ANWB VISA Classic Card: De Beste Goedkope Creditcard in Nederland bij ICS – ESTOA

ANWB VISA Classic Card: De Beste Goedkope Creditcard in Nederland bij ICS

Voordelen van ANWB Lidmaatschap en Wereldwijd Betalen met Aankoopverzekering


Advertisement


Advertisement


De ANWB VISA Classic Card biedt je een betaalbare en veelzijdige creditcardoptie in Nederland. Of het nu gaat om reizen, online aankopen of gewoon gemak in je dagelijkse leven, deze creditcard brengt verschillende voordelen met zich mee. Leden van de ANWB profiteren extra, aangezien de kaart exclusief voor hen beschikbaar is en gekoppeld kan worden aan elke betaalrekening. Lees verder om meer te weten te komen over de kosten, voordelen en het aanvraagproces.

Kernvoordelen van de ANWB Lidmaatschap en de Creditcard

De ANWB VISA Classic Card biedt meerdere voordelen die deze kaart een van de beste betaalbare keuzes in Nederland maken. Met deze creditcard kun je over de hele wereld betalen, zowel fysiek als online. Dit maakt het gemakkelijker om bijvoorbeeld een huurauto te reserveren en te betalen. Extra's zoals een aankoopverzekering van 180 dagen en een aflevergarantie voor online bestellingen zorgen voor extra zekerheid.

Advertisement


Belangrijk is dat je lid moet zijn van de ANWB om gebruik te maken van deze creditcard. Het goedkoopste lidmaatschap kost slechts 17 euro per jaar, wat deze kaart een voordelige optie maakt voor degenen die al van de ANWB-diensten gebruikmaken.

Belangrijkste kenmerken van de ANWB VISA Classic Card:

Advertisement


  • Jaarlijkse kosten: € 24,95
  • Kosten voor een extra kaart: € 24,95
  • Maximale bestedingslimiet: € 5.000
  • Betaalwijze: Achteraf
  • Gespreid betalen: Nee
  • Rente bij geldopname: 4% (bij positief saldo 1% tot € 1,50)
  • Wisselkoersopslag: 2,00%
  • Spaarrente: 1,50% (vanaf € 500 saldo)
  • Uitgegeven door: ICS/ANWB (bankonafhankelijk)
  • Minimale inkomenseis: € 1.150 netto per maand
  • Geen negatieve BKR-notering

Voordelen en Extra's

De ANWB VISA Classic Card staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een instelbare bestedingslimiet en de mogelijkheid om saldo te storten voor extra bestedingsruimte, biedt deze creditcard flexibiliteit en gemak. Daarnaast is de kaart een zinvolle aanvulling op de bestaande ANWB-hulp, zoals pechhulp en reisverzekeringen.

Advertisement


Speciale voordelen in een overzicht:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Zinvolle aanvulling op bestaande ANWB-hulp
  • Instelbare bestedingslimiet
  • Mogelijkheid om saldo op de kaart te storten voor extra bestedingsruimte

Onze beoordeling: 8,1

Advertisement


Belangrijk om te weten is dat gespreid betalen niet mogelijk is met deze creditcard, wat betekent dat je je uitgaven volledig aan het eind van de maand moet voldoen. Dit kan een voordeel zijn voor hen die schulden willen vermijden.

Ontdek hoe je deze creditcard kunt aanvragen

Het aanvraagproces voor de ANWB VISA Classic Card is eenvoudig en snel. Ga naar de officiële website van de ANWB of ICS, waar je het aanvraagformulier kunt invullen. Zorg ervoor dat je voldoet aan de inkomenseis van € 1.150 netto per maand en dat je geen negatieve notering hebt bij het Bureau Krediet Registratie.

Eenmaal goedgekeurd, ontvang je je nieuwe creditcard binnen enkele dagen en kun je direct profiteren van alle voordelen. De ANWB VISA Classic Card is een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en goedkope creditcard in Nederland.

Kosten en rentevrij krediet

Hoewel de jaarlijkse kosten relatief laag zijn, is het belangrijk om op de bijkomende kosten te letten. De kosten voor geldopname zijn bijvoorbeeld 4%, en er is een wisselkoersopslag van 2% op internationale transacties. Deze kaart is echter ideaal voor dagelijks gebruik en reizen, dankzij de aankoopverzekering en aflevergarantie.

Verder biedt de ANWB VISA Classic Card een rentevrije periode, wat betekent dat je je uitgaven aan het einde van de maand kunt aflossen zonder extra kosten, zolang je niet gespreid betaalt. Dit kan helpen om je credit score op peil te houden en onnodige schulden te voorkomen.

