Inbank Platinum Metal – Krediitkaartide Uus Tase – ESTOA

Inbank Platinum Metal – Krediitkaartide Uus Tase

Tasuta Lounge Sissepääs ja Ulatuslik Reisikindlustus


Advertisement


Advertisement


# Inbank Platinum Metal – Krediitkaartide Uus Tase

Inbank Platinum Metal kaart pakub tipptasemel hüvesid ja erakordset teenindust, mis muudavad sinu igapäevaoste ja reisimise mugavamaks ja turvalisemaks. See kaart, mille krediidilimiit võib ulatuda kuni nelja kuupalgani, võimaldab tehinguid kuni 45 päeva intressivabalt. Loe edasi, et avastada, miks see kaart võib olla just see, mida oled otsinud, ja millised eelised see endaga kaasa toob.

Ulatuslik reisikindlustus

Inbank Platinum Metal kaardiga kaasneb ulatuslik reisikindlustus, mis katab nii sinu kui ka sinuga koos reisivate pereliikmete vajadused. Kindlustus sisaldab meditsiiniabi ja õnnetusjuhtumikindlustust, mis katab ootamatu hambaravi ja COVID-19 kindlustuse. Lisaks pakub pagasikindlustus hüvitist kadunud või hilinenud pagasi eest ning rendiauto kaskokindlustus aitab säästa autorendi kuludelt, kattes lisakindlustuse.

Advertisement


Tasuta Lounge Sissepääs

Platinum Metal kaart annab sulle tasuta sissepääsu privaatsetesse ootesaalidesse üle 1100 lennujaamas maailmas. Olenemata lennufirmast või piletiklassist, saad nautida mugavat ja privaatset ootesaali lihtsa kaardi esitamisega. Külastuste arv on piiramatu!

Tipptasemel reisiteenindus

Inbank Platinum Metal kaardi omanikuna saad liituda Estravel Platinum Clubi programmiga, mis pakub mitmeid reisihüvesid. Kui sa ei soovi või ei jõua reisikorraldusega tegeleda, jäta see Estraveli hoolde. Nad soovitavad sulle parimaid sihtkohti ja pakette, et muuta sinu puhkus täiuslikuks.

Advertisement


Ostukindlustus Inbank

Inbanki kaardiga teenid oma lemmikpoodides 2% raha tagasi igalt ostult. Cashbacki teenivad poed ja kategooriad saad ise valida ning valikut muuta iga 30 päeva järel. Lisaks kehtib sinu ostudele automaatselt ostukindlustus: kui su uued asjad saavad 180 päeva jooksul kahjustada, hävivad või varastatakse ära, siis kindlustus hüvitab asendamise kuni 10 000 € ulatuses aastas.

Krediidilimiit kuni 45 päeva intressivaba

Inbank Platinum Metal kaardiga saad kasutada paindlikku krediidilimiiti, mis ulatub kuni nelja kuupalgani. Kõik tehingud on intressivabad kuni järgmise kuu 15. kuupäevani. Kui sa soovid kasutada suuremat summat või kui krediit ei ole sinu jaoks, saad kanda oma kaardikontole raha juurde.

Advertisement


Raha tagasi programm

Inbanki raha tagasi programm on kasulik, kuna iga Inbanki kaardiga sooritatud ost tagastab sulle 2% ostusummast. See on suurepärane viis, kuidas igapäevased kulud enda kasuks tööle panna. Lisaks üllatab Inbank sind pidevalt soodustuste ja pakkumistega, mis muudavad ostlemise veelgi nauditavamaks.

Talvespordi lisakaitse

Kõigi talisportlaste jaoks on Inbank Platinum Metal kaart suurepärane. Talvespordi lisakaitse tagab, et suusareisil on su varustus ja tervis kindlustatud. Kui lumeolud rikuvad plaanid või varustusega juhtub midagi, oled sina ja sinu rahakott kaitstud.

Advertisement


Inbank Pay äpp

Kaardi kõikide funktsioonide haldamiseks on Inbank Pay äpp peaaegu kohustuslik. See mugav äpp võimaldab sul jälgida oma tehinguid reaalajas, muuta cashbacki teenivate poodide valikuid ja taotleda lisateenuseid. Lae äpp alla ja naudi täielikku kontrolli oma kaardi üle juba täna!

Inbank Platinum Metal kaardi eelised

Inbank Platinum Metal kaardi eelised on mitmekesised ja ulatuslikud. Tasuta lounge sissepääs, reisikindlustus, ostukindlustus ja raha tagasi programm on vaid mõned hüved. Kui lisada siia veel talvespordi lisakaitse ja rendiauto kaskokindlustus, siis on selge, et see kaart on loodud pakkuma maksimaalset väärtust ja kindlustunnet igas olukorras.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Inbank Platinum Metal on tõeline krediitkaartide uus tase, mis viib sinu ostlemiskogemuse ja reisimise uuele tasandile. Täida oma unistused ja avasta uusi võimalusi, tehes seda turvaliselt ja mugavalt. Tänu Inbankile on luksus ja kasulikkus täiuslikus tasakaalus.

Vali kvaliteet, vali Inbank Platinum Metal! Erakordne krediitkaart, nagu Inbank Platinum Metal, pakub ka palju enamat kui lihtsalt reisimise ja ostude eeliseid. Kaardi meditsiiniabi kindlustus hõlmab laialdast arstiabi, mis aitab rahulikult reisida. Talvespordi lisakaitse on eriti muljetavaldav neile, kes naudivad suusareise või lumelauasõitu – olles kindlustatud, võid rahulikult keskenduda ainult sportimisele, teades, et ootamatud tervisehädad või vigastused on kaetud ning varustuse kaotus või kahjustused ei muuda puhkust.

Lisaks praktilistele hüvedele pakub Inbank Platinum Metal kaart ka luksuslikke eeliseid. Näiteks, autorendi kindlustus katab lisaks kulukatele kahjujuhtumitele ka autorendi kulud. See võimaldab sul rentida autot soodsatel tingimustel ja kindlustundega, et võimalikus õnnetusjuhtumis või kahjustuses saad kindlustusest abi. Kaardi omamine tähendab mitte ainult reisimise ja ostude mugavust, vaid ka võimalust nautida igapäevaelus luksust ja turvalisust.

Inbank Pay äpp muudab finantside jälgimise ja haldamise äärmiselt lihtsaks ja mugavaks. Selle rakenduse kaudu saad hallata oma krediitkaarti, jälgida tehinguid reaalajas ja teha kiireid kaardimakseid. Äpp võimaldab seadistada ka erinevaid märguandeid, mis aitavad hoida silma peal kulutustel ja meelde tuletada tähtsate maksete tegemise. Äpp on samuti hädavajalik tööriist neile, kes soovivad koheselt teavitusi ja kontrolli oma kulude üle – kõik see on võimalik vaid paari klõpsuga.

Kui otsid krediitkaarti, mis pakub ainulaadseid ja ulatuslikke hüvesid, siis Inbank Platinum Metal on kindlasti kaalumist väärt. Kuid kas oled kunagi mõelnud, millised muud valikud võiksid sind veel enam üllatada? Avasta võimalusi teise erilise krediitkaardiga ja leia oma ideaalne maksekaart, millel on omaette eelised ja võimalused.