Vodafone Bonus Mastercard: Ταξιδέψτε στον Κόσμο των Ανεπανάληπτων Προνόμιων! – ESTOA

Vodafone Bonus Mastercard: Ταξιδέψτε στον Κόσμο των Ανεπανάληπτων Προνόμιων!

Επωφεληθείτε από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης, τις Άτοκες Δόσεις & τις Ασφαλείς Συναλλαγές με την Κάρτα της Alpha Bank


Advertisement


Advertisement


## Βodafone Bonus Mastercard: Ταξιδέψτε στον Κόσμο των Ανεπανάληψτων Προνομίων!

Αναζητάτε έναν τρόπο να μεγιστοποιήσετε τα προνόμια των πιστωτικών καρτών σας ενώ καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες; Η Vodafone Bonus Mastercard, μια συνεργασία της Alpha Bank και της Vodafone, είναι η κορυφαία επιλογή για τους καταναλωτές στη Γαλανόλευκη χώρα. Με την κάρτα αυτή, οι συνδρομητές της Vodafone απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια, προσφορές και έξυπνες πληρωμές που ενισχύουν την αξία της κάθε σας συναλλαγής.

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Bonus: Κερδίστε Πόντους με Κάθε Συναλλαγή

Η Vodafone Bonus Mastercard προσφέρει ένα από τα πιο ελκυστικά προγράμματα επιβράβευσης στην αγορά. Με την πρώτη σας συναλλαγή, κερδίζετε 3.000 Bonus πόντους δώρο, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε για εκπτώσεις στον λογαριασμό του κινητού σας ή σε άλλες αγορές. Κάθε συναλλαγή σας προσφέρει επιπλέον πόντους, ενισχύοντας έτσι τα οφέλη σας σε κάθε αγορά που πραγματοποιείτε, είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Advertisement


Έξυπνες Πληρωμές και Άτοκες Δόσεις για την Κάλυψη των Λογαριασμών σας

Με τη Vodafone Bonus Mastercard, η εξόφληση των λογαριασμών σας γίνεται πιο εύκολη και οικονομική. Πληρώστε τους λογαριασμούς ενέργειας σε 6 άτοκες δόσεις, χωρίς επιπλέον κόστος από τόκους, μέσω του e-Banking σας. Η άμεση εξόφληση των οφειλών σας και η σταδιακή καταβολή του ποσού σας εξασφαλίζουν οικονομική ευχέρεια και διαχείριση των εξόδων σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά σε περιόδους αυξημένου κόστους ενέργειας.

Ασφαλείς Συναλλαγές και Μόνιμη Ενημέρωση για Κάθε Κίνηση

Ο ψηφιακός μας κόσμος απαιτεί υψηλά επίπεδα ασφάλειας στις συναλλαγές. Η Vodafone Bonus Mastercard εξασφαλίζει άμεση ενημέρωση για κάθε συναλλαγή σας μέσω μηνύματος Viber/SMS ή/και e-mail, προσφέροντας πλήρη έλεγχο και επιπλέον επίπεδα ασφάλειας για τις ηλεκτρονικές σας αγορές. Οι ανέπαφες συναλλαγές σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε αγορές γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να απαιτείται η εισαγωγή της κάρτας στο τερματικό.

Advertisement


Μοναδικά Προνόμια και Δωρεάν Συνδρομή για τον Πρώτο Έτος

Απολαύστε μοναδικά προνόμια που συνοδεύουν τη Vodafone Bonus Mastercard. Δεν υπάρχει συνδρομή για τον πρώτο χρόνο, και η κάρτα γίνεται δεκτή σε εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε άτοκες δόσεις σε πάνω από χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών (cash advance) για τις έκτακτες ανάγκες σας.

Απλή Εξόφληση Λογαριασμών και Πρ