American Express Green – Luottokortti, Jota Kaikki Haluavat – ESTOA

American Express Green – Luottokortti, Jota Kaikki Haluavat

Arvostelu Amex Green Cardista: Bonukset, Vuosimaksut ja Matkaturva Edut


Advertisement


Advertisement


# American Express Green – Luottokortti, Jota Kaikki Haluavat

Arvostelu Amex Green Cardista: Bonukset, Vuosimaksut ja Matkaturva Edut

American Express Green Card on luottokortti, joka yhdistää luksuksen ja käytännöllisyyden. Kortti tarjoaa laajan valikoiman etuja, kuten bonuspisteitä jokaisesta ostoksesta, täydentävän matkavakuutuksen ja mahdollisuuden ostaa konserttilippuja ennakkoon. Tartu tilaisuuteen ja selvitä, miksi tämä kortti on yksi parhaista luottokorteista Suomessa!

American Express Green Cardin Yleiskatsaus

Tämä luottokortti on suunniteltu täyttämään kaikkien päivittäiset tarpeet ja tarjoamaan hieman ylimääräistä luksusta. Kortin vuosimaksu on kohtuullinen, 72 euroa, mikä on kilpailukykyinen hinta ottaen huomioon kaikki mukana tulevat edut. Kortin käytön yksilöllisyys näkyy siinä, että siinä ei ole asetettua luottorajaa, vaan käyttöraja määräytyy käyttäjän taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn mukaan.

Advertisement


American Express Green Cardin edut eivät rajoitu vain Suomessa käytettyihin ostoihin. Kortti tarjoaa myös erinomaisia matkavakuutusetuja, jotka kattavat muun muassa matkatavaroiden viivästymiset ja peruutukset. Lisäksi 46 päivää korotonta maksuaikaa antaa joustoa talouden hallintaan.

Ennakkoliput Konsertteihin ja Koroton Maksuaika

Jos rakastat konsertteja ja muita tapahtumia, American Express Green Card on täydellinen valinta. Kortinhaltijana sinulla on mahdollisuus ostaa lippuja valikoituihin konsertteihin ennakkoon ennen julkista myyntiä. Tämä etu varmistaa, että pääset osallistumaan suosikkitapahtumiisi ilman stressiä lippujen loppumisesta.

Advertisement


Matkustaville kortinhaltijoille täydentävä matkavakuutus on erittäin arvokas. Se kattaa monenlaisia tilanteita, kuten sairaanhoitokulut matkalla ja matkatavaroiden viivästymiset. Lisäksi kortti tarjoaa jopa 46 päivää korotonta maksuaikaa, joka antaa joustavuutta maksujen suunnittelussa.

Membership Rewards – Pisteitä Jokaisesta Ostoksesta

American Express Green Cardilla keräät Membership Rewards -pisteitä kaikista ostoksistasi. Jokainen käyttämäsi euro kerryttää yksi piste, joita voit hyödyntää monin eri tavoin. Pisteitä voi käyttää lentomatkoihin, hotelliöihin, ravintolailtoihin ja päivittäisiin ostoksiin.

Advertisement


Membership Rewards -pisteitä voi myös siirtää American Expressin yhteistyökumppaneiden kanta-asiakasohjelmiin, kuten Finnair Plus. Tämä tarjoaa lisää joustavuutta ja mahdollisuuksia pisteiden hyödyntämiseen, mikä tekee kortista erittäin monipuolisen.

Käyttöraja ja Kortin Hakeminen Netissä

Suomessa American Express Green Card on maksuaikakortti, jossa on yksilöllinen käyttöraja. Tämä tarkoittaa, että kortin käyttöraja määräytyy käyttäjän taloudellisen tilanteen ja maksukyvyn mukaan. Kortin hakeminen on helppoa, sillä se tapahtuu täysin netissä. Hakemuksessa kysytään muun muassa asumismuotoa, vuosituloja ja työsuhdetta.

Advertisement


Hakuprosessi sisältää myös mahdollisuuden valita rinnakkaiskortti ja asettaa oma PIN-koodi. Jotta hakemus voidaan lähettää, täytyy hakijan tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Hakemuksen hyväksyminen edellyttää todistuksen tuloista, kuten palkkatodistuksen tai viimeisimmän verotustodistuksen.

