Η Alpha Bank Bonus Mastercard: Η ιδανική πιστωτική κάρτα για επιβράβευση αγορών – ESTOA

Η Alpha Bank Bonus Mastercard: Η ιδανική πιστωτική κάρτα για επιβράβευση αγορών

Απολαύστε πλεονεκτήματα Bonus Mastercard, χωρίς συνδρομή, με άτοκες δόσεις και έξυπνη διαχείριση e-Banking


Advertisement


Advertisement


## Ανακαλύψτε την Alpha Bank Bonus Mastercard: Η ιδανική πιστωτική κάρτα για επιβράβευση αγορών

Μήπως ψάχνετε για μια πιστωτική κάρτα που προσφέρει πλεονεκτήματα και ευελιξία στις συναλλαγές σας; Η Alpha Bank Bonus Mastercard είναι η απάντηση! Συνδυάζοντας την ελευθερία κινήσεων της Mastercard με την μοναδική ανταμοιβή πόντων του προγράμματος Bonus, αυτή η πιστωτική κάρτα θα σας αφήσει εκστατικό.

Ας δούμε λοιπόν την Alpha Bank Bonus Mastercard και να εξετάσουμε με λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για τις αγορές σας.

Advertisement


Ευελιξία στις συναλλαγές και ασφάλεια

Η Alpha Bank Bonus Mastercard προσφέρει ευελιξία για κάθε είδους συναλλαγές, είτε πραγματοποιούνται στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Επιπλέον, επωφεληθείτε από την ασφάλεια των ανέπαφων συναλλαγών και την άμεση ενημέρωση μέσω μηνυμάτων Viber/SMS ή e-mail για κάθε κίνηση του λογαριασμού σας. Η κάρτα σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ηλεκτρονικές συναλλαγές με πρόσθετη προστασία, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των αγορών σας. Απολαύστε συναλλαγές σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζεται η φυσική επαφή με το τερματικό.

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Bonus

Η πιστωτική κάρτα Bonus της Alpha Bank είναι διάσημη για το εξαιρετικό πρόγραμμα επιβράβευσης που προσφέρει. Με την πρώτη σας συναλλαγή, κερδίζετε 3.000 Bonus πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε σε συνεργαζόμενα καταστήματα για αγαθά και υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε αγορά που πραγματοποιείτε με την κάρτα σας προσθέτει στον λογαριασμό σας πόντους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μελλοντικές αγορές, κάνοντας την καθημερινή σας ζωή πιο οικονομική και ευχάριστη.

Advertisement


Διαδικασία Αίτησης

Η διαδικασία αίτησης για την Alpha Bank Bonus Mastercard είναι εξαιρετικά απλή και γίνεται 100% ψηφιακά. Εάν έχετε κωδικούς e-Banking, μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας online μέσω myAlpha Mobile ή myAlpha Web. Η αίτησή σας αξιολογείται αμέσως και λαμβάνετε ενημέρωση για το αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά. Μόλις εγκριθεί, η νέα σας κάρτα θα εμφανιστεί στο e-Banking σας μέσα σε μόλις 3 εργάσιμες ημέρες.

Αν δεν έχετε κωδικούς e-Banking, μπορείτε ακόμα να κάνετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τα προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά στοιχεία σας και επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά. Σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία της αίτησής σας μέσω email και επικοινωνούμε μαζί σας για διευκρινίσεις αν χρειαστεί.

Advertisement


Πρόσθετα Οφέλη για Κατόχους Μισθοδοσίας

Αν λαμβάνετε τη μισθοδοσία σας από την Alpha Bank, μπορείτε να αποκτήσετε την Alpha Bank Bonus Mastercard με δωρεάν συνδρομή και επιτόκιο μειωμένο κατά 1% για αγορές και αναλήψεις. Ως δώρο καλωσορίσματος, κερδίζετε επίσης 2.000 έξτρα Bonus πόντους, κάνοντάς την ακόμη πιο συμφέρουσα επιλογή.

Πλεονεκτήματα Επιβράβευσης

Μια από τις μεγαλύτερες αρετές της κάρτας είναι η δυνατότητα να πληρώνετε τους λογαριασμούς ενέργειας σε 6 άτοκες δόσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας σταδιακά, χωρίς επιπλέον κόστος από τόκους, προστα

Advertisement