Entercard Mastercard Gold: Kreditkort Med Inkludert Reise- og Avbestillingsforsikring – ESTOA

Entercard Mastercard Gold: Kreditkort Med Inkludert Reise- og Avbestillingsforsikring

En detaljert gjennomgang av Norges beste kredittkort, med vurdering av fordeler, gebyrer og vilkår


Advertisement


Advertisement


## Kredittkortet Entercard Mastercard Gold anmeldelse

Kredittkortet Entercard Mastercard Gold tilbyr en rekke funksjoner og fordeler som kan påvirke din beslutning om å velge det som ditt primære kredittkort. Men hvordan står det mot konkurransen i Norge, og er det det beste kredittkortet for reiser?

Fordeler og ulemper

Ved første øyekast kan Entercard Mastercard Gold virke tiltalende med sin inkluderte reise- og avbestillingsforsikring. Dette inkluderer dekning for tap og tyveri av reisegods, kanselleringer, hjemreiser, avbestillinger, og ulykker. Det gir også beskyttelse for din nærmeste familie, inkludert ektefelle eller samboer og hjemmeboende barn under 21 år på reiser opptil 90 dager. Men utover dette, er det få andre fordeler som skiller det fra konkurransen.

Advertisement


Tabellen nedenfor gir deg en rask oversikt over noen viktige fordeler og ulemper:

| Fordeler | Ulemper | |———-|———| | Reise- og avbestillingsforsikring inkludert | Høye gebyrer ved kontantuttak | | Rentefri kredittperiode på inntil 45 dager | Ingen rabatter eller bonuser | | Dekning for nærmeste familie | Høy nominell rente på 21,62% |

Advertisement


Entercard Mastercard Gold utstedes av Entercard, i samarbeid med Swedbank og Barclays, og tilbys av åtte ulike sparebanker i Norge. Dette inkluderer banker som Voss Sparebank og Haugesund Sparebank.

Rabatter og bonuser

Desverre scorer Entercard Mastercard Gold lavt når det kommer til rabatter og bonuser. I motsetning til mange andre kredittkort på markedet, tilbyr dette kortet ingen spesifikke rabatter på kjøp eller belønningspoengprogrammer. Dette gjør det mindre attraktivt for de som ønsker å maksimere fordelene sine på daglige kjøp.

Advertisement


Rente og gebyrer

Med en rentefri periode på inntil 45 dager, gir Entercard Mastercard Gold deg litt fleksibilitet til å betale ned saldoen før renter begynner å påløpe. Men med en nominell rente på 21,62%, kan rentekostnadene raskt bli høye hvis saldoen ikke betales ned i løpet av den rentefrie perioden. Kortet har også noen av de høyeste gebyrene for kontantuttak på markedet, noe som gjør det dyrt å bruke det til å ta ut penger.

Forsikringer inkludert i Entercard Mastercard Gold

En av de mest attraktive funksjonene til Entercard Mastercard Gold er den inkluderte reise- og avbestillingsforsikringen. Denne forsikringen dekker flere viktige aspekter for reisende:

Advertisement


  • Tap og tyveri av reisegods
  • Kanselleringer og ombookinger
  • Nødvendige hjemreiser
  • Ulykker og skader
  • Dekning for ektefelle/samboer og hjemmeboende barn under 21 år

Så lenge du betaler minst halvparten av reiseutgiftene med kortet, er forsikringen gyldig. Dette gir deg ekstra trygghet når du reiser.

Betingelser og betingelser

For å kvalifisere for Entercard Mastercard Gold, kreves det at du oppfyller visse betingelser. Blant annet må du ha en stabil inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Kortet tilbyr en kredittgrense på opptil 100 000 kroner, noe som gir deg relativt høy fleksibilitet i forhold til dine utgifter.

Brukererfaringer

Brukeranmeldelser av Entercard Mastercard Gold er blandede. Mange brukere er fornøyde med reise- og avbestillingsforsikringen, samt den rentefrie perioden. Imidlertid uttrykker flere misnøye med de høye gebyrene for kontantuttak og mangelen på rabatter eller bonuser. Dette gjør at kortet kan oppleves som mindre konkurransedyktig sammenlignet med andre kredittkort i Norge.

Hvordan søke om Entercard Mastercard Gold

Å søke om Entercard Mastercard Gold er relativt enkelt. Du kan besøke nettsidene til en av sparebankene som tilbyr kortet, som Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank, og fylle ut en søknad der. Søknadsprosessen er vanligvis rask, og du vil motta svar innen kort tid.

For en sømløs opplevelse, sørg for å ha de nødvendige dokumentene klare, som bevis på inntekt og identifikasjon. Dette vil fremskynde godkjenningsprosessen.

Kontaktinformasjon

Skulle du ha spørsmål eller trenger assistanse, kan du kontakte Entercard direkte gjennom deres kundeservice. Alternativt kan du henvende deg til en av de tilknyttede sparebankene.

