Oplev Eksklusivitet med Mastercard Platin fra Danske Bank – ESTOA

Oplev Eksklusivitet med Mastercard Platin fra Danske Bank

Kreditkort med Rejseforsikring, Concierge Service, og Prioritized Pass – Skræddersyet Betalingsløsning uden Renteforpligtelser


Advertisement


Advertisement


## Med Mastercard Platin fra Danske Bank får du adgang til et univers af eksklusivitet og fordele Med dette kreditkort er udformet til at imødekomme de mest krævende behov, samtidig med at det tilbyder en bred vifte af tilføjede bekvemmeligheder og tjenester. Hvis du værdsætter luksus og et højt serviceniveau, er dette kortet for dig.

Fordele ved Mastercard Platin

Med Mastercard Platin får du ikke kun et kreditkort, men også en omfattende årsrejseforsikring for dig og din nærmeste familie. Denne forsikring dækker hele verden, så uanset hvor dine eventyr fører dig hen, er du altid beskyttet.

Skræddersyet Betalingsløsning med Mastercard

En af de mest attraktive funktioner ved Mastercard Platin er muligheden for at skræddersy dine betalinger. Du kan vælge mellem en debet- og kreditfunktion hver gang du bruger kortet.

Advertisement


Danskebank Concierge Service

Med Mastercard Platin fra Danske Bank får du adgang til den eksklusive Danskebank Concierge Service.

Hvordan Ansøger man om Mastercard Platin?

Ansøgningen om et Mastercard Platin kan ske direkte via netbank, og den kræver kreditgodkendelse.

Advertisement


Prisstruktur og Vilkår

Priser og vilkår for Mastercard Platin kan findes i den officielle prisliste fra Danske Bank.

Kortsikkerhed med Mastercard

Mastercard Platin er designet med høj sikkerhed.

Advertisement


Rentefri Kredit med Mastercard Platin

En anden stor fordel er den rentefrie kreditperiode på op til seks uger, som Mastercard Platin tilbyder.

Betaling i Rater

Har du brug for at sprede dine udgifter over en længere tidsperiode? Med Mastercard Platin kan du vælge betaling i rater for køb over 500 kr.

Advertisement


Klar fordel med Danske Bank

Bruger du dit Mastercard Platin fra Danske Bank, kan du forvente en bedre valutakurs sammenlignet med, hvis du veksler penge før rejsen.

Alt i alt, tilbyder Mastercard Platin fra Danske Bank en unik kombination af sikkerhed, fleksibilitet og eksklusivitet. Med dens omfattende rejseforsikringer og skræddersyede betalingsmuligheder er det uden tvivl et af de mest alsidige og luksuriøse kreditkort på markedet.

Hvis du ønsker at styrke din økonomiske sikkerhed, er Mastercard Platin fra Danske Bank et fremragende valg. Med avanceret kortsikkerhed, inklusive muligheden for at få SMS-alarmer ved mistænkelige transaktioner, kan du føle dig tryg ved at bruge dit kort, både hjemme og i udlandet. Din næste luksuriøse oplevelse venter måske lige om hjørnet.