re:member black anmeldelse – Din Beste Allierte i Kredittkortjungelen – ESTOA

re:member black anmeldelse – Din Beste Allierte i Kredittkortjungelen

re:member black kredittkort: Fordelsprogram, cashback og omfattende reiseforsikringer


Advertisement


Advertisement


# Velkommen til vårt dyptgående review av re:member black kredittkort, hvor vi skal utforske hvorfor dette kortet kunne være din beste allierte i kredittkortjungelen.

Med en kombinasjon av omfattende fordeler, inkludert re:member rewards og reiseforsikringer, tilbyr dette kortet noen av de beste betingelsene på markedet.

Introduksjon til re:member black kredittkort

re:member black anmeldelse viser at kortet skiller seg ut med sitt brede spekter av fordeler og høy kredittgrense. Uten tvil er dette kortet en sterk konkurrent i vår sammenligning av det beste kredittkort i Norge. Spesielt gunstig er inkludert reiseforsikring, avbestillingsforsikring og tilleggsmuligheter for ekstra forsikringspakker.

Advertisement


Fordeler gjennom re:member rewards

En av de store attraksjonene med re:member black kredittkort er re:member rewards-programmet. Gjennom dette programmet kan du få cashback på kjøp gjort i over 200 nettbutikker, med rabatter opp til 20 %. Dette gjør det enkelt å spare penger på alt fra dagligvarer til ferieutgifter.

Reiseforsikring inkludert

Når du betaler minst halvparten av reisens totale transportkostnader med re:member black, får du reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Dette dekker deg og din husstand, noe som betyr ektefelle eller samboer og barn under 21 år. Det er en kostnadseffektiv måte å sikre seg på under reise, og dessuten en av de mest omfattende forsikringspakkene tilgjengelig.

Advertisement


Trygghetspakken: Gunstige forsikringsmuligheter

Ved siden av reiseforsikringen har du også mulighet for å tegne forsikringer gjennom re:member trygghetspakken. Denne pakken inkluderer ID-tyveriforsikring og uhellsforsikring, i tillegg til egenandelsforsikring for leiebil. For en årlig kostnad på 249 kr, dette er meget attraktivt for de som ofte leier bil i utlandet.

Om kortutstederen EnterCard

re:member black kredittkort utstedes av EnterCard, en norsk filial av det svenske EnterCard Group AB. EnterCard ble etablert i 1999 som et samarbeid mellom Swedbank og Barclays. Dette gir kortet en lang historie og solid bakgrunn, noe som er viktig når man vurderer påliteligheten.

Advertisement


Vår vurdering

Vi vurderer kredittkortene basert på rente og gebyrer, fordeler, brukeropplevelse, og helhetsvurdering. Totalt sett plasserer re:member black kredittkort seg meget bra med høy poengsum i alle disse kategoriene. Rente og gebyrer får 52/100 poeng, fordeler får 73/100, brukeropplevelse får 98/100, og helhetsvurderingen lander på 75/100, noe som gjør at kortet skiller seg ut som et meget pålitelig alternativ.

Rabatter og bonusordninger

Gjennom sitt Reward-program byr re:member på en rekke rabatter:

Advertisement


  • Opptil 10 % rabatt på Expedia.no
  • Opptil 10 % rabatt på Hotels.com
  • Opptil 8 % rabatt på CDON.com
  • Opptil 7 % rabatt på Adlibris
  • Opptil 5 % rabatt på AliExpress
  • Opptil 4 % rabatt på Booking.com
  • Opptil 3 % rabatt på Dustin Home
  • Opptil 2 % rabatt på Apple Store

Rente og gebyrer

Generelt sett har re:member black en rekke gebyrer og renter som er gode i konkurranse med andre kort. Det er null årlig avgift, og kredittrammen varierer fra 5 000 kr til 150 000 kr. Kortet tilbyr 45 dagers rentefri periode, noe som gir deg tid til å betale uten ekstra kostnader.

Forsikringer

Reise- og avbestillingsforsikring

Med reisen forsikring inkludert har du mulighet til å nyte ferien uten ekstra bekymringer. Forsikringen dekker reisegods, forsinket reisegods, avbestilling og flere uforutsigbare hendelser under din reise.

Trygghetspakken

Denne pakken kombinerer de mest populære forsikringene i en avtale, inkludert ID-tyverisikring, egenandelsforsikring for leiebil, og kjøpsgaranti.

Hvordan søke om re:member black kredittkort

Du må fylle 18 år, ha en fast inntekt, og ikke ha betalingsanmerkninger for å søke om re:member black kredittkort. EnterCard gjennomfører en vurdering basert på nøkkeltall fra kredittopplysning og ditt samlede gjeldsbeløp kan ikke overstige fem ganger brutto inntekt.

Brukererfaring med re:member black kredittkort

Hva synes andre om re:member black kredittkort? Kortet anses som brukervennlig med gode kundeserviceopplevelser og en enkel søknadsprosess.

Totalt sett er re:member black kredittkort et meget konkurransedyktig alternativ. Med omfattende reiseforsikring, cashback-muligheter, og attraktive rabatter, er det et av de beste kredittkortene på markedet i Norge.

re:member black fordeler for daglige bruk

En annen stor fordel med re:member black kredittkort er de høye kredittgrensene som tilbys. Fra 5 000 kr opptil 150 000 kr, gir dette kortet en betydelig fleksibilitet for både større innkjøp og daglige utgifter. For brukere som ønsker å ha en sikkerhetsbuffer eller planlegger større investeringer, er dette en av de mest attraktive funksjonene ved kortet. Den lave renten på kortet gjør det også til et foretrukket valg blant mange brukere. Med en effektiv rente på 25,4 %, når man betaler hele saldoen innen den rentefrie perioden, vil man ikke pådra seg noen ekstra renter. Dette er en betydelig fordel som setter re:member black foran mange andre alternativer på markedet. Lurer du på hvordan andre funksjoner kan sammenlignes? Hold på, vi har mer informasjon!

Mindre kjente forsikringsfordeler

Når det gjelder forsikringer, er det flere mindre kjente fortrinn som re:member black tilbyr. For eksempel, ID-tyverisikringen dekker kostnader forbundet med identitetstyveri, inkludert juridisk bistand og kostnader for å gjenopprette identiteten din. Egenandelsforsikringen for leiebil er også et stort pluss for de som ofte reiser og leier bil. Denne forsikringen dekker opptil 15 000 kr av egenandelen du må betale ved skade eller tyveri av leiebil. Dette gir ekstra trygghet når man er på reise og gjør at man slipper å betale dyre egenandeler selv om uhellet skulle være ute. Leter du etter et kort som gir enda flere spesialtilbud?

Konklusjon på re:member black anmeldelse

Ved å velge re:member black, får du ikke bare et kredittkort med høy kredittgrense og lav rente, men også en rekke fordeler som kan gjøre hverdagen enklere og rimeligere. Fra omfattende rabattordninger og cashback-muligheter til solid reiseforsikring og ekstra dekning, er dette kredittkortet konstruert for å møte behovene til dagens forbrukere. Den brukervennlige plattformen og gode kundeserviceopplevelser gjør også søknadsprosessen og daglig bruk problemfri. Ønsker du å utforske et alternativ med unike fordeler som kan overraske deg?