Å få tak i reelle og nåværende brukeranmeldelser kan også være nyttig for potensielle nye kunder. Å lese andres erfaringer kan gi deg et mer nøyaktig bilde av hva du kan forvente, og bidra til en bedre beslutningsprosess.

Oppsummering

Entercard Mastercard Gold tilbyr solid reise- og avbestillingsforsikring, en rentefri periode på inntil 45 dager og relativt høye kredittgrenser. Imidlertid er de høye gebyrene for kontantuttak og mangelen på rabatter og bonuser betydelige ulemper. Hvis du ofte reiser og verdsetter forsikringsdekningen, kan dette kredittkortet fortsatt være et godt valg. Men hvis du søker flere fordeler og lavere gebyrer, kan det lønne seg å sammenligne med andre alternativer på markedet.

Å veie fordeler og ulemper nøye vil hjelpe deg å avgjøre om Entercard Mastercard Gold er det beste kredittkortet for dine behov i Norge.

Sparing Med Kredittkort og Kredittkortkostnader

Når vi ser nærmere på sparing med kredittkort, er det viktig å forstå hvordan du kan maksimere bruken av Entercard Mastercard Gold. Selv om dette kredittkortet ikke tilbyr spesifikke rabatter på kjøp, kan du fortsatt dra nytte av den rentefrie kredittperioden. Ved å planlegge dine kjøp strategisk og betale hele saldoen i tide, kan du unngå rentekostnader og effektivt bruke kortet til daglige utgifter uten unødvendige gebyrer. Dette forutsetter disiplin og kontroll over din økonomi, noe som er avgjørende for å unngå gjeldsfeller og uventede kostnader.

Det er også viktig å merke seg andre kredittkortkostnader knyttet til Entercard Mastercard Gold. For eksempel, hvis du planlegger å bruke kortet til utenlandsreiser, bør du være oppmerksom på valutapåslaget på 1,75% som legges til alle transaksjoner i utenlandsk valuta. Dette kan raskt legge til en betydelig sum hvis du gjør mange kjøp utenfor Norge. Sammenligning av disse kostnadene med andre kredittkort kan hjelpe deg med å avgjøre om Entercard Mastercard Gold gir den beste verdien for dine internasjonale utgifter.

Kredittkort Sikkerhet og Kredittkort Utenlandsreiser

Sikkerhet med kredittkort er et område der Entercard Mastercard Gold skinner. Kortet inkluderer avanserte sikkerhetsfunksjoner som totrinnsverifisering og overvåkning av mistenkelige transaksjoner, noe som gir deg ekstra trygghet når du bruker kortet både i Norge og i utlandet. I tillegg finnes det kontaktløs betalingsteknologi som lar deg gjøre raske og sikre kjøp uten å måtte dra kortet eller taste inn PIN-koden din. Disse funksjonene gir en sømløs og trygg betalingsopplevelse, noe som kan være spesielt verdifullt når du er på reise og må foreta raske transaksjoner.

Når du reiser utenlands, gir kredittkortet også ekstra fordeler med tanke på sikkerhet og tilgjengelighet. For eksempel, hvis kortet ditt blir mistet eller stjålet, kan Entercard raskt utstede et erstatningskort eller gi nødkontanter, slik at du kan fortsette reisen uten større bekymringer. Disse sikkerhetsfunksjonene gjør Entercard Mastercard Gold til en pålitelig følgesvenn for både hyppige og sporadiske reisende, og kan bidra til å redusere stresset knyttet til økonomiske nødssituasjoner i ukjente omgivelser.

Alternativer til Entercard Mastercard Gold

Mens Entercard Mastercard Gold tilbyr flere fordeler, er det alltid lurt å sammenligne kredittkort før du tar en endelig beslutning. I markedet finnes det flere andre kredittkort som kanskje tilbyr bedre belønningsprogrammer, lavere rente eller spesialiserte fordeler som matcher dine individuelle behov bedre. For eksempel har noen kredittkort omfattende bonussystemer hvor du kan tjene poeng på daglige kjøp som senere kan innløses til reiser, gaver eller penger tilbake.

En annen viktig faktor å vurdere er årsavgiften. Entercard Mastercard Gold har en årsavgift som kan sammenlignes med andre premiumkort, men det finnes alternativer uten årsavgift som fortsatt tilbyr gode fordeler. Noen kort kan også ha lavere gebyrer for kontantuttak eller ikke pålegge noen gebyrer i det hele tatt for visse typer transaksjoner. Å sammenligne disse alternativene nøye kan hjelpe deg med å avgjøre hvilket kort som gir deg mest verdi basert på dine økonomiske mål og livsstil.

Er du nysgjerrig på å utforske en helt annen type kredittkort som kanskje passer dine behov enda bedre? Ta en nærmere titt på dette spennende alternativet som mange brukere har funnet utrolig verdifullt!