Parim Partner Krediitkaart Eestis: LHV Soodustused ja Intressivaba Periood – ESTOA

Parim Partner Krediitkaart Eestis: LHV Soodustused ja Intressivaba Periood

Partner Krediitkaart võimaldab paindlike tagasimakseid ja viipemakseid igapäevasteks ostudeks Tallinna ja üle Eesti


Advertisement


Advertisement


Parim Partner Krediitkaart Eestis: LHV Soodustused ja Intressivaba Periood

Kui otsid parimat krediitkaarti Eestis, mis pakub suurepäraseid soodustusi ja paindlikkust, on LHV Partner krediitkaart just see, mida vajad. See krediitkaart võimaldab osa saada erakordsetest pakkumistest, viipemaksetest ja isegi intressivabast perioodist kuni 40 päeva. Uurime põhjalikult LHV Partner krediitkaardi omadusi ja eeliseid.

Partner Krediitkaardi Omadused ja Soodustused

Partner krediitkaart on ideaalne igapäevasteks ostudeks ning pakub märkimisväärseid boonuseid ja allahindlusi:

Advertisement


  • Ostuboonus: Seda krediitkaarti kasutades kogud igalt kulutatud eurolt Kaubamajas, Selveris ja I.L.U. kauplustes 3 senti soodustust ostuboonusena. Muude makseviiside kasutamisel jäävad boonused väiksemaks, seega on Partner krediitkaart tõepoolest kõige kasulikum.

  • Püsikliendi Soodustus: Osteldes Tallinna ja Tartu Kaubamajas, I.L.U. ja L´Occitane kauplustes, saad kõikidelt kaupadelt allahindlust 5%, mis teeb säästmise veelgi lihtsamaks.

  • Intressivaba Periood: LHV Partner krediitkaardi omanikud saavad nautida kuni 40-päevast intressivaba perioodi. See reegel küll ei kehti sularaha tehingutele, kuid muudel maksetel aitab see säästa märkimisväärselt.

Parim osa on see, et kaardi taotlemisel saad paindlikkuse valida, millal ja kui palju kasutatud limiiti tagasi maksad, mis teeb igakuise eelarve planeerimise lihtsamaks.

Kuidas Partner Krediitkaarti Taotleda?

LHV Partner krediitkaardi taotlemine on lihtne ja mugav:

Advertisement


  1. Veebipõhine Avaldus: Esita oma taotlus LHV veebisaidil, täites vajaliku info.
  2. Nõuded Taotlejale: Taotlemiseks pead olema täisealine Eesti kodanik või elamisloaga isik, kelle elamisluba kehtib vähemalt kaardi kehtivusaja lõpuni ja sul peab olema igakuine netosissetulek vähemalt 350 €.
  3. Konto Väljavõte: Kui sinu palk ei ole viimased kuus kuud LHV Panka laekunud, esita viimase kuue kuu konto väljavõte pankast, kuhu palk siiani laekus.

Kui oled taotluse edukalt esitanud, saad oma krediitkaardi mugavalt postiga koju.

Paindlik Tagasimakse ja Maksevõimalused

Partner krediitkaart pakub erinevaid tagasimaksevõimalusi, mis sobivad iga kliendi vajadustega:

Advertisement


  • 0% Tagasimakse: Tagasimaksed endale sobival ajal ja summas.
  • 10-90% Tagasimakse: Kasutatud summa tagasimaksmine kindla kuumakse kaupa.
  • 100% Tagasimakse: Kogu kasutatud summa tagastatakse järgmisel kuul ühekorraga arvelduskontolt.

See paindlikkus tagasimaksete osas võimaldab paremini hallata oma finantskohustusi ja vältida ootamatuid rahalisi raskusi.

Turvalisus ja Mugavad Funktsioonid

Partner krediitkaart ei paku mitte ainult suurepäraseid soodustusi, vaid ka turvalisi ja mugavaid maksefunktsioone:

Advertisement


  • Turvalised Kaardimaksed Internetis: LHV pangakaartidel on turvalisusfunktsioonid, et tagada kõrgeim turvalisus ja kindlustunne.
  • Viipemaksed: Partner krediitkaart toetab viipemakseid, mis võimaldavad kiireid ja mugavaid ostutehinguid.
  • Apple Pay ja Google Pay: Kaardi kasutajad saavad mugavalt maksta nii Apple'i kui ka Google'i makseteenustega.

Lisavõimalused Partner Krediitkaardiga

Veelgi suuremaid eeliseid ootavad LHV Partner krediitkaardi omanikke:

  • Tõhus PIN-Koodi Halduse: Vaata oma kaardi PIN-koodi LHV mobiiliäpis või internetipangas. See muudab PIN-koodi mäletamise ja haldamise lihtsamaks.
  • Kampaaniad ja Pakkumised: Kaardiomanikele on saadaval eripakkumised ja kampaaniad, mis teevad ostlemise veelgi atraktiivsemaks.

Oluline on ka märkida, et krediitkaardi asendamine maksab vaid 5 €, mis on üsna soodne võrreldes teiste krediitkaardi teenuste pakkujatega Eestis.

