Esso Mastercard: Din Bensinsparende Partner i Norge – ESTOA

Esso Mastercard: Din Bensinsparende Partner i Norge

Oppdag drivstoffrabatt og andre fordeler med Esso Mastercard


Advertisement


Advertisement


Esso Mastercard: Din Bensinsparende Partner i Norge

Oppdag drivstoffrabatt og andre fordeler med Esso Mastercard

Ser du etter et kredittkort som ikke bare kan hjelpe deg med å spare penger på drivstoff, men som også tilbyr en rekke andre fordeler? Da kan Esso Mastercard være svaret for deg. Utstedet av SEB Kort, dette kredittkortet retter seg mot lojale Esso-kunder og gir deg muligheten til å nyte godt av flere bilrelaterte rabatter.

Advertisement


Hvem Passer Esso Mastercard For?

Esso Mastercard er spesielt designet for dem som ofte fyller drivstoff på Esso-stasjoner. Kortet tilbyr en drivstoffrabatt på 40 øre per liter, samt flere andre essensielle fordeler. Før du dykker ned i detaljene, er det viktig å avgjøre om dette kortet passer dine behov og din kjøreatferd.

Detaljer Om Drivstoffrabatten med Esso Mastercard

Hovedattraksjonen til Esso Mastercard er utvilsomt den 40 øre per liter drivstoffrabatt du får på Esso-stasjoner. Dette betyr at jo mer du fyller, jo mer sparer du. Men vær oppmerksom på at denne rabatten kun gjelder på Esso-stasjoner, så det er viktig å være en lojal Esso-kunde for å maksimere fordelene.

Advertisement


Øvrige Rabatter og Bonuser

Esso Mastercard skuffer ikke når det kommer til tilleggsgoder. Her er noen av de ekstra rabattene du kan nyte:

  • Bilvask: Få 20 prosent rabatt på bilvask hos Esso og hver sjette vask gratis med kjedens rabatthefte.
  • DealPass: Opptil 30 prosent rabatt hos utvalgte restauranter og butikker gjennom SEB Kort sin Spendwise-app.
  • Nordic Choice Hotels: Opptil 15 prosent rabatt i helger og ferieperioder hos kjedens hoteller i Norden og Baltikum.

Forsikringsmuligheter med Esso Mastercard

Forsikring er en viktig del av ethvert kredittkort. Mens Esso Mastercard ikke har inkluderte forsikringer, tilbyr det et utvalg som du kan tegne ved siden av:

Advertisement


  • Ulykkesforsikring: Dekker alt fra benbrudd til dødsfall. Premien varierer mellom 100 og 355 kroner per måned.
  • Betalingsforsikring: Hjelper deg med å håndtere månedlige utgifter dersom du ikke kan arbeide på grunn av sykdom, skade eller arbeidsledighet.
  • ID-forsikring med Egenandelsdekning for Leiebil: Denne dekker tilfeller av ID-tyveri og egenandelen ved leiebilskader opp til 20 000 kroner. Forsikringen koster 69 kroner per måned, og er spesielt nyttig ved leiebil i utlandet, hvor den er lovpålagt.

Esso Mastercard: En Oversikt Over Renter og Gebyrer

Esso Mastercard tilbyr en kredittramme på opptil 75 000 kroner og 40 dager rentefrihet. Den årlige effektive renten ligger på 31,13 prosent, noe som er viktig å være klar over hvis du planlegger å bære en saldo. Gebyrer for kontantuttak er på 4 prosent (min. 40 kroner), både i Norge og utlandet, og valutapåslaget ligger på 2 prosent.

Renteeksempel

Eff. rente 31,13 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 2232. Totalt: 17.232.

Advertisement


Kriterier For Å Motta Esso Mastercard

For å kvalifisere for dette kredittkortet, må du oppfylle følgende betingelser:

  • Du må være minst 18 år gammel.
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
  • Din totale gjeld kan ikke overstige fem ganger brutto inntekt.
  • Du må kunne håndtere en tenkt renteøkning på inntil fem prosentpoeng.

Hvordan Søke Om Esso Mastercard

Søknadsprosessen for Esso Mastercard er ganske rett frem. Du kan gjøre det på nettet via SEB Kort sin plattform. Prosessen er enkel og rask, noe som gir deg en problemfri opplevelse. Det er også verdt å merke seg muligheten for kontaktløs betaling og muligheten til å bruke smartbetaling som Fitbit og Garmin Pay.

