Soodne remondilaen Bigbankist – Kodu uuendamine laenusummaga kuni 30000 eurot – ESTOA

Soodne remondilaen Bigbankist – Kodu uuendamine laenusummaga kuni 30000 eurot

Rääkige kodu renoveerimisest ja aia korrastamisest remondilaenu abil – Tingimused, intressid ja eelised


Advertisement


Advertisement


## Soodne remondilaen Bigbankist – Kodu uuendamine laenusummaga kuni 30000 eurot

Kas olete kunagi unistanud suuremast kodu renoveerimisest või oma aia täielikust korrastamisest? Nüüd on see võimalik Bigbanki soodsa remondilaenu abil, mille laenusumma võib ulatuda kuni 30 000 euroni. See on ideaalne lahendus kõigile, kes soovivad oma kodus suuri muudatusi teha ilma kohe suuri summasid kulutamata.

Milleks sobib remondi- ja sisustuslaen?

Remondi kodu: Bigbanki remondi- ja sisustuslaen võimaldab teil osta kõik vajalikud materjalid ja tööriistad, et oma kodu uuendada. Vajadusel saate ka spetsialistid palgata, et tagada töö kvaliteet.

Advertisement


Korrasta aeda: Laenuga saate katta kõik kulud, mis on seotud aia ja maja ümbruse korrastamisega. Uus terrass, kuur või grillinurk – võimalused on piiramatud.

Soeta sisustust: Lisaks saate laenu kasutada mööbli, kodutehnika ja muu kodusisustuse uuendamiseks või uute asjade ostmiseks. See on suurepärane viis muuta oma kodu just selliseks, nagu olete alati soovinud.

Advertisement


Laenu tingimused ja taotlemine

Nõuded taotlejale: Laenu taotlemiseks peab teil olema ametlik sissetulek alates 350 eurot kuus. Taotleja peab olema 18-73 aastane Eesti Vabariigi kodanik või Eestis elav kehtivat elamisluba või elamisõigust omav välisriigi kodanik. Laenu saamiseks peab taotlejal olema registreeritud elukoha aadress Eestis.

Laenusumma: Bigbank pakub remondi- ja sisustuslaenu summas 500 – 30 000 eurot. Intressimäär on alates 7,9% aastas laenujäägilt, ja laenuperiood varieerub 6 kuni 120 kuud.

Advertisement


Remondilaenu taotlemine

Taotlemiseks täida laenutaotlus, vajadusel esita isikut tõendava dokumendi koopia ja oma pangakonto väljavõte. Bigbanki laenuspetsialist võtab peagi ühendust vajalike dokumentide ja lepingu sõlmimise täpsustamiseks. Kõige mugavam on laenulepingut allkirjastada ID-kaardi või mobiil-ID abil veebis. Samuti on võimalik lepingut allkirjastada Bigbanki esindustes.

Remondilaenu eelised

Remondilaenu eelised on mitmed:

Advertisement


  • Paindlikkus: Kasutage laenusummat vastavalt vajadusele – olgu selleks kodu remont, aia korrastamine või sisustuse uuendamine.
  • Taskukohane intress: Intressimäär alates 7,9% aastas laenujäägilt.
  • Pikad tagasimaksed: Laenuperiood võib olla kuni 120 kuud, mis võimaldab mugavalt jaotuspealt tagasimaksetega toime tulla.
  • Lihtne taotlemine ja lepingu allkirjastamine: Taotluse saab mugavalt esitada ja lepingu sõlmida veebis ID-kaardi või mobiil-ID abil.

Krediidikulukuse määr ja laenu tarbimine

Finantsteenuse pakkuja on Bigbank AS. Näiteks 7600-eurose laenusumma puhul laenuperioodiga 85 kuud, fikseeritud intressiga 12,40%, lepingutasuga 149,02 eurot ja igakuise haldustasuga 2,19 eurot on krediidikulukuse määr 14,67%, igakuine laenu tagasimakse 137,51 eurot, laenu tagasimaksete summa 11687,62 eurot ning teie poolt makstav kogusumma 11687,62 eurot.

