Πιστωτική κάρτα WWF Visa: Οικονομική Υποστήριξη για το Περιβάλλον – ESTOA

Πιστωτική κάρτα WWF Visa: Οικονομική Υποστήριξη για το Περιβάλλον

Μια πολυμερή πιστωτική κάρτα για ασφαλείς συναλλαγές και ανέπαφες πληρωμές


Advertisement


Advertisement


Η πιστωτική κάρτα WWF Visa: Οικονομική υποστήριξη για το περιβάλλον και άπειρα πλεονεκτήματα για εσάς! Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να συμβάλετε στην προστασία της φύσης με κάθε συναλλαγή σας και να απολαμβάνετε παράλληλα μοναδικά προνόμια και ευκολίες σε καθημερινή βάση. Η πιστωτική κάρτα WWF Visa δεν είναι απλώς ένα εργαλείο πληρωμών, αλλά και ένας σύμμαχος τόσο για την τσέπη σας όσο και για το περιβάλλον.

Πώς Συμβάλλετε στην Προστασία του Περιβάλλοντος

Με την πιστωτική κάρτα WWF Visa, βοηθάτε το WWF Ελλάς να συνεχίσει το έργο του χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας, αποδίδεται ένα ποσοστό των συναλλαγών σας, ενώ και κάθε νέα έκδοση κάρτας συμβάλλει οικονομικά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε αγορά σας μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των οικοτόπων και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα περιλαμβάνουν τα Σεκάνια στη Ζάκυνθο και το Εθνικό Πάρκο Δαδιάς, όπου προστατεύονται σπάνια αρπακτικά πουλιά των Βαλκανίων.

Ευέλικτες συναλλαγές και πλεονεκτήματα με τις κάρτες Eurobank

Η WWF Visa κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και πιο αποδοτική. Με αποδοχή σε περισσότερες από 120.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και 32 εκατομμύρια στο εξωτερικό, δεν υπάρχει όριο στις επιλογές σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στα ATM της Eurobank για καταθέσεις, μεταφορές και πληρωμές, συνδέοντας την κάρτα σας με τον λογαριασμό σας. Οι ανέπαφες συναλλαγές με τη WWF Visa προσφέρουν ταχύτητα και ασφάλεια, ενώ μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τις συναλλαγές σας μέσω του Eurobank mobile app.

Advertisement


Κερδίστε Eurobank πόντους επιβράβευσης

Με την κάθε χρήση της κάρτας σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, κερδίζετε ευρώ από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Εξαργυρώστε τα ευρώ σε επόμενες αγορές και εξοικονομήστε χρήματα από καθημερινές σας ανάγκες. Από σουπερμάρκετ και πρατήρια καυσίμων μέχρι πολυκαταστήματα και ταξιδιωτικά γραφεία, το πρόγραμμα επιβράβευσης περιλαμβάνει πάνω από 8.500 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

"Απλώς χρησιμοποιώντας την κάρτα σας, κάνετε καλό στο περιβάλλον και κερδίζετε προνόμια."

Ένωση τεχνολογίας και προστασίας

Η WWF Visa προσφέρει ασφαλείς συναλλαγές με τεχνολογία Chip & PIN, αποτρέποντας απάτες και κλοπές. Επιπλέον, μέσω του Eurobank mobile app, μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε κίνηση της κάρτας σας, να την προσωρινά απενεργοποιείτε σε περίπτωση απώλειας, και να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις της ψηφιακά. Αυτές οι δυνατότητες εξασφαλίζουν ότι κάθε συναλλαγή γίνεται με την μέγιστη ασφάλεια.

Advertisement


Ψηφ