Vuosimaksu, Valuuttamuutos ja Käteisnostojen Kustannukset

American Express Green Cardin vuosimaksu on 72 €, jonka voi maksaa joko kerralla tai jakaa useampaan osaan. Rinnakkaiskortista peritään vuosittain 25 euron maksu. Kun teet ostoksia euroalueen ulkopuolella, valuuttamuutosmaksu on 2,2 %.

Käteisnostojen osalta kortti veloittaa 4 % nostetusta summasta, kuitenkin vähintään 4,25 euroa. Tämä tarkoittaa, että käteisnostot saattavat tulla kalliiksi, joten niitä kannattaa käyttää harkiten.

Ehdot ja Vaadittavat Tiedot

American Express Green Cardin saamiseksi hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja työsuhteessa. Lisäksi vaaditaan vähimmäistulot, jotka ovat 20 000 euroa vuodessa. Hakemuksen käsittelyaika on noin kaksi viikkoa, mikä on melko nopea verrattuna muiden luottokorttien hakuprosessiin.

Kortista Veloitetut Maksut

Yhteenvetona voidaan todeta, että American Express Green Cardilla on kohtuullinen vuosimaksu ja kilpailukykyiset edut. Valuuttamuutosmaksu ja käteisnostomaksut on hyvä ottaa huomioon, mutta ne eivät heikennä kortin tarjoamia merkittäviä etuja.

Käyttäjien Arvostelut ja Kokemukset

American Express Green Card on saanut positiivista palautetta käyttäjiltään. Kortin tarjoamat edut, kuten koroton maksuaika ja bonuspisteet, ovat saaneet kiitosta. Myös matkavakuutus ja ennakkoliput konsertteihin ovat olleet suosittuja ominaisuuksia.

Yhteenveto American Express Green Card -luottokortista

American Express Green Card -luottokortti on täydellinen valinta kuluttajalle, joka haluaa monipuolisen ja edullisen luottokortin. Kortti tarjoaa laajan valikoiman etuja, kuten täydentävän matkavakuutuksen, jopa 46 päivää korotonta maksuaikaa ja mahdollisuuden kerätä Membership Rewards -pisteitä jokaisesta ostoksesta. Vuosimaksu ja muut kulut ovat kohtuullisia, ja kortin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Tämä kortti voi helposti olla paras luottokortti sellaisille kuluttajille, jotka haluavat arkeen pientä luksusta.

Monet arvostavat myös Amex Green Cardin kykyä yhdistää arjen kulut ja ylellisyyden tuomat edut. Korttia käyttämällä saat mahdollisuuden osallistua lukuisiin eksklusiivisiin tapahtumiin, jotka tuovat jännitystä ja vaihtelua arkeen. Lisäksi jatkuvat kampanjat ja erikoistarjoukset antavat lisäarvoa jokapäiväiseen käyttöön. Usein nämä tarjoukset keskittyvät matkustamiseen, ruokailuun ja vapaa-aikaan, mikä tekee Amex Green Cardista täydellisen kumppanin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Älä anna mahdollisuuksien lipua ohi, tarkastele tarkemmin, miten tämä kortti voi rikastuttaa elämääsi.

Amex Green Cardin asiakaspalvelu on myös monien käyttäjien mieleen. Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu auttaa kaikenlaisissa kysymyksissä, olipa kyseessä kortin käyttö, etujen hyödyntäminen tai turvallisuushuoli. Tämä lisää kortin luotettavuutta ja turvallisuutta, mikä on erityisen tärkeää digitaalisen ajan arjessa. Kortinhaltijat voivat olla varmoja siitä, että apua on saatavilla kellon ympäri, mikä tuo mielenrauhan ja varmuuden kortin käyttöön. Onko mikään tärkeämpää kuin tietää, että voi luottaa luottokorttiinsa kaikissa tilanteissa?

Jos olet etsimässä luottokorttia, joka ei vain täytä tarpeitasi, vaan ylittää odotuksesi, American Express Green Card on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. Kiinnostuitko lisää American Expressin tarjoamista tuotteista ja palveluista? Tunnetko tarvetta tutustua vaihtoehtoon, joka saattaa täysin mullistaa käsityksesi luottokorteista? Pidä mielesi avoinna ja valmistaudu löytämään kortti, joka voi olla jopa edullisempi ja monikäyttöisempi kuin mikään aiemmin kokeilemasi.