Vaba tagasimaksega krediitkaart: Pikendatud ostukindlustus ja intressivaba periood – ESTOA

Vaba tagasimaksega krediitkaart: Pikendatud ostukindlustus ja intressivaba periood

Krediitkaardi limiidid ja lisakrediitkaardid perele – haldamine äpi kaudu


Advertisement


Advertisement


Kas teadsite, et praegu on võimalik taotleda krediitkaarti, mis pakub paindlikku tagasimaksmise võimalust ja kaitseb teie oste pikendatud kindlustusega? Vaba tagasimaksega krediitkaart on nüüd saadaval ja see sisaldab mitmeid eeliseid, sealhulgas intressivaba perioodi kuni 30 päeva. Tutvustame seda uuenduslikku krediitkaarti ja kõiki selle kasutusvõimalusi.

Vaba tagasimaksega krediitkaartide eelised

Vaba tagasimaksega krediitkaart eristub turul tänu mitmetele eelistele. Üks olulisemaid omadusi on pikendatud ostukindlustus, mis kehtib 180 päeva kõikidele krediitkaardiga tehtud ostudele. Lisaks sellele saate nautida intressivaba perioodi kuni 30 päeva, mis annab teile rohkem paindlikkust oma finantseerimisel.

  • 180-päevane ostukindlustus: Kaitseb teie ostusid pikemat aega.
  • Intressivaba periood kuni 30 päeva: Paindlikkus tagasimaksete tegemisel.
  • Krediitkaardi limiit alates 300 eurost: Väiksemad kulud alustamiseks.

Kuidas taotleda vaba tagasimaksega krediitkaarti

Vaba tagasimaksega krediitkaardi taotlemine on lihtne ja kiire. Taotluse täitmine võtab vaid kaks minutit ning krediidilimiiti saab kasutada isegi enne kaardi saabumist. Siin on sammud, kuidas taotleda:

Advertisement


  1. Täida internetipangas taotlus.
  2. Oota vastust, mille edastame teile telefoni või SMS-i teel.
  3. Tutvu tingimustega, nõustu nendega ja allkirjasta leping.
  4. Pärast lepingu allkirjastamist saad kohe krediitkaardi limiidi kasutada.

Krediitkaardi haldamine äpi kaudu

Uuenduslikud digiwallet teenused võimaldavad hallata krediitkaarti mugavalt äpi kaudu. Äpi kaudu saate vaadata oma PIN-koodi, kaardinumbrit ja turvakoodi, samuti blokeerida või taasaktiveerida oma kaarti. Krediitkaardi haldamine pole kunagi olnud lihtsam!

  • PIN-koodi vaatamine: Vajadusel juhuslikul hetkel.
  • Digiwallet teenused krediitkaart: Kaardinumbri ja turvakoodi vaatamine äpist.

Krediitkaardi soodustused ja lisakaardid perele

Krediitkaardi omanikud saavad kasutada mitmeid soodustusi erinevates kauplustes ja teeninduspunktides. Lisaks on võimalik oma pereliikmetele tellida lisakaarte, mis pakuvad samu hüvesid nagu põhiomanikule.

Advertisement


Lisakrediitkaardid perele

  • Eelised ja soodustused: Nautige samade hüvede jagamist pereliikmetega.
  • Turvaline ja lihtne: Lisakaarte saab hallata samast äpist.

Krediitkaardi PIN-koodi vaatamine ja digiwallet teenused

Krediitkaardi turvalisus on tänapäeval ülimalt oluline. Seetõttu on meie krediitkaart varustatud funktsioonidega, mis võimaldavad teil äpi kaudu vaadata oma PIN-koodi ja muid olulisi kaardiandmeid. See muudab kaardi kasutamise veelgi turvalisemaks ning mugavamaks.

  • Äpi kaudu PIN-koodi vaatamine: Kiire ja mugav.
  • Krediitkaardi andmete haldamine: Kaardiandmeid saab vaadata otse äpist.

Intressivaba periood ja krediitkaartide limiidid

Kuni 30-päevane intressivaba periood on üks selle krediitkaardi kõige atraktiivsemaid omadusi. Kui tagastate kasutatud krediidilimiidi iga kuu viimasel päeval, siis kasutatud summalt intressi ei arvestata. Krediitkaardi limiidid algavad 300 eurost, pakkudes paindlikkust erinevate vajaduste jaoks.

Advertisement


  • Intressivaba periood krediitkaart: Paindlikkus tagasimaksetes.
  • Krediitkaartide limiidid: Alates 300 eurost.

Krediitkaardi intressimäärad ja tehingutasud

Vaba tagasimaksega krediitkaardi intressimäärad algavad 19% aastas, sõltuvalt krediidilimiidist ja kliendiprofiilist. Lisaks tuleb arvestada tehingutasudega, näiteks sularaha väljavõtmisel või tehingute tegemisel välisvaluutas.

