Δάνεια χαμηλού επιτοκίου με ασφαλιστική κάλυψη! – ESTOA

Δάνεια χαμηλού επιτοκίου με ασφαλιστική κάλυψη!

Γνωρίστε τα καταναλωτικά δάνεια “Alpha Όλα σε 1” που σας προσφέρουν ασφάλεια και άνεση.


Advertisement


Advertisement


Αναζητάτε ένα δάνειο που συνδυάζει ασφάλεια, χαμηλό επιτόκιο και μηνιαία δόση; Δεν χρειάζεται να ψάξετε περαιτέρω. Η Alpha Bank έχει σχεδιάσει το πρωτοποριακό πρόγραμμα Alpha Όλα σε 1 για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να οργανώσουν τα οικονομικά τους και να συγκεντρώσουν τις ενήμερες οφειλές τους από δάνεια και κάρτες Alpha Bank σε ένα μόνο δάνειο. Θυμηθείτε, το σημαντικότερο ότι υπάρχει είναι η δυνατότητα του Alpha Όλα σε 1 να σας προσφέρει έναν εύκολο τρόπο συγκέντρωσης και διαχείρισης των οφειλών σας.

Χαρακτηριστικά Δανείων Alpha Όλα σε 1

Η Alpha Bank σχεδίασε το πρόγραμμα Alpha Όλα σε 1 για να πληρώνετε μία δόση και μάλιστα μειωμένη, έως και στο μισό από αυτές που πληρώνατε μέχρι σήμερα. Αυτή η μηνιαία δόση μπορεί να είναι όσο χαμηλή επιθυμείτε, πάντα βέβαια σε συνάρτηση με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Advertisement


Επιπρόσθετα, για να επωφεληθείτε από τα προνόμια του προγράμματος, θα πρέπει οι οφειλές σας συγκεντρωτικά να κυμαίνονται από Ευρώ 1.500 έως Ευρώ 150.000. Αυτό σημαίνει ότι η Alpha Bank σας προσφέρει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα, ανεξάρτητα από το ύψος των οφειλών σας.

Διάρκεια αποπληρωμής

H διάρκεια του προγράμματος Alpha Όλα σε 1 μπορεί να είναι:

Advertisement


  • από 6 έως 96 μήνες για δάνεια χωρίς προσημείωση
  • από 12 έως 240 μήνες για δάνεια με προσημείωση.

Συνεπώς, ανάλογα με τον τύπο του δανείου και του επιθυμητού χρόνου αποπληρωμής, μπορείτε να επιλέξετε την πλέον ευνοϊκή για εσάς λύση.

Διαθέσιμα επιτόκια

Οι επιλογές που αφορούν το επιτόκιο είναι δυόμισι, ο καθένας με διαφορετικό ύψος και διάρκεια εφαρμογής. Συγκεκριμένα:

Advertisement


(1) Σταθερό επιτόκιο, 14,00% καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος

(2) Κυμαινόμενο επιτόκιο, Euribor 3M, πλέον περιθωρίου 5,50%, ισχύει για δάνεια με προσημείωση ακινήτου.

Advertisement


Έξοδα επεξεργασίας αιτήματος

Κατά την υποβολή του αιτήματος για δάνειο, υπάρχουν κάποια έξοδα επεξεργασίας που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Ευρώ 180 για δάνεια χωρίς προσημείωση
  • Ευρώ 250 για δάνεια με προσημείωση.

Συμπέρασμα

Οι συνθήκες που επικρατούν στην οικονομία σήμερα δεν είναι πάντα οι πιο ευνοϊκές. Αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην προσπάθειά σας να διαχειριστείτε με ευελιξία τις οικονομικές σας δεσμεύσεις. Γι’ αυτό το αντιμετωπίζουμε με την προσφορά του προγράμματος Alpha Όλα σε 1 που αποτελεί μια ευέλικτη και πρακτική λύση, ιδανική για την αποπληρωμή των οφειλών σας.

Ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Το πρόγραμμα Alpha Όλα σε 1 είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ασφαλή, σίγουρη και αποτελεσματική προσέγγιση στην διαχείριση των δανείων τους. Επιλέγοντας αυτό το πρόγραμμα, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στην εμπειρία της Alpha Bank καθώς και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του ανάλογου ομάδας.

Η επιλογή που σας πρέπει

Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο και προσπάθεια για να βρείτε την τέλεια λύση δανείου. Το πρόγραμμα Alpha Όλα σε 1 δημιουργήθηκε για να απλοποιήσει τη διαχείριση των οικονομικών σας. Με τους προσαρμόσιμους όρους και τις εύκολες προϋποθέσεις, είναι το ιδανικό εργαλείο για οποιονδήποτε καταναλωτή που χρειάζεται αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η ασφάλεια και η άνεση που αξίζετε

Το πρόγραμμα δανείων Alpha Όλα σε 1 μπορεί να σας προσφέρει την ασφάλεια και την άνεση που αναζητάτε. Μειώνει τις ανησυχίες σας για την ταχεία πληρωμή των οφειλών σας και σας δίνει τον χρόνο και τον χώρο για να συγκεντρώνετε τους πόρους σας. Δεν θα βρείτε καλύτερη λύση για τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Αδημονείτε να μάθετε περισσότερα;

Έχετε ακόμη απορίες για το πρόγραμμα Alpha Όλα σε 1; Επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Τότε, δεν πρέπει να χάσετε την επόμενη κατατοπιστική σειρά μας που θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα σας οδηγήσει στην επιτυχή διαχείριση του δάνείου σας. Fique ligado!

Έτοιμο! Βρήκαμε ένα Δάνειο για Εσάς

Με βάση τις απαντήσεις σας, εντοπίσαμε το τέλειο δάνειο για εσάς.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

Προσφορά ισχύει για τα επόμενα

Λεπτά και
Δευτερόλεπτα