American Express Business Green Card: Ultieme Zakelijke Creditcard voor Wereldreizigers – ESTOA

American Express Business Green Card: Ultieme Zakelijke Creditcard voor Wereldreizigers

Voordelen van een Zakelijke Creditcard en Voorwaarden voor American Express Business Green Card Aanvragen


Advertisement


Advertisement


Reis je regelmatig de wereld rond voor zaken? Overweeg dan zeker om de American Express Business Green Card aan te vragen. Deze zakelijke creditcard biedt onmiskenbare voordelen voor ondernemers die vaak internationaal reizen. Of je nu een zakelijke lunch wilt afrekenen of gebruik wilt maken van contactloos betalen tijdens zakenreizen, deze kaart heeft het allemaal.

Voordelen van een Zakelijke Creditcard: American Express Business Green Card

Met de American Express Business Green Card kun je vrijwel overal ter wereld zakelijke betalingen verrichten. Dit is ideaal voor ondernemers die internationale transacties doen:

  • Wereldwijde Zakelijke Betalingen: Deze kaart stelt je in staat om wereldwijd zakelijke betalingen te verrichten, zowel offline als online.
  • Geen Kosten bij Verlies of Diefstal: Mocht je de kaart verliezen of mocht hij gestolen worden, dan worden de kosten niet bij jou in rekening gebracht.
  • Contactloos Betalen: Kleine bedragen kun je eenvoudig contactloos betalen.
  • Express Cash Service: Via de Express Cash Service kun je bij diverse geldautomaten contant geld opnemen.
  • Maandelijkse Afrekening: In plaats van gespreide betalingen, betaal je één keer per maand het complete bedrag.
  • Online Uitgavenoverzicht: Al je uitgaven zijn 24/7 te bekijken in een online uitgavenoverzicht.
  • Geen Bestedingslimiet: Er is geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet; deze wordt bepaald door je lidmaatschapsduur en uitgavenpatroon.
  • Reisongevallenverzekering en Reisongemakkenverzekering: Tijdens een reis ben je verzekerd tegen reisongevallen en ongemakken zoals vertraagde vluchten of verloren bagage.

American Express Business Green Card Aanvragen: Stappenplan

Ben je ondernemer en wil je de American Express Business Green Card aanvragen? Volg dan dit eenvoudige stappenplan:

Advertisement


  1. Ga naar de website van American Express Business Green Card.
  2. Klik op de optie ‘kaart aanvragen’ op de hoofdpagina.
  3. Houd je identiteitsbewijs of paspoort bij de hand en vul je persoonlijke gegevens in, waaronder je contactgegevens en IBAN-nummer.
  4. Vul je financiële gegevens en bedrijfsgegevens in.
  5. Controleer de gegevens in het overzicht.
  6. Verzend je aanvraag en wacht op de goedkeuring of afwijzing.

Met een paar eenvoudige stappen kun je als ondernemer al snel profiteren van de vele voordelen die deze kaart biedt.

Kosten en Voordelen van de American Express Business Green Card

De jaarlijkse kosten van de American Express Business Green Card bedragen 85 euro. Als je een extra kaart wilt of nodig hebt, betaal je daarvoor 50 euro per jaar. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste kosten en voordelen:

Advertisement


| Kosten | Voordelen | |—————————–|————————————-| | Jaarlijkse kosten: 85 euro | Wereldwijde zakelijke betalingen | | Extra kaart: 50 euro | Geen kosten bij verlies of diefstal | | Geen gespreide betalingen | Contactloos betalen | | Express Cash Service | Online uitgavenoverzicht | | | Geen vooraf vastgestelde bestedingslimiet |

Voorwaarden voor het Aanvragen van de Kaart

Voordat je de American Express Business Green Card kunt aanvragen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

Advertisement


  • Minstens 18 jaar of ouder.
  • In het bezit van een geldig identiteitsbewijs.
  • Je bedrijf moet minstens één jaar ingeschreven staan in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.
  • Een bruto inkomen van minimaal 23.000 euro per jaar.
  • Geen negatieve BKR-registratie.
  • Voor toegang tot de Express Cash Service moet je minstens een jaar in het bezit van de kaart zijn.

Deze voorwaarden zorgen ervoor dat de kaart exclusief is voor ondernemers die hun financiën goed op orde hebben.

Waarom de American Express Business Green Card?

Waarom zou je kiezen voor de American Express Business Green Card boven andere zakelijke creditcards? Simpel: de uitgebreide voordelen en de flexibiliteit die deze kaart biedt, zijn ongeëvenaard.

Advertisement


Bijvoorbeeld, het ontbreken van een vooraf vastgestelde bestedingslimiet stelt je in staat om je uitgaven aan te passen aan je zakelijke behoeften. Daarbij komt de uitgebreide verzekeringsdekking die je gemoedsrust geeft tijdens je reizen.

