Μάθετε τα πάντα για το στεγαστικό δάνειο σταθερής εστίασης – ESTOA

Μάθετε τα πάντα για το στεγαστικό δάνειο σταθερής εστίασης


Advertisement


Advertisement


Αν θέλετε να αγοράσετε οικόπεδο για να χτίσετε σπίτι ή σκέφτεστε να αγοράσετε ένα νέο σπίτι με χαμηλές δόσεις και σταθερό επιτόκιο, η Estia Fixo είναι το ιδανικό μέρος για αυτή την επένδυση, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας χωρίς πίεση, εύκολα και γρήγορα.  

Στην Estia Fixed μπορείτε να επιλέξετε το επιτόκιο που θα πληρώνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας ή για τα πρώτα χρόνια, μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε το δάνειο πρόωρα και χωρίς κόστος, και προσφέρουμε επίσης διάφορα πλεονεκτήματα όπως, ευελιξία όταν πρόκειται να ζητήσετε κάποια αποπληρωμή, ηλεκτρονική αίτηση μέσω Internet Banking και το πιο σημαντικό εδώ στην Estia μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα κατάλληλο στεγαστικό δάνειο για αγορά γης, νέα κατοικία και επισκευές.   


Advertisement


Απαιτήσεις δανείων σταθερής εστίασης

Για να καταλάβετε καλύτερα πώς λειτουργεί η υποβολή αίτησης για δάνειο στην Estia πρέπει να γνωρίζετε το ποσό και αν έχουμε ορισμένους περιορισμούς εκείνη τη στιγμή. Μπορείτε να ζητήσετε από 10.000 ευρώ μέχρι το συνολικό ποσό του οφειλόμενου τιμήματος ανάλογα με το συμβόλαιο αγοράς και το κόστος των εργασιών. 

Ένα σημαντικό σημείο είναι ότι πριν υποβάλετε αίτηση για το δάνειό σας, υπολογίζουμε πρώτα την αξία του ακινήτου και ποιο είναι το μηνιαίο εισόδημά σας, είναι απαραίτητο για εμάς να έχουμε την εγγύηση ότι έχετε μια σταθερότητα και ότι τόσο η αξία του ακινήτου όσο και το εισόδημά σας είναι σύμφωνες, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και να πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις κατά τη στιγμή της αίτησης, ώστε να γνωρίζουμε πόσο μπορείτε να πληρώνετε κάθε δόση.

Advertisement


Η πιο σημαντική προϋπόθεση είναι ότι κατά τη στιγμή της αγοράς θα πρέπει να πληρώσετε μέρος της τιμής με δικά σας χρήματα, χρειαζόμαστε αυτή την προκαταβολή ως εγγύηση. Προσφέρουμε βοήθεια εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με την αξία του πρώτου σας δανείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή υποθηκών που μπορεί να σας βοηθήσει αυτή τη στιγμή, απλά βάζετε τα βασικά σας δεδομένα και σύντομα θα λάβετε μια απάντηση και μπορείτε να προσδιορίσετε καλύτερα την αξία, το πρώτο δάνειο μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο εάν έχετε χαθεί, και ακόμη και αν έχετε ήδη μια ιδέα για το πώς θέλετε να εκτελέσετε πολλές άλλες ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν στην πορεία και για το λόγο αυτό προσφέρουμε υποστήριξη ώστε να μην έχετε αμφιβολίες και να αισθάνεστε ασφαλείς.      

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η χρηματοδότηση, συγκεκριμένα από την εκταμίευση του δανείου. Εάν η χρηματοδότηση είναι εφάπαξ, η αγορά ολοκληρώνεται, ενώ εάν είναι σε δόσεις, η τράπεζα ελέγχει την εν λόγω πρόοδο πριν από κάθε επόμενη πληρωμή του ποσού του δανείου.  

