Qredits Zakelijke Lening: Rentepercentage en Leningsvoorwaarden Ontleed – ESTOA

Qredits Zakelijke Lening: Rentepercentage en Leningsvoorwaarden Ontleed

Een Overzicht van Qredits Financiële Oplossingen in Nederland


Advertisement


Advertisement


## Als je een ondernemer bent die zijn bedrijf wil laten groeien of net begint zonder beginkapitaal, kan het vinden van financiering een uitdaging zijn.

Gelukkig biedt Qredits lening, een betrouwbare oplossing, vooral als traditionele banken je niet kunnen helpen. Met hun ondersteuning door de Europese Unie en focus op het MKB, is Qredits lening de overweging waard. Ontdek hier alle ins en outs van deze zakelijke lening.

Wat is Qredits?

Qredits is een non-profit organisatie die zich richt op het ondersteunen van startende en gevestigde ondernemers in Nederland. Met diverse financiële opties zoals microkrediet en MKB krediet, en extra diensten zoals persoonlijke coaching, is Qredits een waardevolle partner op je ondernemingsreis. De organisatie biedt kansen aan ondernemers die bij reguliere banken geen financiering kunnen krijgen.

Advertisement


Lening Mogelijkheden bij Qredits

Qredits biedt verschillende kredietvormen:

  • Leenbedragen van € 1.000 tot € 250.000
  • Terugbetalingstermijnen van 1 tot 60 maanden
  • Rentepercentages tussen 2,0% en 8,75% per jaar
  • Afsluitkosten van gemiddeld € 275
  • Reactie op aanvragen binnen 2 werkdagen
  • Geld binnen 5 werkdagen na goedkeuring
  • Geschikt voor ZZP, MKB, BV, NV, VoF
  • Boetevrij vervroegd aflossen na het eerste jaar mogelijk

Voorwaarden en Vereisten

Het aanvragen van een zakelijke lening bij Qredits heeft specifieke voorwaarden:

Advertisement


  • De bedrijfsactiviteiten moeten grotendeels in Nederland plaatsvinden.
  • Starters moeten een gedetailleerd ondernemings- en financieel plan hebben.
  • Bestaande bedrijven moeten recente jaarcijfers kunnen voorleggen.

Controle en Registratie bij BKR

Bij het aanvragen van een krediet worden zakelijke gegevens gecontroleerd en geregistreerd bij het BKR. Negatieve BKR-indicaties zijn geen automatische belemmering, tenzij je als ZZP'er hoofdelijk aansprakelijk bent voor de schuld.

De Leenmogelijkheden van Qredits

Qredits biedt drie hoofdtypen van kredieten: microkrediet, MKB-krediet en sociale krediet. Elk van deze heeft specifieke eigenschappen en voorwaarden.

Advertisement


Microkrediet

Dit is ideaal voor startende en bestaande ondernemers met kredietbehoeften tot € 50.000. Het rentepercentage ligt maximaal op 8,75% en de looptijd varieert van 1 tot 10 jaar. Optioneel krijg je een jaar lang coaching over de financiële en organisatorische aspecten van je onderneming.

MKB-krediet

Voor zakelijke kredietbehoeften tussen € 50.000 en € 250.000, biedt het MKB-krediet een oplossing. Dit krediet, geschikt voor zowel nieuwe als bestaande ondernemers, heeft een rente van 7,75% tot 8,75% en een looptijd van 1 tot 10 jaar. Ook hierbij is een jaar coaching mogelijk.

Advertisement


Sociaal Krediet

Voor ondernemingen met een maatschappelijk doel is er sociaal krediet. Dit krediet heeft een lager rentepercentage als je kunt aantonen dat je onderneming bijdraagt aan de samenleving. De looptijden en maximale bedragen zijn vergelijkbaar met andere kredieten.

Lease en Hypotheek

Als je specifieke behoeften hebt, zoals het kopen van een bedrijfspand of uitbreiden van je wagenpark, biedt Qredits zakelijke hypotheken en leasecontracten. Dit geeft je de flexibiliteit om te investeren in wat jouw bedrijf precies nodig heeft.

Hoe Werkt het Aanvragen van een Lening?

Het aanvraagproces bij Qredits verloopt in drie eenvoudige stappen:

  1. Aanvraag Online Indienen
  2. Het Intakegesprek
  3. Offerte Ontvangen en Tekenen

Workshops, Trainingen en Coaching

Naast kredieten, biedt Qredits ook waardevolle bronnen zoals workshops, online trainingen en persoonlijke coaching. Deze extra diensten helpen je niet alleen om een goed ondernemingsplan te schrijven, maar ook om succesvol te ondernemen.

Contact Gegevens en Klantenservice

Je kunt Qredits gemakkelijk bereiken via hun website, hulplijn, e-mail en live chat. Voor dringende vragen kun je hen bellen op 0546-534 080, of gebruik maken van de live chat tijdens kantooruren.

Vergunning en AFM Registratie

Qredits heeft geen AFM-vergunning nodig, maar is wel een erkende MKB-financier. Zij werken samen met grote Nederlandse banken en de Europese Unie om ondernemerschap te stimuleren.

Plus- en Minpunten

  • Geen winstoogmerk
  • Geschikt voor starters
  • Voordelige rentetarieven
  • Persoonlijke coaching
  • Omslachtig aanvraagproces
  • Vereist ondernemingsplan of recente jaarcijfers

Conclusie: Is Qredits een Betrouwbare Partij?

Qredits is een betrouwbare non-profit instelling die ondernemers helpt hun doelen te bereiken. Met aantrekkelijke rentetarieven, grondige beoordelingen en uitgebreide ondersteuning, is het een uitstekende optie voor zakelijke kredieten in Nederland.