Brukererfaring og Vår Vurdering

Basert på vår evaluering, scorer Esso Mastercard relativt godt på flere punkter. Det har en enkel søknadsprosess og tilbyr flere praktiske fordeler. Imidlertid er det noen ulemper som bør vurderes, som mangelen på inkludert reiseforsikring og høye gebyrer på kontantuttak.

Her er en sammenfatning av fordeler og ulemper:

| Fordeler | Ulemper | | — | — | | Drivstoffrabatt på 40 øre per liter hos Esso | Ingen drivstoffrabatt hos konkurrerende kjeder | | Flere bilrelaterte og øvrige rabatter inkludert | Ingen reise- og avbestillingsforsikring inkludert | | Mulighet for tilleggsforsikringer | Høyt gebyr ved uttak av kontanter | | Støtte for Fitbit og Garmin Pay | Serviceavgift ved bruk av kredittreserve |

Oppsummering

Totalt sett er Esso Mastercard et solid valg for lojale Esso-kunder. Kortet gir betydelige rabattmuligheter på drivstoff, bilvask, hotellopphold og mer. Men med høye renter og noen gebyrer, er det viktig å veie fordeler opp mot kostnader for å avgjøre om dette kredittkortet passer best for dine behov.

Kontaktløs Betaling og Smartbetaling med Esso Mastercard

Esso Mastercard leveres også med kontaktløs betalingsfunksjon, noe som gjør det mulig å gjennomføre små transaksjoner raskt og enkelt. Ingen PIN-kode er nødvendig for beløp under 400 kroner, noe som virkelig kan spare tid i en travel hverdag. Kontaktløs betaling er også praktisk når du er på reise, ettersom mange butikker og restauranter i utlandet nå tilbyr denne betalingsmetoden. Med tillegg av Smartbetaling, kan du koble kortet til enheter som Fitbit og Garmin Pay, som gir deg muligheten til enda enklere betalingsløsninger. Dette betyr at du ikke trenger å ta frem kortet fysisk hver gang du ønsker å foreta et kjøp, noe som gir ekstra sikkerhet og bekvemmelighet.

Esso Mastercard Smartbetaling Effektiviserer Hverdagen

En av de mest betydningsfulle innovasjonene med Esso Mastercard er Smartbetalingsløsningene som tilbys. Ved å koble kortet til din Fitbit eller Garmin enhet, kan du enkelt betale for varer og tjenester med bare et håndgrep. Dette er spesielt nyttig for dem som har en aktiv livsstil og ønsker å minimere behovet for fysisk å bære med seg verdisaker. Smartbetaling med Esso Mastercard gir også brukeren ekstra sikkerhet for deres transaksjoner. Med de avanserte sikkerhetsfunksjonene i disse enhetene, blir det vanskeligere for uautoriserte personer å få tilgang til dine kontoer. Dessuten får du full oversikt over dine forbruksvaner og transaksjoner gjennom appene som følger med enhetene, noe som gir en ekstra lag av kontroll og innsikt i din økonomi.

Tilleggstjenester som Øker Verdien på Esso Mastercard

Esso Mastercard tilbyr flere tilleggstjenester som kan gjøre kortet enda mer attraktivt for brukere. En av disse tjenestene er DealPass, som gir deg tilgang til eksklusive rabatter hos utvalgte restauranter og butikker. Dette kan være en ekstra motivasjon for å velge dette kortet, spesielt hvis du ofte spiser ute eller handler i butikker som deltar i DealPass-programmet. I tillegg tilbyr Esso Mastercard spesialrabatter på bilvask, som gjør det rimeligere å holde bilen i topp stand. Du kan også dra nytte av rabatter på utvalgte hoteller gjennom Nordic Choice Hotels, noe som gjør det til en allsidig løsning for reiseentusiaster. Disse tilleggstjenestene gjør Esso Mastercard til et verdifullt kredittkort som gir merverdi til dens brukere på flere måter.

Er du nysgjerrig på en annen type kredittkort som kan passe dine behov enda bedre? Utforsk et alternativ som tilbyr unike fordeler og overraskende rabatter. Kan dette være kortet som forandrer din måte å håndtere økonomi på?