Gránit Platinum Mastercard – A Prémium Életminőség Csúcsán – ESTOA

Gránit Platinum Mastercard – A Prémium Életminőség Csúcsán

Díjmentes Készpénzfelvétel, Nemzetközi Utasbiztosítás és VIP Szolgáltatások Mindenhol


Advertisement


Advertisement


A Gránit Platinum Mastercard – A prémium életminőség csúcsán

A Gránit Platinum Mastercard talán az egyik leginkább vágyott prémium bankkártya azok körében, akik igénylik a kompromisszumok nélküli életstílust. Az elérhető díjmentes készpénzfelvétel, a kiterjedt nemzetközi utasbiztosítás, és a különleges VIP szolgáltatások mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a kártya a legjobb választás legyen mind a mindennapokban, mind az utazások során. Ismerd meg a Gránit Platinum Mastercard előnyeit, és válts egy új dimenzióra a kényelem és az exkluzivitás világában!

Díjmentes készpénzfelvétel és prémium nemzetközi utasbiztosítás

A Gránit Platinum Mastercard egyik legvonzóbb előnye a díjmentes készpénzfelvétel minden hónapban. Ez a kedvezmény a Gránit Bank által felszámított díjakra vonatkozik, azonban figyelembe kell venni, hogy a külföldi bankok ATM-üzemeltetői vagy kereskedők díjat számíthatnak fel. A kártya hozzáadott értéke különösen az utazások során érhető tetten, köszönhetően a kiterjedt, prémium nemzetközi utasbiztosításnak, amely utanként 50 millió Ft fedezetet nyújt 90 napig.

Advertisement


Prémium reptéri várók és Gyorsító Sáv

Utazásaid alkalmával felejtsd el a hosszú sorokat és a zsúfolt terminálokat! A Gránit Platinum Mastercard birtokosai díjmentesen használhatják a Budapest Airport Fast Track Lane-t egy vendég és 18 év alatti gyermekeik kíséretében. Ezen kívül Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Mastercard Airport Lounge exkluzív kényelmét is élvezhetik. Hasonlóképpen, a bécsi VIENNA Lounge és SKY Lounge várók is nyitva állnak a kártyabirtokosok előtt díjmentesen.

Képzeld el, milyen nagyszerű lenne minden utazásod előtt a luxus reptéri várók kényelmében pihenni!

Díjmentes devizakártya és biztonságos online vásárlás

A Gránit devizakártyák lehetőséget biztosítanak arra, hogy középárfolyamon válts devizát a mobiladról költségek nélkül. Ez különösen hasznos lehet gyakori külföldi utazások esetén. Emellett a kártya tulajdonosai díjmentesen regisztrálhatják bankkártyájukat online vásárlási biztosításra a mastercard.hu/biztositas oldalon, amely extra biztonságot nyújt az online vásárolt termékekre.

Advertisement


VIP szolgáltatások és prémium életminőség

A Gránit Platinum Mastercard tulajdonosai számtalan VIP szolgáltatás előnyeit élvezhetik. Az Avis VIP tagság keretében magasabb kategóriás autók elérhetők, és 10-20%-os nemzetközi kedvezmények is igénybe vehetők. A PressReader applikáció használatával több mint 7000 nemzetközi és hazai magazinhoz és újsághoz férhetsz hozzá korlátlanul és díjmentesen.

Képzeld el, milyen könnyű lenne mindig naprakésznek lenni a legfrissebb hírek és trendek terén!

Különleges kedvezmények a Maternity Magánklinikán és a Budapest Aquaworldben

A Gránit Platinum Mastercard tulajdonosaként exkluzív, 15%-os kedvezmény jár a Maternity Magánklinika nőgyógyászati szűrővizsgálat csomagjaira, illetve 10% kedvezmény az egyéb vizsgálatokra. A Budapest Aquaworldben pedig élvezheted a gyorsítósáv használatát, a privát öltözőket és a Mastercard Lounge kényelmét. Júliusban és augusztusban további előnyökkel, mint például a svédasztalos ebédek és a korlátlan üdítőitalok fogyasztása várnak.

Advertisement


Hogyan igényelheted a Gránit Platinum Mastercardot?

Az igénylés folyamata egyszerű és gyors. Szükséges hozzá egy Gránit Bank számlacsomag, amely akár díjmentes számlavezetést is kínálhat. A kártya kibocsátási díja 18 900 Ft, amely a második évtől éves kártyadíjként ugyancsak 18 900 Ft-tal számol.

Megérett benned az elhatározás, hogy egy szinttel feljebb lépj a banki szolgáltatások terén? Ne habozz, igényeld most a Gránit Platinum Mastercardot!

Költségek és előnyök összegzése

Ár és díjak

  • Kártya kibocsátási díj: 18 900 Ft
  • Éves kártyadíj a második évtől: 18 900 Ft

Előnyök

  • Díjmentes készpénzfelvétel
  • Prémium nemzetközi utasbiztosítás
  • VIP reptéri várók hozzáférése
  • Díjmentes devizakártya
  • Biztonságos online vásárlási biztosítás
  • Avis VIP tagság
  • Díjmentes PressReader hozzáférés
  • Kedvezmények a Maternity Magánklinikán és a Budapest Aquaworldben

A fentiek alapján egyértelmű, hogy a Gránit Platinum Mastercard a prémium életminőség új szintjét képviseli, és számtalan előnnyel jár mind a mindennapokban, mind az utazások során. Ha szeretnéd kihasználni ezeket az exkluzív előnyöket, ne habozz igényelni a Gránit Platinum Mastercard bankkártyát most! Az igénylés és a használat során felmerülő kérdéseket a Gránit Bank kiváló ügyfélszolgálata gyorsan és hatékonyan kezeli. Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak rendelkezésedre, hogy bármilyen kérdéssel kapcsolatban segítséget nyújtsanak, legyen az a kártyával, a számlacsomaggal vagy a VIP szolgáltatásokkal kapcsolatos. A Gránit Bank elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálatot biztosítsa minden Platinum Mastercard tulajdonos számára. Ez még egy ok arra, hogy bizalommal válaszd ezt a prémium bankkártyát, hiszen nem csak exkluzív előnyöket kapsz, hanem megbízható partnert is találsz a Gránit Bank személyében.

Advertisement


Képzeld el, mennyivel egyszerűbbé és kényelmesebbé válik az életed, ha egy olyan bankkártyát választasz, amely minden szükségedet kielégíti!

A Gránit Platinum Mastercard előnyei közé tartozik továbbá a mobilfizetés lehetősége is. Az Apple Pay és a Google Pay szolgáltatásokkal kényelmesen és biztonságosan fizethetsz bárhol, legyen szó napi bevásárlásról vagy online vásárlásról. A kártya tulajdonosai könnyedén hozzáférhetnek pénzügyeikhez okostelefonjuk segítségével, ezzel minimalizálva az érintkezést és növelve a biztonságot. Mindemellett a bankkártya folyamatos figyelmet fordít a biztonságra, így többféle valós idejű figyelmeztetést és tranzakció-ellenőrzési lehetőséget is biztosít.

Ha további új, izgalmas bankkártya lehetőségekre vagy kíváncsi, és felfedeznél egy teljesen más világot, ne hagyj ki egy másik szenzációs ajánlatot!