Πειραιώς AEK F.C. Mastercard – Απόλυτη πιστωτική κάρτα για τους οπαδούς – ESTOA

Πειραιώς AEK F.C. Mastercard – Απόλυτη πιστωτική κάρτα για τους οπαδούς

Εντυπωσιακά προνόμια και ανταμοιβές με την Πειραιώς πιστωτική κάρτα ποδόσφαιρο


Advertisement


Advertisement


## Τα τέλεια πλεονεκτήματα και ανταμοιβές της πιστωτικής κάρτας ποδόσφαιρο Πειραιώς AEK F.C. Mastercard είναι εδώ για να σας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία ως οπαδός της αγαπημένης σας ομάδας. Αν ψάχνετε τόσο την άνεση όσο και την ασφάλεια σε κάθε σας συναλλαγή, συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε γιατί αυτή η κάρτα είναι η απόλυτη επιλογή.

Πλεονεκτήματα και Χαρακτηριστικά της Κάρτας Φιλάθλων AEK

Η Πειραιώς AEK F.C. Mastercard σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε πόντους από κάθε σας αγορά, τους οποίους μπορείτε να ανταλλάξετε για μοναδικά δώρα, όπως εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ, αυτόγραφα παικτών και πολλά άλλα. Επιπλέον, η κάρτα προσφέρει προγράμματα άτοκων δόσεων σε επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, καθιστώντας κάθε αγορά σας ακόμη πιο προσιτή.

Κόστη και Συνδρομή

Η πιστωτική κάρτα προσφέρεται δωρεάν τον πρώτο χρόνο. Από τον δεύτερο χρόνο, η συνδρομή ανέρχεται σε 30€ (Standard) ή 60€ (Gold), ανάλογα με την επιλεγμένη κατηγορία. Επίσης, η ελάχιστη μηνιαία καταβολή είναι μόλις 2% επί του υπόλοιπου της κάρτας σας κάθε μήνα.

Advertisement


Επιτόκιο και Μεταφορά Υπολοίπου Κάρτας

Το ετήσιο επιτόκιο αγορών είναι 15,95%, ενώ για την ανάληψη μετρητών είναι 19,15%. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το υπόλοιπο οποιασδήποτε άλλης πιστωτικής κάρτας από ελληνική τράπεζα εκτός της Τράπεζας Πειραιώς, με το ευνοϊκό επιτόκιο του 9,00%.

Ηλεκτρονικοί Λογαριασμοί για Άνεση και Οικολογία

Η υπηρεσία e-statements σας επιτρέπει να δείτε τους λογαριασμούς σας ηλεκτρονικά, εξοικονομώντας χαρτί και φροντίζοντας το περιβάλλον. Έχετε πρόσβαση στους λογαριασμούς των πιστωτικών σας καρτών με ασφάλεια, και μπορείτε να διατηρήσετε ιστορικότητα λογαριασμών έως και δύο χρόνια.

Advertisement


Ασφαλείς Συναλλαγές Κάρτας

Με την Πειραιώς AEK F.C. Mastercard, οι συναλλαγές σας είναι ασφαλείς. Οι δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις που περιλαμβάνονται, προσφέρουν επιπλέον σιγουριά και προστασία στις αγορές σας. Η κάρτα προσφέρει επίσης πρόσβαση σε προσφορές για αγορές με πιστωτικές κάρτες, αυξάνοντας την αξία των συναλλαγών σας.

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Κάρτας

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας σάς επιτρέπει να συγκεντρώνετε πόντους από κάθε σας αγορά, τους οποίους μπορείτε να ανταλλάξετε για μοναδικά δώρα. Εδώ, οι πιστοί οπαδοί της ΑΕΚ μπορούν να απολαύσουν παροχές που ενισχύουν την αγάπη τους για την ομάδα, κάνοντας τις καθημερινές τους συναλλαγές πιο συμφέρουσες.

Advertisement


Άνεση με Άτοκες Δόσεις Πιστωτικής Κάρτας

Αξιοποιώντας τις άτοκες δόσεις η πιστωτική κάρτα Πειραιώς AEK F.C. Mastercard κάνει την αγορά ακόμα πιο εύκολη. Με τις άτοκες δόσεις, μπορείτε να διαχειριστείτε τα έξοδά σας με μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία, χωρίς να επιβαρύνεστε με τόκους.

Προσφορές Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Η κάρτα αυτή προσφέρει μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις σε πολλές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και ηλεκτρονικά καταστήματα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κερδίζετε ακόμη περισσότερα σε κάθε σας συναλλαγή.

Advertisement


Σύγκριση Πιστωτικών Καρτών

Συγκρίνοντας την πιστωτική κάρτα Πειραιώς AEK F.C. Mastercard με άλλες διαθέσιμες στην αγορά, ξεχωρίζει για τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα και προνόμια που προσφέρει στους χρήστες της. Συνδυάστε την αφοσίωσή σας στην ΑΕΚ με τις καθημερινές σας αγορές και απολαύστε μοναδικές παροχές και ασφάλεια.

Για να αποκτήσετε την Πειραιώς AEK F.C. Mastercard, μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα αίτηση online χωρίς την ανάγκη επίσκεψης σε κατάστημα. Εκμεταλλευτείτε όλα τα προνόμια που προσφέρει η κάρτα και ενισχύστε την εμπειρία σας ως φιλάθλος της ΑΕΚ. Καθώς εστιάζετε στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Πειραιώς AEK F.C. Mastercard, είναι κρίσιμο να λάβετε υπόψη σας και το εύρος των ευκαιριών επιβράβευσης που την καθιστούν μοναδική. Πέρα από τα τυπικά οφέλη, οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες της ΑΕΚ, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχετε μια απλή πιστωτική κάρτα, αλλά ένα πραγματικό μέσο σύνδεσης με την ομάδα σας. Κάθε συναλλ