Mastercard Platinum anmeldelse: Din nøgle til luksuriøse rejser og sikkerhed – ESTOA

Mastercard Platinum anmeldelse: Din nøgle til luksuriøse rejser og sikkerhed

Oplev fordelene ved Mastercard Platinum, fra rejseforsikring til Priority Pass og eksklusive rabatter


Advertisement


Advertisement


# Mastercard Platinum anmeldelse: Din nøgle til luksuriøse rejser og sikkerhed

Oplev fordelene ved Mastercard Platinum, fra rejseforsikring til Priority Pass og eksklusive rabatter

Luksuriøse rejser, eksklusive rabatter og omfattende forsikringer – alt dette og mere finder du med Mastercard Platinum. Med dette kort i hånden får du en uovertruffen kombination af komfort, sikkerhed og internationale fordele, der gør det til den perfekte rejsepartner.

Advertisement


Fordele ved Mastercard Platinum

Mastercard Platinum tilbyder en række imponerende fordele for dem, der værdsætter ekstra tryghed og komfort under deres rejser. Kortet er en international kreditkort løsning, der giver dig op til 45 dages rentefri kredit. Dette er en fantastisk mulighed for nemt at håndtere dine udgifter, uanset hvor i verden du befinder dig.

  • International kreditkort: Kredit uden renter i op til 45 dage.
  • Rejseforsikring: Dækker dig og din husstand globalt i op til 60 dage.
  • Priority Pass: Adgang til over 1.300 lufthavnslounger verden over.
  • Eksklusive rabatter: Specielle tilbud på biludlejning og shopping.
  • Familiekort: Mulighed for at få et ekstra kort til familiemedlemmer.
  • EuroBonus point: Optjen ekstra SAS EuroBonus point som BoligBank 365 eller Private Banking kunde.

Oplev forsikringerne på Mastercard Platinum

En af de mest fremragende funktioner ved Mastercard Platinum er de omfattende forsikringsfordele. Rejseforsikringen omfatter sygdom eller uheld på rejsen og gælder for både dig og din familie. Med Mastercard Platinum er du altid godt dækket ind, og SOS International står klar til at yde assistance døgnet rundt.

Advertisement


Foruden rejseforsikringen tilbyder kortet også afbestillingsforsikring, som beskytter dig mod uforudsete hændelser, der kan forstyrre dine planer. Desuden får du en shoppingforsikring, der sikrer dine køb, samt en udvidet garanti på elektroniske apparater, der er betalt med kortet.

Fortsæt med at læse for at opdage nogle af de unikke fordele, der gør Mastercard Platinum til et uundværligt kort for den rejsende.

Advertisement


Eksklusive rabatter og fordele

Med Mastercard Platinum kan du drage fordel af en række attraktive rabatter og specielle tilbud, der er designet til at give dig en luksuriøs oplevelse. Du kan få rabat på biludlejning hos partnerne AVIS og Hertz. For at få disse rabatter, skal du blot tilmelde dig AVIS Preferred Club eller bruge dit kort hos Hertz.

Desuden giver Priority Pass dig adgang til mere end 1.300 lounges i lufthavne verden over, hvor du kan slappe af og nyde faciliteter af høj kvalitet, uanset hvor du rejser hen.

Advertisement


Sådan ansøger du om Mastercard Platinum

At ansøge om et Mastercard Platinum er en ligetil proces. Du skal blot udfylde ansøgningsblanketten, som kan findes på Nykredit's hjemmeside, og indsende din ansøgning. Efter godkendelse vil du modtage dit kort samt detaljer om de mange fordele, det giver dig.

Her ser vi en dybere forklaring på, hvordan du kan begynde at nyde fordelene ved Mastercard Platinum snart.

Oplev bedre rejseoplevelser med Mastercard Platinum

Med et Mastercard Platinum i hånden er dine rejseoplevelser altid et hak bedre. Ikke alene giver kortet dig finansiel fleksibilitet og sikkerhed, men det åbner også døren til tjenester, der gør dine rejser mere bekvemme og behagelige. Fra loungeadgang med Priority Pass til omfattende rejseforsikringer, er Mastercard Platinum din pålidelige rejsekammerat.

Hæve penge med Mastercard

En af de praktiske funktioner ved Mastercard Platinum er muligheden for at hæve penge nemt og bekvemt, uanset hvor du befinder dig. Du kan hæve op til