Handelsbanken Credit – Korkealuokkainen Luottokortti Sinulle – ESTOA

Handelsbanken Credit – Korkealuokkainen Luottokortti Sinulle

Antaa Parhaat Edut ja Turvat Matkavakuutuksesta Korottomaan Maksuaikaan


Advertisement


Advertisement


# Handelsbanken Credit – Korkealuokkainen Luottokortti Sinulle

Oletko etsimässä luotettavaa ja monipuolista luottokorttia? Handelsbanken Credit voisi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tämä korkealuokkainen luottokortti tarjoaa runsaasti etuja kuten matkavakuutuksia, ostoturvaa ja jopa korottoman maksuajan.

Handelsbanken Credit on suunniteltu erityisesti Handelsbankenin asiakkaille, ja sillä voi saada jopa 10 000 euron luottorajan. Kortin vuosimaksu on maltillinen, mutta hyvän varautumisen vuoksi erillistä tilinhoitopalkkiota ei peritä. Monipuoliset vakuutukset ja kattava ostoturva tekevät kortista erinomaisen matkustajille ja arjen hankintoihin.

Advertisement


Handelsbanken Creditin keskeiset edut

Handelsbanken Credit -luottokortti tarjoaa monia käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia:

  • Matkavakuutus: Erinomainen matkakumppani kaikkialle maailmaan.
  • Ostoturva: 180 päivän suoja varkauksia ja vahinkoja vastaan.
  • Hole in One -vakuutus: Golfin ystäville, korvaa samppanjatarjoilun hole-in-one -lyönnin jälkeen.
  • Ilmainen rinnakkaiskortti: Ei lisäkustannuksia.
  • 30 päivää korotonta luottoa: Maksuaikaa ilman kuluja.
  • Kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa: Lisää joustavuutta taloudenhallintaan.

Valitse Handelsbanken Credit ja nauti näistä ainutlaatuisista eduista.

Advertisement


Handelsbanken Credit – kortin hakeminen ja ehdot

Voit hakea Handelsbanken Credit -luottokorttia Handelsbankenin konttorissa. Tämä vaatii henkilökohtaisen tapaamisen pankin asiakaspalvelijan kanssa, erityisesti jos et ole vielä Handelsbankenin asiakas. Pankki haluaa tavata kaikki asiakkaansa henkilökohtaisesti, mikä lisää luotettavuutta ja henkilökohtaisen palvelun tasoa.

Luottokortin hakemiseen liittyvät vaatimukset:

Advertisement


  • Vähintään 18-vuotias
  • Säännölliset tulot
  • Puhtaat luottotiedot

Kortti tarjoaa jopa 10 000 euron luottorajan, joten se sopii myös isompiin hankintoihin.

Kustannukset ja maksut

Handelsbanken Credit -luottokortin vuosimaksu on 70 euroa. Kuitenkaan kortin käyttöön ei liity erillistä tilinhoitopalkkiota ja automaattinostot Suomessa ovat maksuttomia. Luottokortin hinta on kilpailukykyinen, verrattuna muihin suomalaisiin luottokortteihin.

Advertisement


On tärkeää huomata, että ulkomailla kortin käytöstä saatetaan periä valuuttamuutosmaksu. Tästä ja muista mahdollisista kustannuksista kannattaa kysyä omassa Handelsbankenin konttorissa. Pankki tarjoaa myös Handelsbanken Platinum -kortin niille, jotka haluavat laajemmat palvelut ja korkeamman luottorajan.

Koroton maksuaika ja lyhennysvapaat kuukaudet

Handelsbanken Credit tarjoaa käyttäjilleen keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Maksamalla luoton takaisin eräpäivään mennessä, vältyt korkokustannuksilta kokonaan. Lisäksi kortti mahdollistaa kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, mikä auttaa sinua hallitsemaan talouttasi joustavammin.

Monipuolinen vakuutusturva

Handelsbanken Credit -luottokortti sisältää kattavan vakuutusturvan ilman lisäkustannuksia. Vakuutukset kattavat matkaturvan, ostoturvan ja Hole in One -vakuutuksen.

Matkaturva

Handelsbanken luottokortti tarjoaa matkustajavakuutuksen, joka kattaa matkustaja- ja matkatavaravahingot. Käteistä matkakassaturvaa varten nostettu raha on myös vakuutettu. Jotta vakuutus olisi voimassa, vähintään puolet matkakuluista pitää maksaa kortilla.