Advertisement


Κάθε μήνα οι δόσεις επιβαρύνονται με τόκους, ξεκινώντας ένα μήνα μετά την ημερομηνία του δανείου (πρώτη εκταμίευση), πληρώνετε τις δόσεις κάθε μήνα την ίδια ημερομηνία, αυτόματα μέσω του λογαριασμού που θα ανοίξετε στην Banco Nacional. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ποσό ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιλέγοντας μια αρχική περίοδο πληρωμής μόνο για τόκους για τα πρώτα 1 ή 2 έτη και παραλείποντας μια δόση κάθε χρόνο, ξεκινώντας από το δεύτερο έτος πληρωμής.     

Οφέλη αυτού του δανείου

Η Estia προσφέρει ένα πακέτο ασφάλισης το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά τη λήψη του ενυπόθηκου δανείου σας, στο πλαίσιο αυτού του πακέτου υπάρχει προστασία από πυρκαγιά/σεισμό, εκτός από την Εθνική Ασφαλιστική.  

Advertisement


Το δάνειο EXPRESS είναι μέχρι 6.000 ευρώ με χαμηλό επιτόκιο, αυτό το δάνειο είναι για έξοδα μετακίνησης ή άλλες ανάγκες, για να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό, απλά πηγαίνετε στο υποκατάστημα όπου θα κάνετε την αίτησή σας και θα κάνετε όλες τις ερωτήσεις σας.  


Τεκμηρίωση

Για να υποβάλετε αίτηση για το δάνειο πρέπει να προσέλθετε αυτοπροσώπως σε ένα υποκατάστημα, να φέρετε όλα τα δικαιολογητικά σας και να υποβάλετε το έντυπο. Μόλις η αίτηση προεγκριθεί, θα επικοινωνήσουμε απευθείας μαζί σας, θα σας παραδώσουμε ένα Τυποποιημένο Ευρωπαϊκό Ενημερωτικό Δελτίο με τους λεπτομερείς όρους του δανείου, εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε γρήγορα για τη διαδικασία, αφήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας το στείλουμε ηλεκτρονικά.    

Η τεκμηρίωση είναι μια λεπτή διαδικασία, γι’ αυτό πρέπει να οργανώσετε και να ενημερώσετε όλα τα έγγραφά σας. Το πρώτο βήμα είναι ότι πρέπει να σας γνωρίσουμε και για να κάνουμε την αίτηση θα χρειαστούμε την ταυτότητά σας, το διαβατήριο ή την άδεια διαμονής της χώρας σας, ανάλογα με την εθνικότητά σας. Απόδειξη του εισοδήματός σας, όπως επισημάναμε προηγουμένως, φορολογικές δηλώσεις των τριών τελευταίων ετών και δικαιολογητικά όπως μισθοδοσία, εκκαθαριστικό συντάξεων ή πιστοποιητικό ΦΠΑ/ASI και επίσης θα πρέπει να προσκομίσετε τα απαραίτητα έγγραφα για τον έλεγχο του νόμιμου τίτλου και την τεχνική αξιολόγηση του ακινήτου, πριν από τη διενέργεια ελέγχων, την είσπραξη των σχετικών δαπανών. Απαιτείται δήλωση από την Estia ή εκτύπωση της απουσίας ιδιοκτησίας.

Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 5 ημέρες (βάσει νόμου) από την παραλαβή της δεσμευτικής προσφοράς από όλους τους συμμετέχοντες στο δάνειο, προτού προχωρήσετε στην υπογραφή της σύμβασης. 

Μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι, η αίτηση αξιολογείται και εκδίδεται η τελική έγκριση.

Κάντε κλικ τώρα στο παρακάτω κουμπί και ανακαλύψτε τις καλύτερες επιλογές χρηματοδοτικών δανείων στην περιοχή σας. Μια ποικιλία επιλογών για να βρείτε την καλύτερη πίστωση στην αγορά, τις καλύτερες ευκαιρίες και αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο εισόδημά σας! Κάντε κλικ τώρα και μάθετε περισσότερα.