Inbank Platinum – Parim Krediitkaart Lõputu Reisikindlustusega – ESTOA

Inbank Platinum – Parim Krediitkaart Lõputu Reisikindlustusega

Naudi Soodustusi, Cashback’i ja Lennujaama Privaatseid Lounge’id Inbank Platinumiga


Advertisement


Advertisement


Inbank Platinum – Parim Krediitkaart Lõputu Reisikindlustusega

Kas otsid krediitkaarti, mis pakub ulatuslikku reisikindlustust, eksklusiivset juurdepääsu lennujaamade privaatsetele lounge'idele ja cashback'i igalt ostult? Inbank Platinum võib olla just see, mida vajad. See krediitkaart pakub mitmesuguseid eeliseid ja soodustusi, muutes reisid ja igapäevased ostud veelgi nauditavamaks. Allolevas ülevaates uurime lähemalt, mida see kaart suudab pakkuda ning miks see võib olla parim krediitkaart sinu jaoks.

Inbank Platinum krediitkaart on loodud pakkuma parimat reisikindlustust. See hõlmab nii meditsiiniabi- kui ka õnnetusjuhtumikindlustust, sealhulgas ootamatut hambaravi ja COVID-19 kindlustust. Kui sinu pagas kaob või hilineb, katab pagasikindlustus sellega seotud kulud ning reisitõrkekindlustus abistab juhul, kui reis jääb ära või reisiplaan muutub. Lisaks pakub rendiauto kaskokindlustus olulist kokkuhoidu autorendi kuludelt, sest sa ei pea juurde ostma lisakindlustusi. Kui plaanid talvespordi reisi, kaitseb talvespordi lisakaitse sind ja sinu varustust lumeolude muutumise või kahjustuste eest.

Advertisement


Sissepääs Lennujaama Privaatsetesse Lounge'idesse

Inbank Platinum annab sulle eksklusiivse ligipääsu üle 1100 lennujaama ootesaalidesse üle kogu maailma. Olgu lennufirma või piletiklass milline tahes, sina ja sinu reisikaaslased saate nautida mugavusi ja rahu lounge'ides. Lounge'i külastamise tasu on vaid 30 € inimese kohta ning külastuste arv on piiramatu. Selline luksus muudab reisimise oluliselt meeldivamaks ja stressivabamaks.

Ostmisega Kaasnevad Hüved

Igalt ostult, mida teed oma lemmikpoodides Inbanki kaardiga, saad 2% raha tagasi. Poed või kategooriad, kus soovid teenida cashback'i, saad ise valida ja oma eelistusi iga 30 päeva järel muuta. Lisaks üllatame sind pidevalt mitmesuguste soodustuste ja pakkumistega, mis teevad shoppamise veelgi nauditavamaks. Ostukindlustus kehtib automaatselt kõikidele ostudele, tagades kuni 10 000 € kompensatsiooni aastas, kui sinu uued asjad saavad kahju, hävivad või varastatakse 180 päeva jooksul.

Advertisement


Krediidilimiit ja Intressivaba Periood

Inbank Platinum pakub krediidilimiiti, mis võib ulatuda kuni nelja kuupalgani. Kõik tehingud on intressivabad kuni järgmise kuu 15. kuupäevani. Kui sa ei soovi krediiti kasutada või vajad krediidilimiidist suuremat summat, saad alati oma kaardi kontole raha kanda. Kui aga otsustad maksta krediidilimiiti tagasi pärast maksepäeva, siis Inbank Platinum Metali intressimäär algab 12% aastas.

Kuidas Taotleda Inbank Platinum Krediitkaarti

Liitumine on lihtne ja võtab vaid 2 minutit. Lae alla Inbank Pay äpp, loo konto, vali endale sobiv kaart ja hakka koheselt kasutama. Äpi abil saad hõlpsalt hallata oma krediitkaarti, kontrollida krediidilimiite ja jälgida oma kulutusi.

Advertisement


Plussid ja Miinused

| Plussid | Miinused | |——–|———-| | Ulatuslik reisikindlustus | Lounge'i külastustasu | | Cashback lemmikpoodidest | Intressimäär pärast maksepäeva | | Juurdepääs privaatsetele lounge'idele | Õnnetusjuhtumite katvus piiratud | | Mugav äpi kasutamine | Vaja krediidikontrolli läbimist | | Krediidilimiit kuni nelja kuupalgani | Välismaal kasutamine võib olla piiratud |

Inbank Platinum on tõeliselt mitmekülgne krediitkaart, mis pakub rikkalikku reisikindlustust, cashback'i, eksklusiivset juurdepääsu lennujaamade lounge'idele ja palju muud. See kaart sobib suurepäraselt neile, kes reisivad sageli ja hindavad mugavust ning turvalisust. Tutvu tingimustega ja vali endale sobiv Inbank Platinum krediitkaart juba täna!

Advertisement


Lennureisi Kindlustus: Turvaline Tee Sihtkohta

Inbank Platinumiga saate nautida rahulikku meelt, teades, et teie lennureisid on põhjalikult kindlustatud. Lennureisi kindlustus pakub kaitset viivituste, tühistamiste ja pagasi kadumise puhul. Lisaks sisaldab see ka ootamatu meditsiiniabi kindlustust, mis tähendab, et te saate abi igasugustes terviseprobleemides, mis võivad reisil tekkida. Ei ole midagi halvemat kui ootamatu haigestumine või õnnetus reisil olles, kuid Inbank Platinum tagab, et teie meditsiinikulud kaetakse, isegi kui vajate hambaravi. Selline kõikehõlmav turvalisus muudab reisimise muretumaks ja lubab teil keskenduda reisi nautimisele.

Boonus: Soodustused ja Eripakkumised

Kui otsite parimat krediitkaarti, Inbank Platinum on kindlasti oma soodustustega kõnevääriline. Lisaks cashback'ile pakub Inbank Platinum pidevalt eripakkumisi ja soodustusi partnerpoodides. Olgu tegemist restorani-, moe- või elektroonikapoodidega, saate lugematuid võimalusi oma raha säästmiseks. Selle kaardiga kaasnevad pakkumised ja allahindlused võivad ulatuda märkimisväärseteni, eriti kuna need uuenevad regulaarselt. Püsi kursis äpi kaudu, et mitte ükski soodustus ei läheks kaotsi ja te saaksite maksimaalselt nautida oma krediitkaardiga seotud eeliseid.

Piiramatu Juurdepääs Tapmata Oma Eelarvet

Inbank Platinum krediitkaardi üks märkimisväärsemaid omadusi on selle piiramatu juurdepääs erinevatele soodustusele ja teenustele, ilma eelarvet segi löömata. Kusjuures, krediidilimiit, mis võib ulatuda kuni nelja kuupalgani, tagab, et teil on alati piisavalt vahendeid oma plaanide elluviimiseks. Kuid see on vaid üks osa eeliseid – intressivaba periood võimaldab teil oma väljaminekuid paindlikult planeerida ja hallata. Kujutlege, milline vabadus see annab: saate teha suuremad ostud või planeerimata väljaminekud ilma, et peaksite kohe muretsema intresside pärast. See krediitkaart harmoniseerib teie finantsid, pakkudes samal ajal luksust ja turvalisust.

Kui arvate, et olete näinud parimat, mis krediitkaartidel pakkuda on, siis tutvuge meie järgmise soovitusega – kaardiga, mis üllatab teid täiesti uuel moel. Olemas on veelgi rohkem avastamist väärt hüvesid ja eeliseid, mis võivad teie ootusi ületada.