja? Seuraava vaihtoehto saattaa yllättää sinut positiivisesti!