Αφήστε την επιστροφή των αγορών σας να ξεκινήσει με τα notos πολυκαταστήματα! – ESTOA

Αφήστε την επιστροφή των αγορών σας να ξεκινήσει με τα notos πολυκαταστήματα!

Πώς οι επιστροφές και τα προνόμια αγορών με την κάρτα notosplus Visa μπορούν να κάνουν τις αγορές σας πιο διασκεδαστικές και πιο αποδοτικές;


Advertisement


Advertisement


Το shopping αποκτά μια ολοκαίνουργια διάσταση με τα προνόμια που προσφέρει η κάρτα notosplus Visa. Αναρωτιέστε πώς θα μπορούσε να γίνει το shopping ακόμη πιο διασκεδαστικό και αποδοτικό; Καλά, είναι η ώρα να αποκαλύψουμε αυτά τα επιφυλαγμένα μυστικά για εξοικονόμηση χρημάτων και έξυπνες αγορές.

Ξεκινώντας από τις αγορές σας στα notos πολυκαταστήματα, η κάρτα notosplus Visa σας χαρίζει 10% επιστροφή! Δηλαδή, αν αγοράσετε αγαθά ή υπηρεσίες αξίας, λέμε έτσι, 100 ευρώ, θα πάρετε πίσω 10 ευρώ! Αυτό δεν είναι μόνο στις αγορές που πραγματοποιούνται στα notos πολυκαταστήματα, αλλά και στα notoshome και notosexclusive.

Αλλά τι γίνεται με τις υπόλοιπες αγορές σας; Ακόμη και εκεί, υπάρχει 1% επιστροφή για όλες τις αγορές σας, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό ή στο διαδίκτυο online. Αυτό καθιστά την κάρτα notosplus Visa τον ιδανικό συνοδοιπόρο για τις αγορές σας, είτε βρίσκεστε στην Ελλάδα, είτε ταξιδεύετε εκτός χώρας.

Advertisement


Αυτό δεν είναι όλο που έχει να προσφέρει η κάρτα notosplus Visa. Φανταστείτε να μπορείτε να απολαμβάνετε προνομιακές εκπτώσεις στα πολυκαταστήματα notos, notoshome και notosexclusive, να έχετε την ευκαιρία για άτοκες δόσεις για τις αγορές σας, και ίσως το πιο σημαντικό, να μην πρέπει ποτέ να ανησυχήσετε για την εξόφληση των αγορών σας σε δόσεις έως 36 μήνες!

Σκεφτείτε τη notosplus Visa ως ένα νέο είδος πιστωτικής κάρτας που σας φέρνει προνόμια αγορών που κυμαίνονται από δωρεάν αποστολή αγορών μέχρι προτεραιότητα στη δωρεάν μεταποίηση ρούχων.

Advertisement


Ποτέ δεν έχει υπάρξει καλύτερη στιγμή να αξιοποιήσετε τις αγορές σας και να μετατρέψετε το shopping σε μια εμπειρία που εξαργυρώνει. Απόκτησε σήμερα την κάρτα notosplus Visa και απολαύστε πλεονεκτήματα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Δεν είναι όλα! Με την κάρτα notosplus Visa, μπορείτε να κερδίζετε πουλίδια κάθε φορά που κάνετε μια αγορά. Μετά από κάθε αγορά, συλλέγετε πουλίδια που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να εξασφαλίσετε ακόμη καλύτερες εκπτώσεις στο μέλλον. Δεν είναι απλώς ένα όφελος για εσάς – είναι ένας τρόπος για να εκτιμήσουμε την πιστότητά σας!

Advertisement


Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αγορά σας με την κάρτα notosplus Visa; Κάντε το δικό σας προσωπικό assistant για τις αγορές σας. Η κάρτα notosplus Visa δίνει τη δυνατότητα μιας πιο άνετης, βολικής και αποδοτικής εμπειρίας αγορών.

Με όλα αυτά τα προνόμια, γιατί να αγοράζετε με οποιαδήποτε άλλη κάρτα; Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα notosplus Visa, γνωρίζετε ότι θα λάβετε περισσότερη αξία από τις αγορές σας. Σε αυτήν την περίπτωση, πραγματικά αγοράζετε περισσότερο για λιγότερα!

Advertisement


Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να απολαμβάνετε όλα αυτά τα εξαιρετικά που προσφέρει η κάρτα notosplus Visa. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε βήμα του δρόμου. Μετάβαση για να δείτε πως μπορεί να γίνει η εμπειρία αγορών μια πιο αποδοτική, ευχάριστη και διασκεδαστική, καθώς αποκτάτε τις καλύτερες αναλογίες των προϊόντων που αγαπάτε.