Mastercard Platinum Eesti parim krediitkaart reisikindlustusega – ESTOA

Mastercard Platinum Eesti parim krediitkaart reisikindlustusega

SEB Panga Mastercard Platinum – krediitkaardi eelised, kulud ja tingimused


Advertisement


Advertisement


Mastercard Platinum Eesti parim krediitkaart reisikindlustusega

SEB Panga Mastercard Platinum – krediitkaardi eelised, kulud ja tingimused

Kui olete otsimas parimat krediitkaarti reisikindlustusega Eestis, siis SEB Panga Mastercard Platinum võib olla teie jaoks ideaalne valik. Selle kaardi eelised ulatuvad kaugemale kui tavapärane krediitkaarditeenus, pakkudes reisikindlustust kogu perele, ostukindlustust ja mitmeid muid eeliseid.

Advertisement


Krediitkaardi põhitingimused ja eelised

Mastercard Platinum krediitkaart pakub mitmeid eeliseid ja soodustusi, mis muudavad selle hõlpsaks valikuks kõrgemale segmendile. Siin on mõned olulisemad omadused:

  • Netosissetulek alates 3000 eurost: See on minimaalne tingimus Mastercard Platinum krediitkaardi saamiseks.
  • Minimaalne krediidilimiit alates 3000 eurost: See limiit tagab, et saate teha suuremaid oste ja hallata oma finantse paindlikumalt.
  • Kuni 45 päeva intressivaba krediiti: See võimaldab teil oma oste rahulikult planeerida, ilma kohe intressi muretsemata.

Reisikindlustusega krediitkaart

Alates teatud kuupäevast lisandub Mastercard Platinumi krediitkaardile uus reisikindlustuse tingimus:

Advertisement


  • Kindlustus kehtib kõikjal maailmas (v.a Venemaal, Valgevenes, Ukrainas) iga reisi esimese 90 päeva jooksul.
  • Lisaks krediitkaardi omanikule on kindlustatud ka tema koos reisiv abikaasa või elukaaslane ja nende kuni 21-aastased lapsed.

Reisikindlustuse teenust pakub PZU Kindlustus, mis tagab kiire meditsiiniabi vajadusel korral ööpäevaringse klienditoe kaudu.

Ostukindlustus

Alates sama kuupäevast kaasneb ka ostukindlustus, mis kehtib kestvuskaubad, mille eest on tasutud Platinum krediitkaardiga:

Advertisement


  • Ostukindlustus kehtib kaubad vähemalt 100 euro väärtuses ja millel on vähemalt 3-aastane kasutusiga.
  • Kindlustus kestab 180 päeva alates ostu sooritamisest või kauba kättesaamisest.

Priority Pass kaart

Mastercard Platinum krediitkaart sisaldab ka Priority Pass™ liikmekaarti, mis võimaldab teil kasutada üle 1500 lennujaama äriklassi ootesaali üle maailma. Ärge unustage, et iga külastus on tasuline ja teenustasu peetakse kinni teie igakuistest tehingutest.

Krediitkaardi kulud

Krediitkaardil on erinevad kulud, mis on võrreldavad teiste kõrgklassi krediitkaartidega:

Advertisement


  • Kaardi aktiveerimine pangakontoris või klienditoe vahendusel maksab 25 eurot.
  • Hooldustasu kuus on 10 eurot.

Juriidilistele isikutele kehtivad mõnevõrra erinevad hinnad ja tingimused.

Krediitkaardi kindlustus

Koos Mastercard Platinum krediitkaardiga tulevad erinevad kindlustusvõimalused, sealhulgas perekindlustus ja reisikindlustus. Need kindlustused katavad laia valikut olukordi ja võimaldavad teil reisida ja osta muretult.

Krediitkaardi taotlemine

Krediitkaardi taotlemine SEB Pangas on lihtne ja kiire. Kõik, mida peate tegema, on esitada vajalikud dokumendid ja ootama kinnitust. Pärast kinnituse saamist saate hakata kaarti kohe kasutama, sh ostude tegemiseks ja reisikindlustuse kasutamiseks.

