Μεγιστοποιήστε τα Οφέλη σας με το Δάνειο με Δέσμευση Προθεσμιακής Κατάθεσης της Ancoria Bank – ESTOA

Μεγιστοποιήστε τα Οφέλη σας με το Δάνειο με Δέσμευση Προθεσμιακής Κατάθεσης της Ancoria Bank

Προσωπικό Δάνειο με Χαμηλό Επιτόκιο και Ευέλικτες Επιλογές Αποπληρωμής


Advertisement


Advertisement


Ψάχνετε για ένα ευνοϊκό προσωπικό δάνειο που αξιοποιεί την προθεσμιακή σας κατάθεση ως εξασφάλιση; Το Δάνειο με Δέσμευση Προθεσμιακής Κατάθεσης της Ancoria Bank είναι η ιδανική λύση για σας. Με χαμηλά επιτόκια και ευέλικτες επιλογές αποπληρωμής, μπορείτε να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους με άνεση και ασφάλεια.

Πώς Λειτουργεί το Δάνειο με Δέσμευση Προθεσμιακής Κατάθεσης

Το Δάνειο με Δέσμευση Προθεσμιακής Κατάθεσης σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό προθεσμιακής κατάθεσής σας ως εγγύηση για την αποπληρωμή του δανείου σας. Αυτό το προϊόν προσφέρει επιτόκιο 1%, βασισμένο στο επιτόκιο της προθεσμιακής κατάθεσης των 6 μηνών με περιθώριο 1%. Επιπλέον, το ΣΕΠΕ διαμορφώνεται στο 1,42%, προσφέροντας μια ανταγωνιστική επιλογή στη διαχείριση των χρηματοοικονομικών σας.

Κύρια Πλεονεκτήματα

Τα βασικά πλεονεκτήματα του Δανείου με Δέσμευση Προθεσμιακής Κατάθεσης συμπεριλαμβάνουν:

Advertisement


  • Χαμηλό επιτόκιο 1%
  • ΣΕΠΕ 1,42%
  • Διάρκεια δανείου από 6 μήνες έως 10 χρόνια
  • Ευελιξία στις επιλογές αποπληρωμής, επιτρέποντας πρόωρη αποπληρωμή χωρίς μεγάλες χρεώσεις
  • Αρχικές χρεώσεις που είναι ξεκάθαρες και αναλογικές

Γιατί να συνεχίσετε να διαβάζετε; Η ευκαιρία να μάθετε περισσότερο για τα οφέλη και τις λεπτομέρειες αυτού του δανείου μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις που θα ευνοήσουν την οικονομική σας κατάσταση.

Υπολογισμός Μηνιαίας Δόσης και Κόστος

Με τον Υπολογιστή Δανείου της Ancoria Bank, μπορείτε να δείτε άμεσα την ενδεικτική μηνιαία δόση σας. Για παράδειγμα, για ένα δάνειο ποσού €10.000, η μηνιαία δόση διαμορφώνεται σε περίπου €108, με συνολικό πληρωτέο ποσό €10.410 για διάστημα 8 ετών.

Advertisement


Αρχικές Χρεώσεις

Οι χρεώσεις για αυτό το δάνειο περιλαμβάνουν ένα έξοδο επεξεργασίας που ισούται με το 1% του συνολικού ποσού δανείου, με ελάχιστο ποσό €50. Τα έξοδα ετοιμασίας συμβολαίων είναι €50 για δάνεια έως €30.000 και €80 για δάνεια πάνω από €30.000. Μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές χρεώσεις στον Κατάλογο Προμηθειών και Χρεώσεων της τράπεζας.

Ευέλικτες Επιλογές Προθεσμιακής Κατάθεσης

Η Ancoria Bank προσφέρει ευέλικτες επιλογές προθεσμιακών καταθέσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως εγγύηση. Η προθεσμιακή κατάθεση 6 μηνών προσφέρει την απαιτούμενη εξασφάλιση και καθιστά το δάνειο ακόμα πιο προσιτό. Ο συνδυασμός αυτού με το χαμηλό επιτόκιο 1% κάνει τη διαχείριση του δανείου πιο εύκολη και προσιτή.

Advertisement


Πάντα να λαμβάνετε υπόψη τις προειδοποιήσεις: Αν δεν τηρήσετε το σχέδιο αποπληρωμής του δανείου σας, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε την εγγύησή σας. Υπάρχουν επίσης χρεώσεις για πρόωρη αποπληρωμή, οι οποίες αναλύονται στον Κατάλογο Προμηθειών και Χρεώσεων.

Αντιπροσωπευτικό Παράδειγμα Δανείου

Η Ancoria Bank προωθεί τη διαφάνεια και προσφέρει ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα δανείου:

Advertisement


  • Ποσό δανείου: €10.000
  • Τιμολόγηση: 1%
  • ΣΕΠΕ: 1,42%
  • Διάρκεια δανείου: 8 χρόνια
  • Αρχικές χρεώσεις: €150
  • Μηνιαία δόση: €108
  • Συνολικό πληρωτέο π