Conclusie

Met de American Express Business Green Card kies je voor een betrouwbare en flexibele partner voor je zakelijke betalingen wereldwijd. De lage jaarlijkse kosten en uitgebreide voordelen maken deze kaart een waardevolle toevoeging voor elke ondernemer.

Of het nu gaat om de Express Cash Service, het online uitgavenoverzicht, of de reisongevallen- en reisongemakkenverzekering, met deze zakelijke creditcard heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Wacht niet langer en ontdek hoe de American Express Business Green Card je zakelijke reizen kan vereenvoudigen.

Extra Verzekeringsvoordelen

Naast de standaard reisongevallenverzekering en reisongemakkenverzekering, biedt de American Express Business Green Card nog extra verzekeringsvoordelen die niet over het hoofd gezien mogen worden. Neem bijvoorbeeld de Aankoopverzekering, die nieuwe aankopen gedurende een periode van 90 dagen beschermt tegen schade of diefstal. Dit biedt een extra laag van gemoedsrust, vooral voor kostbare zakelijke aankopen.

Ook is er een Fraudeverleningsgarantie beschikbaar die je beschermt tegen ongeautoriseerde transacties. Deze functies bouwen aan de betrouwbaarheid en veiligheid van de kaart, waardoor je met vol vertrouwen internationale en online transacties kunt uitvoeren. Voer je vaak grote zakelijke betalingen online uit? Dan is het weten dat deze extra beveiliging aanwezig is, een geruststelling.

Deze talrijke verzekeringsopties dienen als een uitgebreid veiligheidsnet voor jouw bedrijf, wat een cruciale factor kan zijn bij de keuze voor een zakelijke creditcard. Deze voordelen maken de kaart niet alleen veelzijdig, maar ook buitengewoon aantrekkelijk voor het moderne bedrijfsleven. Als je deze extra's naast de standaard voordelen overweegt, valt het onderscheid duidelijk op.

Personaliseerbare Uitgavenlimieten en Rapportageopties

Een ander belangrijk kenmerk van de American Express Business Green Card is de mogelijkheid om gepersonaliseerde uitgavenlimieten in te stellen voor elke kaartgebruiker binnen je bedrijf. Dit zorgt voor een betere controle en budgetbeheer, waardoor je uitgaven kunt afstemmen op de specifieke behoeften van verschillende afdelingen of medewerkers. In combinatie met het gedetailleerde online uitgavenoverzicht kun je eenvoudig alle zakelijke transacties monitoren en analyseren.

Deze flexibele beheeropties ondersteunen je bij het optimaliseren van je bedrijfsfinanciën. Dankzij de mogelijkheid om maandelijkse, kwartaal- of jaarlijkse rapportages te genereren, heb je altijd een duidelijk beeld van de financiële gezondheid van je bedrijf. Zorg ervoor dat alle uitgaven nauwgezet worden gedocumenteerd en geanalyseerd om strategische beslissingen beter te informeren.

Het vermogen om de uitgavenlimieten aan te passen en gedetailleerde rapporten te genereren, biedt niet alleen gemak, maar ook een verbeterde kostenbeheersing. Dit maakt de American Express Business Green Card een uiterst praktisch gereedschap voor elke ondernemer die streeft naar efficiëntie en transparantie in financiële zaken.

Gepersonaliseerde Klantenservice en Exclusieve Kortingen

Een laatste, maar niet minder belangrijk voordeel van de American Express Business Green Card is de uitstekende klantenservice. Of je nu vragen hebt over je kaart, hulp nodig hebt bij een transactie of noodhulp zoekt tijdens je reizen, de 24/7 klantenservice staat altijd voor je klaar. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je problemen snel en efficiënt worden opgelost, waardoor je focus op je kernactiviteiten behouden blijft.

Daarnaast biedt de kaart een scala aan exclusieve kortingen en aanbiedingen bij aangesloten partners en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan korting op hotelboekingen, autoverhuur en zelfs bepaalde zakelijke diensten. Deze extra voordelen kunnen significant bijdragen aan kostenbesparingen, wat bijzonder nuttig is voor frequente zakenreizigers.

Samenvattend biedt de American Express Business Green Card een unieke combinatie van klantenservice en exclusieve voordelen die het dagelijkse zakelijke leven vergemakkelijken. Deze extra's maken de kaart niet alleen een tool voor betalingen, maar ook een waardevolle partner in je zakelijke reizen en uitgaven. Wil je echter andere opties voor zakelijke creditcards verkennen? Er is een alternatieve kaart die een geheel nieuwe wereld aan mogelijkheden biedt, klaar om ontdekt te worden.