Ostoturva

Ostoturva suojaa ostoksesi 180 päivän ajan osto- tai toimituspäivästä lukien. Vakuutus kattaa esineet, jotka maksavat vähintään 50 euroa, tarjoten mielenrauhaa arjen hankinnoille.

Hole in One -vakuutus

Golfin ystäville suunnattu Hole in One -vakuutus kattaa 250 euron kustannukset maailmanlaajuisesti siitä, jos onnistut tekemään hole-in-one -lyönnin. Tarjoilu pitää ostaa luottokortilla.

Yhteenveto Handelsbanken Credit -luottokortista

Handelsbanken Credit on monipuolinen ja korkealuokkainen luottokortti, joka tarjoaa runsaasti etuja ja turvaa käyttäjilleen. Kortissa on kattava matkaturva, ostoturva ja Hole in One -vakuutus. Lisäksi saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa ja kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.

Vaikka kortilla on 70 euron vuosimaksu, tarjoaa se ilmaiset rinnakkaiskortit ja automaattinostot Suomessa. Erillistä tilinhoitopalkkiota ei myöskään peritä, ja kortti tarjoaa kilpailukykyisen hinnoittelun muihin luottokortteihin verrattuna.

Handelsbanken panostaa henkilökohtaiseen palveluun ja luotettavuuteen, mikä näkyy myös kortin hakuprosessissa. Pankki haluaa tavata asiakkaansa henkilökohtaisesti, mikä lisää kortin ja pankin luotettavuutta.

Jos olet etsimässä monipuolista ja korkealuokkaista luottokorttia, Handelsbanken Credit voisi olla juuri sinulle. Varaa aika pankkineuvojalle ja hae Handelsbanken Credit -luottokorttia jo tänään. Kortin monipuolinen vakuutusturva on yksi suurimmista Handelsbanken Credit -luottokortin vetovoimatekijöistä. Matkavakuutus kattaa vakavat tilanteet matkoilla, kuten sairaanhoitokulut, peruutusmaksut ja jopa matkatavaroiden viivästymiset. Tämä tekee Handelsbanken Creditistä luotettavan kumppanin ulkomaanmatkoilla, antaen sinulle mielenrauhan ja varmistaen, ettei ikävät yllätykset pääse pilaamaan lomaa tai liikematkaa. Matkustatpa sitten työn tai huvin vuoksi, voit luottaa siihen, että olet suojattu kaikenlaisissa tilanteissa. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas, koska se kattaa myös perheenjäsenesi, jotka matkustavat kanssasi samassa varauksessa, tarjoten heille samanlaisen kattavan turvan.

Toisaalta, ostoturva antaa sinulle varmuuden arjen hankinnoista. Kun käytät Handelsbanken Credit -luottokorttia, ostosi ovat vakuutettuja 180 päivän ajan ostopäivästä vahinkoja ja varkauksia vastaan. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun ostat kalliita tuotteita tai elektroniikkaa, kuten älypuhelimia tai kannettavia tietokoneita. Lisäksi Hole in One -vakuutus lisää kortin ainutlaatuisuutta, sillä se kattaa kulut, jotka aiheutuvat golfin pelaajalle, joka onnistuu suorittamaan hole-in-one -lyönnin. Näiden vakuutusten ansiosta voit tehdä ostoksia ja matkustaa huolettomasti, tietäen, että sinulla on kattava suoja kaikenlaisia odottamattomia tilanteita vastaan.

Handelsbanken Credit ei kuitenkaan ole vain vakuutusten ja maksuaikojen vuoksi erityinen, vaan se tarjoaa myös erittäin kilpailukykyisen korkorakenteen. Kortin korko on yksi markkinoiden parhaista, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat yhdistää erinomaiset edut ja matalat kustannukset. Tämä on erityisen oleellista silloin, kun tarvitset joustavaa luottokorttia isompiin hankintoihin tai odottamattomiin kuluihin. Yhdessä muiden käyttöetujen kanssa, kuten ilmainen rinnakkaiskortti ja monipuoliset vakuutukset, Handelsbanken Credit tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, jota on vaikea voittaa.

Mikäli kuitenkin etsit jotain täysin erilaista ja ehkä vieläkin räätälöidympää, kannattaa tutustua toiseen vaihtoehtoomme. Sinulle saattaa avautua uusi maailma, joka voi muuttaa käsitystäsi siitä, mitä luottokortti voi tarjota.