Krediitkaardi eeliste ja kulude tabel

| Eelised | Kulud | |——————————|———————————————–| | Reisikindlustus tervele perele | Kaardi aktiveerimine pangakontoris 25 eurot | | 45 päeva intressivaba krediiti | Hooldustasu kuus 10 eurot | | Ostukindlustus | Meditsiiniabi PZU kaudu | | Priority Pass liikmekaart | |

Krediitkaartide võrdlus

Kui kaalute erinevate krediitkaartide vahel, on oluline võrrelda nende tasusid, eeliseid ja tingimusi. Mastercard Platinum krediitkaardil on küll kõrgemad hooldustasud, kuid see pakub ka laialdast reisikindlustust ja Priority Passi, mis õigustab kõrgemaid kulusid.

Mastercard Platinum krediitkaart on ideaalne valik neile, kes reisivad sageli ja soovivad samal ajal kindlustunnet ja mugavust. Hooldustasud ja intressid võivad tunduda kõrgemad, kuid kaardi pakutavad eelised ja teenused need rohkem kui kompenseerivad.

Ärge laske end kõrgetest alustamiskuludest heidutada; krediitkaardi paketid pakuvad väärtust ja kindlustunnet, mis on pikaajaliselt kasulik.

Mastercard Platinum on kahtlemata üks konkurentsivõimelisemaid valikuid neile, kes otsivad krediitkaarti reisikindlustuse ja lisahüvedega. Eriti sobib see SEB Panga klientidele, kes soovivad oma finantsinstrumentide portfelli täiendada kvaliteetse krediitkaardiga.

Krediitkaardi intressimäärad

Krediitkaardi intressimäärad on oluline kaalutluspunkt, olgu teil plaanis kasutada kaarti sagedamini või ainult hädaolukorras. Mastercard Platinum krediitkaardil on konkurentsivõimelised intressimäärad, mis jäävad tavaliselt vahemikku 15-20% aastas. Kuigi need määrad võivad tunduda kõrgemad võrreldes mõnede teiste krediitkaartidega, pakuvad kaardi eelised ja kindlustused väärtuse, mis neid kulusid tasakaalustab. Mida kauem te krediitkaarti kasutate ja oma makseid õigel ajal sooritate, seda rohkem eeliseid ja punkte kogute, muutes iga ostu veelgi väärtuslikumaks. Intressivaba periood kuni 45 päeva annab teile paindlikkuse planeerida suuremaid oste ilma intressimureta, võimaldades teil oma raha efektiivsemalt hallata.

Krediitkaartide teenustasud ja eelised

Oluline on teada, et krediitkaartide teenustasud võivad ajas muutuda, seega on soovitatav regulaarselt kontrollida kehtivaid tasusid ja tingimusi SEB Panga kodulehelt või klienditoe kaudu. Mastercard Platinum krediitkaardi teenustasud sisaldavad hooldustasu 10 eurot kuus ja iga Priority Passi ootesaali külastuse eest eraldi tasu. Kuid need tasud on väikese hinnaga võrreldes saadud eelistega, sealhulgas maailmatasemel reisikindlustuse ja ostukindlustusega. Lisaks pakub kaardi omanikele kaardikasutusega seotud punktisüsteem, mis võimaldab koguda boonuspunkte igapäevaste ostude ja eritehingute eest. Need punktid saab hiljem vahetada erinevate hüvede või soodustuste vastu, pakkudes lisaväärtust iga kaarditehinguga.

Kuidas võrrelda erinevaid krediitkaarte

Krediitkaartide võrdlemine ei ole alati lihtne, kuid see on vajalik samm, et leida teie vajadustele ja elustiilile kõige paremini sobiv krediitkaart. Mastercard Platinum krediitkaart paistab silma oma laialdaste kindlustusvõimaluste, paindlike maksetingimuste ja kõrgete krediidilimiitide poolest. Kui olete huvitatud täiendavast reisikaitstusest ja ostukindlustusest, siis on see kaart kindlasti kaalumist väärt. Võrdluseks võite kaaluda ka teisi krediitkaarte, mis pakuvad madalamaid hooldustasusid või teisi spetsiaalseid eeliseid, kuid pidage meeles, et Mastercard Platinum pakub lisaväärtust, mida on raske teiste kaartidega ületada. Kui soovite rohkem teada saada alternatiivsetest krediitkaardivõimalustest, siis on meil järgmine põnev krediitkaart, mis erineb oluliselt ja võib teie huvi köita.