Extra bescherming en wereldwijde acceptatie

Met de ANWB VISA Classic Card ben je verzekerd van wereldwijde acceptatie en kun je profiteren van extra bescherming via de aankoopverzekering. Dit betekent dat aankopen tot 180 dagen na aankoop gedekt zijn tegen diefstal, verlies en beschadiging. Bovendien biedt de aflevergarantie extra zekerheid voor internetbestellingen, waardoor je met een gerust hart online kunt winkelen.

De mogelijkheid om de creditcard te koppelen aan elke betaalrekening maakt het eenvoudig om de kaart te beheren en je saldo op te laden voor extra bestedingsruimte. Dit maakt de ANWB VISA Classic Card een flexibele en gebruiksvriendelijke creditcardoptie.

Een veilige en betrouwbare keuze

Al deze factoren maken de ANWB VISA Classic Card een van de beste creditcards in Nederland. De kaart biedt niet alleen financiële voordelen, maar geeft ook een gevoel van zekerheid dankzij de uitgebreide verzekeringen en garantieregelingen. Dus of je nu op zoek bent naar een creditcard voor dagelijks gebruik, reizen of online winkelen, de ANWB VISA Classic Card is een betrouwbare en voordelige keuze die voldoet aan alle verwachtingen.

Neem de stappen om je ANWB VISA Classic Card vandaag nog aan te vragen en geniet van de voordelen en extra gemoedsrust die deze kaart te bieden heeft. Maak gebruik van de aankoopverzekering, geniet van de rentevrije periode en voel je verzekerd tijdens je wereldwijde transacties. Krijg meer waarde met de ANWB VISA Classic Card

Naast de standaard voordelen en lage jaarlijkse kosten biedt de ANWB VISA Classic Card unieke privileges en besparingen. Als houder van deze creditcard kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen bij geselecteerde partners van de ANWB. Denk aan kortingen op hotelovernachtingen, autoverhuur en vakantiepakketten. Deze kortingen kunnen aanzienlijk zijn, waardoor je op de lange termijn aanzienlijk kunt besparen. Met een eenvoudige aanmelding en een lage inkomenseis, is deze creditcard een uitstekende keuze voor een breed scala aan consumenten in Nederland.

Door de kaart te koppelen aan je bestaande betaalrekening, behoud je maximaal overzicht en controle over je uitgaven. Dit maakt budgetteren eenvoudiger en helpt je om je financiële doelen te behalen. Bovendien kun je via de overzichtelijke ICS app je uitgaven in de gaten houden en je rekening beheren, waar je ook bent. Dit betekent volledige flexibiliteit en gemak, waar je ook naartoe gaat. En met de extra bescherming die de kaart biedt, zoals de aankoopverzekering, kun je met vertrouwen zowel grote als kleine aankopen doen, wetende dat je goed gedekt bent.

Perfect voor reizigers en dagelijkse gebruikers

De ANWB VISA Classic Card is ideaal voor zowel frequente reizigers als voor dagelijks gebruik. Voor degenen die vaak naar het buitenland reizen, biedt deze creditcard gemoedsrust dankzij wereldwijde acceptatie en een aantrekkelijke wisselkoersopslag. Veel ANWB-leden vinden deze kaart bijzonder handig bij het boeken van reizen, accommodaties en huurauto’s. De ingebouwde verzekeringen betekenen dat je je niet hoeft te bekommeren om extra kosten voor verzekeringen wanneer je bijvoorbeeld een auto huurt of dure apparatuur koopt.

Daarnaast is deze creditcard een uitstekende keuze voor online shoppers. Met de aflevergarantie hoef je je geen zorgen te maken over beschadigde of niet-geleverde goederen. Dit maakt online winkelen veiliger en eenvoudiger. Ook voor dagelijkse uitgaven in Nederland biedt de kaart flexibiliteit en gemak. Of je nu boodschappen doet, uit eten gaat of tankt, je kunt profiteren van de verzekeringen en de mogelijkheid om eventueel je saldo op te laden voor extra bestedingsruimte. Kortom, deze kaart biedt een complete oplossing voor diverse financiële behoeften.

Ontdek nog een bijzondere creditcardoptie

Ben je nieuwsgierig naar andere creditcardopties die nog meer unieke voordelen bieden? Ontdek een volledig andere benadering van creditcards met extra speciale kenmerken en voordelen die specifiek zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Vind uit hoe deze andere creditcard kan bijdragen aan een nog betere financiële ervaring en extra voordelen waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Laat je verrassen door wat mogelijk is en neem een kijkje naar een creditcard die opvalt door zijn eigen unieke eigenschappen.