Ervaar Premium Reizen met de American Express Flying Blue Silver Creditcard – ESTOA

Ervaar Premium Reizen met de American Express Flying Blue Silver Creditcard

Geniet van vliegen, het sparen van mijlen en een gratis eerste jaar in Nederland.


Advertisement


Advertisement


# Ervaar het ultieme gemak en de luxe van reizen met de American Express Flying Blue Silver creditcard

Deze kaart biedt niet alleen een exclusieve toegang tot talloze voordelen, maar maakt het ook mogelijk om Miles te sparen terwijl u vliegt, online winkelt, of zelfs tankt. Bent u klaar om uw reiservaring naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan waarom de Flying Blue Silver creditcard een must-have is voor frequent flyers.

Over de American Express Flying Blue Silver creditcard

KLM heeft een eigen frequent flyer programma genaamd ‘Flying Blue’. Voor iedere keer dat je aan boord stapt van een KLM, Air France of een van de airline partners, ontvang je spaarpunten die ‘Miles’ worden genoemd. Daarbij functioneert de Flying Blue Silver card als een soort spaarkaart. Je spaart namelijk Miles door te vliegen maar ook door online te winkelen, te tanken en door vliegtickets te kopen. Met de Flying Blue Silver card word je automatisch lid van het Flying Blue programma en kun je beginnen met het sparen van Miles.

Advertisement


Voordelen van de Flying Blue Silver creditcard

  • Eerste jaar gratis, ter waarde van €75.
  • Ontvang twee gratis extra Silver cards, ideaal voor familieleden.
  • Krijg 2500 Miles cadeau bij het aanvragen van de kaart.
  • Jaarlijks 15 zogeheten experience points (XP).
  • Toegang tot Airport Lounges.
  • Vergoeding bij een vertraagde vlucht.
  • Aankopen zijn 90 dagen verzekerd.
  • 24/7 Global Assist voor wereldwijde hulp bij problemen.

De Flying Blue Silver creditcard aanvragen? Hoe ga je te werk?

Het aanvragen van de Flying Blue Silver card is eenvoudig online te regelen. Zorg ervoor dat je je identiteitsbewijs, zoals een paspoort of rijbewijs, bij de hand hebt. Volg deze stappen om snel gebruik te kunnen maken van deze populaire creditcard:

  1. Vul het online aanvraagformulier in.
  2. De creditcardaanbieder controleert je aanvraag. Soms wordt aanvullende informatie opgevraagd.
  3. Is je aanvraag goedgekeurd? Dan ligt de Flying Blue Silver card binnen 10 werkdagen op je deurmat.
  4. Activeer de creditcard online of telefonisch.

Voorwaarden voor het aanvragen van de Flying Blue Silver creditcard

De Flying Blue Silver card biedt veel voordelen, maar er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:

Advertisement


  • Je moet minstens 18 jaar oud zijn.
  • Je moet een bruto jaarinkomen van minimaal €23.000 hebben.
  • Je moet een lopende privérekening hebben bij een Nederlandse bank.
  • Geen negatieve BKR-registratie, oftewel geen openstaande schulden.
  • Het welkomsttegoed van 2500 Miles ontvang je alleen als je binnen drie maanden €500 uitgeeft en het afgelopen jaar geen American Express creditcard hebt gehad.

Specificaties en kosten van de Flying Blue Silver creditcard

De kaart biedt diverse specificaties en kosten:

  • Prijs eerste jaar: gratis
  • Prijs vanaf tweede jaar: €75
  • Standaard limiet: geen vaste limiet
  • Rente na betaaltermijn: n.v.t.
  • Inkomenseis: €1.917 bruto per maand
  • Actie: Jaarlijks 15 XP cadeau
  • Cash pinnen: maximaal €2.800 per maand
  • Aantal inbegrepen kaarten: 3
  • Prijs extra kaart: €0
  • Tijd tot goedkeuring: 10 dagen
  • Soort kaart: creditcard – betalen achteraf

Waarom kiezen voor de Flying Blue Silver creditcard?