  • Intressimäärad: Algus 19% aastas.
  • Tehingutasud: Sularaha väljavõtmisel ja tehingute eest välisvaluutas.

Sularaha väljavõtmine krediitkaardiga

Sularaha väljavõtmine krediitkaardiga on lihtne ja mugav. Limiidikontolt saate teha ülekandeid, maksta arveid ja võtta sularahaautomaadist raha välja. Teenustasu lisandub ainult juhul, kui sularaha väljavõtu summa ületab limiidikonto positiivse saldo piire.

Advertisement


  • Sularaha väljavõtmine krediitkaardiga: Limiit kuni 7500 eurot kuus.
  • Teenustasud: Kohaldatakse vastavalt hinnakirjale.

Viipemaksed ja mobiilimaksed

Vaba tagasimaksega krediitkaart toetab viipemakseid ja mobiilimakseid, sealhulgas Apple Pay ja Android-telefonidega viipemakseid. See muudab igapäevased maksed kiiremaks ja lihtsamaks, pakkudes täielikku mugavust kõikides olukordades.

  • Viipemaksed Android krediitkaart: Kiire ja mugav makseviis.
  • Apple Pay krediitkaardiga: Valmis kasutamiseks.

50 euro piirang viipemaksete krediitkaart

Viipemaksete puhul kehtib krediitkaardil 50 euro piirang. Kõik summad, mis ületavad seda piiri, tuleb kinnitada PIN-koodiga. See tagab suurema turvalisuse kõigi tehingute puhul.

  • 50 euro piirang viipemaksete krediitkaart: Turvalisus tagatud.
  • PIN-koodiga kinnitamine: Suuremate tehingute puhul.

Praktilise krediitkaardi postitamine koju

Meie krediitkaardi tellimisel saate selle lasta mugavalt ja ilma lisatasuta postiga koju saata. See on suurepärane võimalus säästa aega ja vältida pangakontorite külastamist.

  • Krediitkaartide postitamine koju: Mugav ja tasuta.
  • Säästab aega ja vaeva: Väldi pangakontorite külastamist.

Nüüd, kui olete teada saanud kõike, mida vaba tagasimaksega krediitkaart pakkuda võib, on aeg teha otsus. Kasutage võimalust ja taotlege seda krediitkaarti juba täna, et nautida kõiki selle eeliseid ja mugavust.

Vaba tagasimaksega krediitkaart versus traditsioonilised krediitkaardid

Kui võrrelda vaba tagasimaksega krediitkaarti traditsiooniliste krediitkaartidega, selgub kiiresti mitmeid olulisi erinevusi. Üks suurimaid eeliseid on paindlikkus tagasimaksetes. Erinevalt traditsioonilisest krediitkaardist, mis nõuab igakuiseid miinimum-makseid, võimaldab vaba tagasimaksega krediitkaart teil valida, millal ja kui palju tagasi maksta. See annab rohkem vabadust ja aitab paremini hallata teie rahavoogusid. Lisaks, kui tegu on pikendatud ostukindlustusega krediitkaardiga, saate täiendava kindlustuskaitse, mida teised kaardid sageli ei paku. Kui tahate rohkem teada saada, kuidas see krediitkaart võiks teie elu muuta, lugege edasi.

Intelligentsed lahendused krediitkaardi haldamiseks

Uuenduslikud digitaalsed lahendused krediitkaardi haldamiseks muudavad teie elu palju mugavamaks. Näiteks saate oma krediitkaarti hallata otse nutitelefoni äpist. Seal saate jälgida oma kulutusi, määrata limiite ja isegi blokeerida oma kaarti, kui see kaob või varastatakse. Veelgi enam, Apple Pay krediitkaardiga ja viipemaksed Android krediitkaart võimaldavad teha oste ilma füüsilist kaarti kasutamata. See mitte ainult ei tee maksmise protsessi kiiremaks, vaid lisab ka turvalisust. Miks mitte astuda samm tulevikku ja kasutada kõiki neid nutikaid lahendusi juba täna?

Lõplik otsus: Kas see krediitkaart on teie jaoks?

Olles käsitlenud kõiki vaba tagasimaksega krediitkaardi eeliseid, alates pikendatud ostukindlustusest kuni intressivaba perioodini ja digitaalsete lahendusteni, on selge, et see krediitkaart pakub laia valikut võimalusi. Kui otsite krediitkaarti, mis annab teile suurema kontrolli ja paindlikkuse oma finantside haldamiseks, siis see võib olla ideaalne valik. Lisaks saate nautida mitmeid soodustusi ja lisahüvesid. Kui aga tunnete, et soovite uurida ka teisi unikaalseid krediitkaardi võimalusi, mis võiksid veelgi paremini teie vajadustele vastata, siis võib osutuda kasulikuks tutvuda ühe põneva variandiga, mis erineb täielikult sellest traditsioonilisest lähenemisviisist.