Кредити в UKRSIBBANK: зручно для всіх, хто живе в Україні – ESTOA

Кредити в UKRSIBBANK: зручно для всіх, хто живе в Україні

Кредитування до 300 000 гривень строком до 60 місяців!


Advertisement


Advertisement


За допомогою кредитів UKRSIBBANK ви можете скористатися різними способами інвестування у покращення якості життя або вирішення питань, які потребують управління фінансами у вашому житті – від ремонту житла, автомобіля до професійної діяльності. Існує декілька варіантів використання кредиту UKRSIBBANK, тим більше з урахуванням наданих ними термінів.

Познайомтеся з кредитом UKRSIBBANK

Найбільшими перевагами кредиту від UKRSIBBANK є сума, яку Ви можете взяти в борг, а саме – максимальна сума до 300 тис. грн. Час, доступний для погашення, також є дуже привабливим для клієнта, який хоче отримати хорошу суму, щоб організуватися і в той же час інвестувати, використовуючи позичені гроші, термін, який пропонує UKRSIBBANK – до 60 місяців, щоб можна було погасити всю суму, взяту в борг. 


Advertisement


З яких причин варто звернутися за кредитом до UKRSIBBANK?

Окрім особливостей часу та вартості, які надає UKRSIBBANK, є ще кілька причин, чому кредит у банку привертає велику увагу тих, хто проживає на території України. Нижче ми найкраще розповімо про переваги, які можуть бути досить переконливими при розгляді питання про отримання кредиту в UKRSIBBANK.

  • Відправку форми на отримання кредиту можна здійснити абсолютно комфортним та швидким способом через сайт. 
  • Процес оцінки клієнта, аналізу всіх його даних та того, чи є клієнт життєздатною особою для отримання кредиту в UKRSIBBANK, відбувається з неймовірною швидкістю, досягаючи максимум 30 хвилин до видачі результату з повідомленням про видачу нового кредиту або можливу відмову. 
  • Для отримання кредиту в UKRSIBBANK не потрібна застава, поручителі або додаткові документи. 
  • При кредитуванні в UKRSIBBANK Ви можете не турбуватися про різку зміну процентної ставки щомісяця, оскільки вона завжди буде встановлена у фіксованому розмірі до кінця терміну дії кредиту. 
  • Ви можете здійснювати погашення кредиту без додаткових витрат за допомогою різних платіжних засобів, зокрема, через додаток, наданий UKRSIBBANK, інтернет-банкінг UKRSIB online, а також у кіосках самообслуговування та банкоматах за умови, що вони приймають готівку. 
  • Для всіх, хто отримує кредити в UKRSIBBANK, діє ексклюзивна пропозиція – спеціальний пакет кредитних пропозицій. 

Різноманітні варіанти оформлення кредиту

Оформити кредит в UKRSIBBANK та забезпечити собі вигоду можна кількома способами. По-перше, цей варіант оформлення кредиту доступний на власному сайті UKRSIBBANK, де Ви заповнюєте всі необхідні реквізити та відправляєте її на аналіз протягом 30 хвилин.

Advertisement


Також є можливість подати заявку через онлайн-додаток UKRSIB. Якщо у вас немає додатку, завантажте його з Google Play та отримайте доступ до нього. Там ви отримаєте всі необхідні інструкції, які допоможуть вам перевірити відповідність вашої заявки на отримання кредиту. 

Зателефонувавши на номер 729 з мобільного телефону, можна зв’язатися з клієнтською службою UKRSIBBANK, а також подати заявку на кредит. Там один із співробітників допоможе Вам заповнити анкету з інформацією, наданою у дзвінку. 

Advertisement


Зрештою, подати заявку на кредит також можна, завітавши до будь-якого найближчого відділення UKRSIBBANK. Співробітник банку буде супроводжувати Вас та допоможе заповнити інформацію, необхідну для проведення оцінки. 

Як відбувається погашення кредиту UKRSIBBANK?

Варіанти погашення кредиту є різноманітними. UKRSIBBANK дбає про те, щоб його клієнт мав максимальний комфорт при здійсненні платежів у тому середовищі, в якому він відчуває себе найбільш комфортно, виключаючи будь-які ймовірні труднощі, що можуть виникнути з погашенням заборгованості. Нижче наведено ряд можливих шляхів, які допоможуть Вам погасити кредит без зайвого клопоту:

Advertisement


  • Здійснення платежів у банкоматах можливе лише в тих, які приймають фізичну готівку.
  • За допомогою автоматичної домовленості про списання коштів з обраного Вами рахунку.
  • Через онлайн-заявку UKRSIB.
  • За допомогою негрошового переказу.
  • Пряма оплата в агентстві.

Важливо!

Якщо день платежу припадає на вихідний або святковий день, дата переноситься на наступний робочий день, без зміни процентів на суму. 


Але для всього цього процесу є базові критерії

Існує ціла профільна лінійка, якій потрібно відповідати, щоб бути можливим бенефіціаром кредитів UKRSIBBANK, які є: 

  • Бути не молодше 21 і не старше 65 років.
  • Будучи резидентом з української країни, вимагаючи паспорт з дійсною довідкою, якщо це необхідно. 
  • Якщо паспорт заявника є тимчасовим, все одно можна подавати заявку на отримання кредиту, за умови, що термін його повного погашення припадає на закінчення терміну тимчасової реєстрації в паспорті. 
  • Для кредитів до 50 000 грн. не потрібно підтверджувати наявність офіційного працевлаштування. 
  • Для тих, хто звертається за кредитом на суму понад 50 000 гривень, є необхідність довести наявність офіційного працевлаштування і період роботи повинен становити не менше 3 місяців, а для фізичних осіб-підприємців, які звертаються за такою ж сумою кредиту, цей період повинен становити не менше 6 місяців.

Висновок

Коротше кажучи, якщо ви проживаєте в Україні і хочете зробити великі особисті інвестиції в межах країни, такі як поліпшення вашого будинку, внески в якийсь борг, який був у скрутному становищі, або навіть використовувати гроші для майбутніх підприємницьких інвестицій. Для тих, хто хоче мати великий фінансовий важель, пропонується кілька варіантів, і UKRSIBBANK з його кредитом є одним з тих, хто пропонує цю перевагу з досконалістю. 

Натисніть зараз на кнопку нижче та дізнайтеся про найкращі варіанти фінансових кредитів у Вашому регіоні. Різноманітність варіантів для того, щоб Ви знайшли найкращий кредит на ринку, найкращі можливості та те, що найбільше відповідає Вашим доходам! Натисніть зараз і дізнайтеся більше.