Πιστωτική Κάρτα Olympiacos B.C. Visa: Χρυσή Εμπειρία με Δωρεάν Συνδρομή και Εξαιρετικά Επιτόκια – ESTOA

Πιστωτική Κάρτα Olympiacos B.C. Visa: Χρυσή Εμπειρία με Δωρεάν Συνδρομή και Εξαιρετικά Επιτόκια

Αναλύοντας τις Προσφορές και Προνόμια από την Τράπεζα Πειραιώς, την Καλύτερη Πιστωτική Κάρτα για Μπασκετικούς Φίλους


Advertisement


Advertisement


Η πιστωτική κάρτα Olympiacos B.C. Visa της Τράπεζας Πειραιώς υπόσχεται να μετατρέψει τις αγορές σας σε μια χρυσή εμπειρία. Αν είστε μπασκετικός φίλος και οπαδός της ομάδας, αυτή η κάρτα είναι ιδανική για εσάς. Προσφέρει μοναδικά προνόμια και προγράμματα ανταμοιβής που κάνουν τη διαχείριση των οικονομικών σας πιο εύκολη και ευχάριστη.

Πλεονεκτήματα και Προνόμια

Με την πιστωτική κάρτα Olympiacos B.C. Visa, κερδίζετε πόντους κάθε φορά που κάνετε συναλλαγές. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν για δώρα όπως εισιτήρια σε αγώνες μπάσκετ, υπογεγραμμένα αυτόγραφα παικτών και αυθεντικά ρούχα της ομάδας. Το πρόγραμμα πιστότητας της κάρτας σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας προϊόντα δωρεάν ή με σημαντικές εκπτώσεις.

Σε συνδυασμό με την δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο, η κάρτα αυτή προσφέρει άτοκες δόσεις για επιλεγμένες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτά τα προγράμματα άτοκων δόσεων σας επιτρέπουν να κάνετε μεγαλύτερες αγορές χωρίς να ανησυχείτε για τα επιτόκια.

Advertisement


Χαρακτηριστικά και Κόστος

Συνδρομή και Ετήσια Επιτόκια

Η συνδρομή της κάρτας Olympiacos B.C. Visa είναι δωρεάν τον πρώτο χρόνο. Από τον δεύτερο χρόνο, η συνδρομή για την κύρια κάρτα ανέρχεται σε 30 ευρώ για την κλασική έκδοση και 60 ευρώ για την χρυσή έκδοση. Το ετήσιο επιτόκιο αγορών είναι 15,95%, το οποίο θεωρείται ανταγωνιστικό σε σύγκριση με άλλες πιστωτικές κάρτες στην αγορά.

Επιτόκιο Μεταφοράς Υπολοίπου Κάρτας

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της κάρτας είναι τ

Advertisement