Hinnakiri ja Muud Tingimused

Partner krediitkaardiga kaasnevad järgmised kulud:

  • Kuutasu: 1 € kuutasu kehtib alates 26. eluaastast kuni 65. eluaastani.
  • Intressimäär: Alates 18%, mis sõltub kliendi krediidivõimekusest.
  • Intressivaba Periood: Kuni 40 päeva.

Lisaks nendele kuludele tuleb arvestada ka sularaha väljavõtmise ja tehingu konverteerimistasudega, kuid üldjoontes on Partner krediitkaardi kulud konkurentsivõimelised ning mõistlikud.

Kas Partner Krediitkaart on Sinu Jaoks Õige Valik?

Kokkuvõttes pakub LHV Partner krediitkaart tõeliselt paindlikke ja kasulikke omadusi, mis teevad igapäevase rahaasjade korraldamise lihtsamaks ja soodsamaks. Püsikliendile pakutavad allahindlused ja ostuboonused muudavad selle kaardi eriti väärtuslikuks, samas kui paindlikud maksevõimalused ja turvalisus tagavad meelerahu.

Kui kaalud krediitkaardi taotlemist, peaks LHV Partner krediitkaart olema kindlasti sinu valik, eriti kui hindad paindlikku tagasimakset ja arvukad soodustusi, mida see kaart pakub.

Lõpetuseks, alati on mõistlik oma krediidiotsused läbi mõelda ja tutvuda põhjalikult kõikide tingimustega. Partner krediitkaardi tingimused ja hinnakiri on läbipaistvad ja selged, aidates sul teha teadlikku ja kindlat otsust.

Krediidilimiit ja Intressimäärad Krediitkaartidele

Üks kõige olulisemaid aspekte krediitkaarti valides on krediidilimiit ja intressimäärad. LHV Partner krediitkaart pakub paindlikku krediidilimiiti vastavalt kliendi vajadustele ja finantsseisundile. Krediidilimiidi suurus sõltub sinu sissetulekust ja krediidiajaloost, võimaldades sul saada täpselt nii palju krediiti, kui sa vajavad. See on eriti külgkaal oluline neile, kes otsivad paindlikku krediitkaarte igapäevaste ostude ja ootamatute kulutuste katmiseks.

Intressimäärad on samuti konkurentsivõimelised, pakkudes kliendile soodsamaid tingimusi võrreldes teiste krediitkaartidega Eestis. Intressimäärad algavad 18%-st, millele lisanduvad erinevad tingimused sõltuvalt krediidivõimekusest ja kasutusviisist. Kuid tänu intressivabale perioodile kuni 40 päeva on võimalik vältida intressitasusid, kui tagasimakse tehakse õigeaegselt. Kui oled huvitatud paindlikest ja soodsatest krediitkaartidest, siis LHV Partner krediitkaart on kindlasti kaarti, mida võiks kaaluda.

Viipemaksed Krediitkaardiga

LHV Partner krediitkaart on varustatud kaasaegsete tehnoloogiatega, mis teevad maksmise kiiremaks ja mugavamaks. Viipemaksed on üks selline funktsioon, mis võimaldab teha väiksemaid oste kiirelt ja turvaliselt, kasutades lihtsalt viipamist makseterminalil. See on eriti kasulik igapäevaste ostude tegemisel, näiteks kohvikus või poes, kus kiirus ja mugavus on olulised. Lisaks toetavad viipemaksed igas suuruses oste, lisades veelgi paindlikkust krediitkaardi kasutamisel.

Viipemaksed ei ole mitte ainult mugavad, vaid ka turvalised. Krediitkaardi turvafunktsioonid, nagu näiteks PIN-koodi haldamine mobiiliäpis ja kaardimaksete jälgimine reaalajas, annavad lisakindlust. Need funktsioonid tagavad, et krediitkaart oleks alati turvalises kasutuses. Kui hindad kiire ja turvalise maksmise võimalust, on LHV Partner krediitkaart kindlasti kaarti väärt.

Krediitkaartide Boonusprogrammid ja Eripakkumised

LHV Partner krediitkaart ei paku mitte ainult paindlikke maksevõimalusi ja turvalisust, vaid ka erinevaid boonusprogramme ja eripakkumisi. Kaardi omanikud saavad osa võtta erisoodustustest ja kampaaniatest, mis teevad ostlemise veelgi atraktiivsemaks. Näiteks võivad kaardi kasutajad oodata erilisi allahindlusi ja pakkumisi erinevates kauplustes ja teenusepakkujates üle Eesti. Need boonused ja eripakkumised muudavad Partner krediitkaardi eriti väärtuslikuks neile, kes soovivad oma ostudelt saadud hüvesid maksimeerida.

Lisaks regulaarselt toimuvatele kampaaniatele on ka eraldi boonussüsteem, mis võimaldab koguda punkte ja neid hiljem vahetada erinevate hüvede vastu. See loob lisaväärtust ja motiveerib kaardi kasutajaid krediitkaarti sagedamini kasutama. Kui oled huvitatud krediitkaardist, mis pakub rohkem kui lihtsalt maksevahendit, võib LHV Partner krediitkaart olla just see, mida vajad. Avasta ka teiste krediitkaartide pakkumised, mis võivad sulle veelgi enam kasu tuua!