Naast de uitgebreide voordelen, is de Flying Blue Silver creditcard ontworpen met de reiziger in gedachten. Of je nu vaak vliegt, regelmatig online winkelt, of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare creditcard met een flexibele bestedingslimiet, deze kaart biedt alles. Met de mogelijkheid om XP punten te verzamelen, vergoedingen bij vertraging, en een uitgebreide verzekering, is het een waardevolle aanvulling op je portemonnee.

Advertisement


Snel een creditcard aanvragen

Tijdens het reizen is flexibiliteit belangrijk. Of het nu gaat om onverwachte vertragingen, lost baggage, of onvoorziene uitgaven, de Flying Blue Silver creditcard zorgt ervoor dat je voorbereid bent. De kaart aanvragen is snel en eenvoudig, en binnen 10 dagen kun je de voordelen ervan ervaren. Voel je gerustgesteld met een creditcard die je meerdere services biedt zonder extra kosten, ideaal voor frequente reizigers.

Luchthaven toegang en meer

Een van de meest populaire voordelen van deze kaart is de toegang tot exclusieve luchthavenlounges. Na een lange vlucht is er niets beter dan ontspannen in een comfortabele lounge met gratis eten en drinken. Bovendien bieden deze lounges vaak rustige werkruimtes en gratis Wi-Fi, wat ideaal is voor zakenreizigers. Dankzij de Flying Blue Silver creditcard krijg je toegang tot deze faciliteiten, waardoor je reiservaring aanzienlijk wordt verbeterd.

Advertisement


Kortom, de American Express Flying Blue Silver creditcard combineert gemak, voordelen en flexibiliteit in één kaart. Begin met het verzamelen van Miles, geniet van zorgenloos reizen met uitgebreide verzekeringen, en ontdek een wereld aan voordelen vandaag nog door simpelweg deze fantastische kaart aan te vragen.

Bespaar geld terwijl je reist

Een extra voordeel van de Flying Blue Silver creditcard is de besparing die je kunt realiseren tijdens het reizen. Dankzij de uitgebreide reisverzekeringen die bij de kaart horen, bespaar je op extra kosten die je normaal aan externe verzekeringsmaatschappijen zou moeten betalen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om door heel Europa met kortingen te reizen, door de samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties. Het spaarsysteem is niet alleen handig voor frequente reizigers, maar ook voor diegenen die incidenteel vliegen en willen profiteren van betere deals en aanbiedingen. Het is essentieel om het volledige potentieel van de kaart te benutten om maximale besparingen te realiseren.

Ervaring en expertise in de reiswereld

American Express en Flying Blue hebben decennia van ervaring en expertise in het bedienen van reizigers wereldwijd. Deze kennis vertaalt zich in een onberispelijke klantenservice en producten die ontworpen zijn om te voldoen aan de eisen van de moderne reiziger. De Flying Blue Silver creditcard biedt een combinatie van betrouwbaarheid en innovatie, waardoor je altijd verzekerd bent van de beste voordelen en services tijdens je reizen. Dit vertrouwen maakt de kaart een uitstekende keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en zorgeloos reizen. De kaart biedt ook regelmatig updates en nieuwe functies, die je ervaring steeds weer verbeteren.

Toegang tot exclusieve evenementen en ervaringen

Een ander uniek aspect van de Flying Blue Silver creditcard is de toegang tot exclusieve evenementen en ervaringen. Leden worden regelmatig uitgenodigd voor speciale evenementen, zoals VIP-ontvangsten, concerten en sportevenementen. Deze ervaring begint al op de luchthaven, waar je kunt genieten van comfortabele lounges. De kaart biedt ook mogelijkheden om deel te nemen aan unieke reiservaringen en maatwerk gastvrijheid, waardoor je reizen nog specialer worden. Wil je meer weten over een geheel andere creditcardoptie die misschien beter bij je past? Ontdek een verrassende alternatief dat je verwachtingen zou kunnen overtreffen.