Attica Δάνειο Αυτοκινήτου: Η Τέλεια Λύση για την Αγορά Κενουρίου ή Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου – ESTOA

Attica Δάνειο Αυτοκινήτου: Η Τέλεια Λύση για την Αγορά Κενουρίου ή Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου

Εκμεταλλευτείτε τα Χαμηλά Επιτόκια και τις Ευέλικτες Μηνιαίες Δόσεις του Attica Bank Δανείου


Advertisement


Advertisement


## Tο Attica Δάνειο Αυτοκινήτου Προσφέρει την ιδανική λύση για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, με χαμηλά επιτόκια και ευέλικτες μηνιαίες δόσεις. Αν αναζητάτε μια ευκαιρία χρηματοδότησης για να αποκτήσετε το αυτοκίνητο των ονείρων σας, η Attica Bank σας προσφέρει την ιδανική επιλογή.

Ποσό Δανείου και Προϋποθέσεις

Το Attica Δάνειο Αυτοκινήτου καλύπτει ποσά από €1.500 έως €50.000 για την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου και από €1.500 έως €25.000 για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο (παλαιότητας έως 10 έτη). Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι συμβατικό, δηλαδή, με κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου.

Επιτόκιο Δανείου Αυτοκινήτου και Διάρκεια Αποπληρωμής

Το δάνειο προσφέρει σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου, το οποίο διαμορφώνεται στο 7,50% για την αγορά καινούριου συμβατικού αυτοκινήτου και 10,50% για ένα μεταχειρισμένο συμβατικό αυτοκίνητο. Επίσης, παρέχεται η επιλογή για διάρκεια αποπληρωμής από 1 έως 7 έτη για την αγορά καινούριου αυτοκινήτου και από 1 έως 5 έτη για μεταχειρισμένο.

Advertisement


Ευελιξία Αποπληρωμής και Χωρίς Παρακράτηση Κυριότητας

Το δάνειο αυτοκινήτου της Attica Bank προσφέρει ευελιξία στις μηνιαίες δόσεις, μαζί με τη δυνατότητα πρόωρης ολικής ή μερικής αποπληρωμής χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι ότι δεν υπάρχει παρακράτηση κυριότητας του αυτοκινήτου, παρέχοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία στον δανειολήπτη.

Ασφαλιστική Κάλυψη Αυτοκινήτου

Η Attica Bank, σε συνεργασία με την Anytime by Interamerican, προσφέρει ασφαλιστικά προγράμματα που εξασφαλίζουν την πλήρη προστασία του αυτοκινήτου σας. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα που προσδίδει μεγαλύτερη ασφάλεια στην επένδυσή σας.

Advertisement


Προϋποθέσεις και Δικαιολογητικά

Για να εξασφαλίσετε τη χρηματοδότηση, είναι απαραίτητη η προσκόμιση Προσφοράς ή Προτιμολογίου από επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων κατά την αίτηση του δανείου. Η χρηματοδότηση καλύπτει έως και το 80% του ποσού της προσφοράς ή του προτιμολογίου εμπόρου/αντιπροσωπείας.

Προκύπτοντα Κόστη και Οφέλη

Το κόστος δανείου περιλαμβάνει τα προαναφερθέντα επιτόκια, τα οποία επιβαρύνονται με εισφορά Ν128/75 (σήμερα 0,60%). Ο Συνήθης Ετήσιος Πραγματικός Ρυθμός Επιβάρυνσης (ΣΕΠΠΕ) παρέχει μια πραγματική εικόνα των συνολικών επιβαρύνσεων του δανείου.

Advertisement


Πώς να Υποβάλετε Αίτηση

Για να υποβάλετε αίτηση για το Attica Δάνειο Αυτοκινήτου, επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Attica Bank με τα απαραίτητα έγγραφα. Η διαδικασία είναι άμεση και οι ειδικοί της τράπεζας θα σας βοηθήσουν να υπολογίσετε τη δόση σας και να ολοκληρώσετε την αίτηση.

Τελική Εκτίμηση και Σύνοψη

Σε ποιον απευθύνεται το Attica Δάνειο Αυτοκινήτου και ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του; Το δάνειο αυτό απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα νέο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με χαμηλά και σταθερά επιτόκια, ευέλικτες μηνιαίες δόσεις και χωρίς παρακράτηση κυριότητας. Με τα εξαιρετικά ασφαλιστικά προγράμματα και την απλή διαδικασία αίτησης, το Attica Δάνειο Αυτοκινήτου παρέχει μια ολοκληρωμένη και συμφέρουσα λύση για την αγορά του αυτοκινήτου σας.

Advertisement


Πλεονεκτήματα:

  • Χαμηλά και σταθερά επιτόκια
  • Ευέλικτες μηνιαίες δόσεις
  • Δυνατότητα πρόωρης αποπληρωμής χωρίς επιβάρυνση
  • Ασφάλεια χωρίς παρακράτηση κυριότητας
  • Ασφαλιστικά προγράμματα μέσω Anytime by Interamerican

Μειονεκτήματα:

  • Περιορισμός χρηματοδότησης για αυτοκίνητα μόνο με κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου
  • Ανάγκη προσκόμισης Προσφοράς ή Προτιμολογίου

Αν θέλετε να εξασφαλίσετε μια συμφέρουσα χρηματοδότηση για την αγορά του αυτοκινήτου σας, το Attica Δάνειο Αυτοκινήτου προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Μην χάνετε χρόνο, επισκεφθείτε ένα κατάστημα της Attica Bank και αποκτήστε το δάνειο που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και τις επιθυμίες σας.