Näidislaen ja selle tingimused

Laenusumma: 7600 eurot
Laenuperiood: 85 kuud
Intressimäär: 12,40%
Lepingutasu: 149,02 eurot
Igakuine haldustasu: 2,19 eurot
Krediidikulukuse määr: 14,67%
Igakuine tagasimakse: 137,51 eurot
Laenu tagasimaksete summa: 11687,62 eurot

Kuidas remondilaenu taotleda?

  • Täida veebipõhine laenutaotlus Bigbanki kodulehel.
  • Esita vajalikud dokumendid, nagu isikut tõendav dokument ja pangakonto väljavõte.
  • Pärast taotluse läbivaatamist võtab Bigbanki laenuspetsialist teiega ühendust.
  • Allkirjasta leping ID-kaardi või mobiil-ID abil veebis või külasta Bigbanki esindust.

Praktilised näpunäited laenutaotluse täitmiseks

  • Veenduge, et kõik andmed on õigesti sisestatud.
  • Valmistage ette vajalikud dokumendid enne taotluse täitmist.
  • Veenduge, et teil on piisav sissetulek laenu saamiseks.

Remondilaenu tarbimise eelised

Remondilaenuga on võimalik viia ellu suuremaid projekte, mida muidu oleks raske rahastada. See laenutüüp annab võimaluse mõistlike intresside ja paindlike maksegraafikutega saavutada oma unistuste kodu.

Võtke ühendust Bigbankiga ja alustage oma kodu uuendamist juba täna!

Kuidas kasutada laenusummat kodu renoveerimisel

Renoveerimisel saab remondilaenust tohutu abi. Näiteks, kui plaanite maja soojustust parandada või katus ära vahetada, katab laenusumma kõik vajalikud materjalikulud ja tööjõu. Ühtlasi võimaldab remondilaen paindlikumat lähenemist kodu värskendamisel, kus saate rakendada oma loovust ja isikupära. Kodu täiendamine suurendab ka kinnisvara väärtust, mis on pikaajaline investeering teie tulevikku. Kui olete mõelnud uue köögimööbli või uuendusliku vannitoa disaini peale, siis remondilaen annab vabaduse need unistused teoks teha.

Mis teeb remondilaenu Bigbankist eriliseks?

Bigbanki remondilaenu eristab teistest mitmed olulised põhjused. Laenutingimused on läbipaistvad ja paindlikud, mis võimaldab teil leida oma vajadustele sobiva lahenduse. Bigbank pakub ka võimalust vara hindamise kulusid katta, mis võib olla suureks leevenduseks suuremate projektide puhul. Lisaks võimaldab mobiil-ID ja ID-kaardi kasutamine lepingu allkirjastamist kiirelt ja turvaliselt. Kas olete valmis muuta oma kodu kaasaegseks ja mugavaks, kasutades Bigbanki soodsat remondilaenu? Uuri täpsemalt ja leia endale parim lahendus!

Erinevad aiakorrastamise projektid remondilaenu abil

Aiaprojektide rahastamine võib olla kallis, kuid remondilaen muudab sellised unistused kättesaadavamaks. Laenusummaga kuni 30 000 eurot saate rajada idüllilise tagaaia koos veesilmaga või korraliku laste mänguväljaku. Professionaalide kaasamine tagab, et projektid viidakse ellu kvaliteetselt ja vastupidavalt. Lisaks saate ise määrata tööde tempo ja järjekorra, võimaldades paindlikku ajakasutust. Ärge laske finantsraskustel takistada oma visiooni elluviimist – avastage Bigbanki remondilaenu abil, kuidas muuta oma aed koduseks paradiisiks!

Kõik need võimalused tõestavad, et Bigbanki remondilaen on ideaalne lahendus nende jaoks, kes soovivad kodu või aeda uuendada. Kuid kui otsite teistsugust laenuvõimalust, mis võib pakkuda täiesti uusi eeliseid, siis vaadake ka alternatiivseid laene. Võib-olla leiate just sobiva variandi, mida te pole veel kaalunud!